Sweet Potato je pravda, ze dneska to nebi kniha pro děti, ačkoliv tak asi byla trochu prezentovana. Mám pocit, ze vyšla i se dvěma přebaly, s dětským a s dospělým
Knižní šifra
Mně se nejvíc líbila ta první, kdy se hádalo z obrázku..a protože bych do příštího roku zapomněla, co tam bylo, tak by tam klidně mohli šoupnout to samy
ale dali by tam jistě zas jiný knihy, který jim leží na skladě a potřebujou je prodat..
Ounz To mě taky napadlo, že kdyby zrecyklovali ty obrázky z prvních let, ani bych to nepoznala a hezky bych si to užila ![]()
Myrtila ja som vedela iba prvú, to mi napadlo hneď. Ostatné som musela googliť, resp. hľadať nápovedy. Knihy som nečítala, filmy som nevidela, uvedené žánre idú mimo mňa.
žluťásek Tak ale čekám nějakého "svého" hrdinu z dětství! Muminek, Vlaštovky a Amazonky, někoho od Verna ... chci si užít ten pocit "to je jasný na první pohled". :)
eM moje nejmilejší hrdinka byla holčička Kateřina z Neplač, muchomůrko od Daisy Mrázkové, to se asi nedočkám ![]()
eM Vlastovky a Amazonky!!! ![]()
Tak dneska jsme se od dětských hrdinu posunuli!
Potrefenáhusa to teda!![]()
Potrefenáhusa Konečně! ![]()
Potrefenáhusa Vilemina Myrtilašiš a vy ste to poznsly podle ty pohlednice? Přijdu si méněcenná!
Ounz to dáš!
Ounz No, poznala, ale jednu dobu jsem toho autora opravdu hodně četla, tak mě to napadlo hned a na první dobrou.
Potrefenáhusa no nevim ![]()
Potrefenáhusa dnes to bylo jednoduché
Ounz Jo, dokonce i já, a to jsem nečetla žádnou knihu s hledanou postavou... Obrázek mě navedl na zemi a cigáro se sklinkou na povolání (to teda nemá zadnej logickej důvod, byl to výstřel od boku). Zkusila jsem náhodou a vyšlo to. :)
Ounz nic si z toho nedělej, já taky ne. ![]()
eM tvl tak tohle mě napadlo taky a pak sem si řekla, nee, co by tenhle asi psal Karkulce! A vono jo!
Ounz No Karkulka má evidentně různý kámoše :)
Já si něco myslela a není to ono. No počkám na poledni nápovědu, tam se většinou chytnu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“