Kan kouknu po nich, díky
Stěžovací vlákno
madluša hm, to by mohlo pomoci. Jdu na to.
Moc moc potřebuju politovat a potlapkat. Včera jsem něco vytahovala z trouby tak šikovně, že mám na předloktí skoro 15 čísel dlouhou spáleninu. První au. Když jsem ve sklepě vyndavala ze skříně obvaz, spadl mi na hlavu paroh. Sobí. Kurevsky těžkej. Druhé au. Smát se povoleno. Já napřed brečela bolestí, pak zuřila a pak dostala záchvat smíchu. Pak se mi teda udělalo kapku blbě, tak mne smích přešel.
Třetí au dnes. Plánované. Vyřezávali mi z dásně nějakou fujvěc. Převážně neškodnou. Bolí to, mám plnou pusu nití a štrašně šišlám!
Moc, moc, moc, moc tlapkám. Nevím, co z toho všeho je nejhorší, ale ta kombinace je skoro vražedná! Tak už jen seď na gauči, hlaď chlupáče a nech se ošetřovat
Sweet Potato a to brzo preboli. Hlavně ať je fuj věc nadobro pryč. ![]()
Sweet Potato tlapkam!
Sweet Potato moc tě lituju a přeju, ať všechno rychle odbolí, ale zajímá mě - proč máte sobí paroh? ![]()
Sweet Potato au au au, tlapkám moc! Nepotřebuješ novej kabát? :)
Pinot Noir Já si prosím pamatuju, jak se u Sweet Potato ocitnul sobí paroh. Přivezla si ho mladší z výpravy po finské divočině. A mají jich víc.
Sweet Potato Tlapkám moc
Pinot Noir sobi paroh pricestoval z Laponska. Nedáváš pozor. ![]()
brrr continuity očividně sem chodím málo...![]()
Sweet Potato lituji, ale spadl na mi na hlavu sobí roh zní jako ty kuriózní historky z pojišťoven, co vychází na Silvestra![]()
brrr continuity to mi teda uniklo úplně. Jestli to bylo v cestovatelském vlákně, tak tam nechodím.
Catherinne Bohužel chlupáče ošetřuju já. Angrešt se blbě hojí.
Pinot Noir Mohlo být i hůř. Ještě mohl být losí.
Sweet Potato a co se mu vlastně stalo?
Catherinne Udělala se mu na zádech boulička, 30.12.(zákon schválnosti, když jsme nebyli doma), mu praskla. Má tam prý granulom - reakce na cizí těleso nebo třeba zanícený folikul. Nebo taky nějaká hnusná bakterie, čekáme na výsledky kultivace. Takže krve jak z vola, atb, kontroly, čištění, límec...
Přeju ať to snáší dobře a výsledky jsou co nejlepší. A s tím zákonem schválnosti...tento týden, když jsem byla na Moravě, začala Ebby kulhat...
Srazil se mi krem na dort - hrudky. Doslehala jsem jsem tam maslo a oddelila se voda?
Sweet Potato tlapkam moc..
. ale úplně vidím zprávu z nemocnice. "Zraněné spadl na hlavu sobí paroh". Promiň.![]()
Angrestovi držím palce, ať je dobře.❤️
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje