Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. ledna 2023 16:46

Garfie přiznávám, že mě to taky přijde divné. Ne, že by se nemohlo nic stát, ale našli je kousek od cesty, jsem četla.

Offline Kokoska
34211 příspěvků moje polička 02. ledna 2023 17:09

Garfie kdyz jsou mapy stazene, uz by k tomu mobilni signal nemel byt potreba, melo by to fungovat pres GPS.

Offline continuity
41935 příspěvků moje polička 02. ledna 2023 17:10

Garfie mapy.cz jsou v Krkonoších velmi přesné. 

Ale v zime s malým dítětem, v horách je to vzdy vosajslich, podchladi se rychle. S dítětem se dá jít na výlet, sama jsem to dělala, ale hřebeny Krkonoš v zimních podmínkách nejsou úplně bezpečná túra. Nic neřeší ani lanovka, co budeš dělat, pokud začne nahoře foukat a vypnou ji?

Navíc je začli je hledat hodně pozdě, pochopila jsem, že majitelka volala polici až ve chvíli, kdy paní měla odjet. 27 je ubytovala a dál se nestarala protože třeba bydlí ve vedlejší ulici. 28 se ztratili a někdo je začal hledat až 30.  to je v zimě s tříletým dítětem už prostě pozdě. 

Já vůbec nechápu,že je otec nepostrádal dřív, když se mu neozyvali. Já třeba muži večer volám a on mě, když jsme někde na horách sami a nemáme dat komu vědět jinému. 

No myslím si, že vyčítat si bude lecos víc lidí. 

Online Pinot Noir
29470 příspěvků moje polička 02. ledna 2023 17:15

continuity Podle toho, co jsem četla, měla předat dítě otci, nepředala, tak nahlásil zmizení. Zřejmě nežili spolu, třeba spolu ani nemluvili. Pak těžko vinit jeho. 

Offline continuity
41935 příspěvků moje polička 02. ledna 2023 17:17

Pinot Noir ja jsem četla, že polici volala majitelka v pátek. 

Online Pinot Noir
29470 příspěvků moje polička 02. ledna 2023 17:20

continuity Čt24 

Online Pinot Noir
29470 příspěvků moje polička 02. ledna 2023 17:21

continuity ale to je jedno, kdo to oznámil, vždyť on vůbec nemusel vědět, že někam jeli. Těch výkřiků "proč otec něco..." je plný internet, přitom o tom ví každý kulové, takže mě to trochu dráždí.

Offline Catherinne
10704 příspěvků moje polička 02. ledna 2023 17:21

Když byla v nemocnici máma, dva a půl týdne, každý den jsem po telefonu mluvila s ošetřujícím doktorem. Na Jipu úplně na pohodu, čas cca 9hodina, na oddělení se mi asi dvakrát stalo, že doktor musel k operaci, tak jsem volala později a ten se i lehce omlouval, že tam nebyl. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 02. ledna 2023 17:30

Já mám s lékaři a komunikací taky dobrou zkušenost, volala jsem po operaci (listopad) a vždycky byli všichni příjemní a když jsem tátu vyzvedávala po hospitalizaci, tak mu mávala i uklízečka. 

Offline continuity
41935 příspěvků moje polička 02. ledna 2023 17:36

Pinot Noir jinak to je nepochopeni, já otci vůbec nic nevyčítám vcelku myslím, že mu stačí jeho svědomí. Alespoň já bych to tak měla. 

Offline letfenixa
10772 příspěvků moje polička 02. ledna 2023 17:47

Catherinne keď sú v nemocnici moji rodičia, komunikujem s lekármi pri každej návšteve,  prípadne volám.  Ale môj otec sa telefonicky nedozvie nič a jeho sestra je typ - ja volať nebudem, nech sa ozve kto chce. A brat, ten už vôbec. 

Offline Candance
5607 příspěvků moje polička 02. ledna 2023 18:10

continuity a kde je nasli? Mimo stezky nebo nekde pobliz? 

Pobliz stezky by se pohybovalo docela lidi, ne? 

Mohla zpanikarit, kdyz se setmelo. Kdo vi. U nas se jednou ztratila pani, co mela nejakou dusevni poruchu. Nasli ji po tydnu mrtvou kousek od nejakeho domu. A byl to jen obycejny les na kraji maleho mesta.

Offline Candance
5607 příspěvků moje polička 02. ledna 2023 18:11

continuityja jsem to taky cetlay ze to majitelka oznamila uz driv. Ale policie zrejme cekala na jine oznameni a majitelka na manzela cislo nemela.

Offline Paris
příspěvků moje polička 02. ledna 2023 18:20

Candance prý je dost pravděpodobné, že sjeli z cesty. Měli sebou sáňky (podle záběru z kamery u lanovky) a cesta je tam prý zledovatělá. Našli je v lese (asi 20m pod svážnicí). Mohli to nechtěně napálit do stromu. Nemyslím si, že by zabloudili. Ale samozřejmě to jsou spekulace. Však policie to vyšetří.

Offline Tabea
7721 příspěvků moje polička 02. ledna 2023 18:30
Reakce na rasaNori:

Ty návraty domu jsou fakt krusny

Myslela jsem, že jen prehodim kufry, ale vykaslala jsem se na to a na další štreku jedem až ráno. Jsme o 3 hodiny napřed, takže jsem vstavala v 2:40. Kdybych jen přijela z letiště, prehodila zavazadla a jela, tak bych dorazila někdy v devět večer. Jsem ko už teď, doma jak po výbuchu, pracka dopírá. 

Offline rasaNori
8766 příspěvků moje polička 02. ledna 2023 20:31

Tabea já už nic neřeším, dám prat dneska už 4 pračku, tomu kdo vymyslel sušičku bych dala metal:D auto po 3 týdnech vypadá že leda hodit dovnitř granát a zabouchnout dvere:D 

Offline dzizisketa
8809 příspěvků moje polička 02. ledna 2023 22:40

Aranel 

Střecha už není na Žižkově, ale v Křemencově u Národní/Spálené.

Offline RoSa
9994 příspěvků moje polička 03. ledna 2023 12:09

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. ledna 2023 12:11

RoSa Já měla takové divné tušení. Je to strašná tragédie

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 03. ledna 2023 12:17

RoSa Jezisi Kriste. Chudak maly