Sweet Potato no ono to letos bylo právě jen o tom umět hledat, obávám se. Ty, co jsem neznala, se fakt daly jednoduše vygooglit. Mně se teda ty malované hádanky líbily mnohem víc, ale chápu, že to není lehké dát dohromady.
Knižní šifra
Dnešní zadání bylo tedy sakra povšechné! Hodilo by se na mnoho dalších knih, tuhle jsem nečetla, pomohla mi zmínka na fb, že napsal i knihy o hokeji.
Hanka H Mně to naopak přišlo velmi lehké, protože knihu znám. A tak je to letos s celou hrou.
Hanka H Mě to napadlo hned i když jsem tu knížku nečetla a vlastně si ani nebyla stoprocentně jistá, o čem je, ale nemohla jsem si za nic na světě vzpomenout, jak se jmenuje. Viděla jsem před sebou jen tu obálku a tušila příjmení autora, tak jsem se i tak nakonec musela uchýlit k googlení...
tyjo furt netusim:D
711990 Napovídám - autor napsal i knihu, v jejímž jednoslovném názvu je jedna šelma. A ten v zadání zmiňovaný starý muž zase tak starý není
.
Hanka H haha dik:D uz vim!
Dneska ani ťuk . Ani strejda Google neví ![]()
Fakirka zadej do googlu takový ne úplně pouzivany slovo z nápovědy.
Vilemina diky. Na to bych nikdy nepřišla
Dneska mi také pomohla až nápověda z fb. Škoda, že soutěž zítra končí!![]()
Tak nová hra - Tajemné knihovny - ať neplevelíme v knihách![]()
Vilemina Juchuuuu
Už mám první
Mám ![]()
Ounz Já se teda zatím nechytam a čekám na osvícení :). Někdo se zájmem o sutry, kdo zároveň potřebuje kapky do očí... hmm...
eM no právě, dává to vsechno smysl a přišlo mi to docela vtipný ![]()
A)mám
B) udělalo mi radost, že jedna z knih v kinovničce je archeologická ![]()
brrr A ta mne teda napřed hodně zavedla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“