continuity ja se snazila! Ale nedostala jsem se pres prvni kapitolu
Knižní šifra
continuity Keď som hľadala riešenie tej hádanky, tak som si prečítala kúsok z úvodnej kapitoly jedného diela Zaklínača, či sa tam nespomína to miesto, vôbec ma to nebavilo a nepresvedčilo ma to, aby som si danú knihu či niečo z tej série prečítala.
moora ještě přidej Hry o trůny. Ty jsou tam taky často ![]()
continuity a just ne! ![]()
Glumova letištní kontrola.
Knižní hádanky Městské knihovny ![]()
Sweet Potato Tak dík. Mám dělat něco úplně jinýho, ale luštím ![]()
Byla by nápověda k 3. 9. a 5. 9.?
U 3 jsem myslela, že mám správnou knížku, ale nečetla jsem ji a postavy mi to nebere.
3. Zahraniční magahitová série. Filmy.
5. České. Pomohla mi hrací pomůcka.
Sweet Potato Díky. Tak tu 3. jsem si myslela špatně. Už jsem se trefila, ale obrázek pořád moc nepobírám (kromě tý krve samozřejmě). A jeden díl z 5. jsem dokonce četla
ale vůůůbec mě to netrklo.
coralline Já to taky neviděla, četla jen kousek, vzdala jsem to záhy, taky jsem šla jen po té jedné indicii.
Řeší tady někdo aktuální Knižni putování od Martinusu? Jak to vypadalo, že to bude zase jen YA nebo fantasy, tak je to nakonec celkem fajn a dnešní obrázek mě potěšil. Takové to, podíváš se, pomyslíš si, že jsi v pr.eli a v tu chvíli nastane osvícení. ![]()
brrr dneska jsem to zvládla naprvní pokus, ale včera jsem totálně pohořela, ani indicie nepomohly.
brrr dneska dobrý, jinak mi chybí 4, ale zatím jsem víc nepátrala
Danny Jo, včera jsem musela taky googlit, narazila jsem na jednu napovědu, ktera byla docela přímočará.
brrr mám všechny, včera jsem teda googlila hodně, ale dnes na první dobrou![]()
brrr Některé mám na první pohled, některé vůbec netuším. Vlastně nic mezi.
brrr já luštim a je to buď anebo - buď vim hned nebo vúbec ![]()
brrr dneska jsem to zvládla naprvní pokus, ale včera jsem totálně pohořela, ani indicie nepomohly.
Když jsem v koncích a nepomohou ani indicie, použiji toto /jako například včera /:
https://www.databazeknih.cz/diskuze/volna-diskuze-5/martinus-pomoc-v-lusteni-soutez-5818?page=81
Dneska mi byla správná kniha jasná na první pohled, ale třeba včerejší nebo předvčerejší jsem neznala. A titul z 15. října jsem si objednala v knihovně, dost mě zaujal.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“