Sweet Potato já teda čekala, že si tam porodila, ale stejně, super historka ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
slniecko co je zas tohle? Ta spodni cast obrazku. Vyskakuje mi to tu porad na tabletu a kdyz na to kliknu, oteviraji se (zrejme) zdrojaky. A posledni prispevky to porad ignoruje. Ja chapu, ze na tom pracujete, ale uz to trva nejak dlouho.

Kokoska To mam teď taky.
barbucha Cedulky jsou vůbec vtipný. Teď se tady na sítích hrozně řeší případ, kdy si v shinkansenu někdo (turista pochopitelně) dal velký kufr (160 cm) nad hlavu a ten kufr spadl a poranil nějakou Japonku. Strašná debata pochopitelně a nějaký Číňan (protože lidi se naváželi hlavně do nich, že běžně cestujou se sedmi velkými kufry vlakem....) tam psal, že je to sice nerozumné, dávat takový kufr nahoru, ale zase že nikde nejsou cedule, že se to nesmí...![]()
Napsala jsem mu normálně, že cedule netřeba, máme mozek!!!
Ja hlásim pohyb smerom k úspechu - mňe po kliknutí na konkrétne vlákno už nenaskočí ta úvodná stránka ale niekoľko stránok pred aktuálnou . Ale zasa ma systém takmer vždy keď z Parfu odídem odhlási .
Blanka nekolik stranek pred aktualni je jaksi... no neni to zlepseni. Odhlasuje me to taky.
Mitzi jo, to chapu. Momentalne mi krome toho preskakovani stranek nejvic vadi, ze doctene vlakno zustane oznacene tou zelenou znackou, musim koukat na den a cas posledniho prispevku a odhadovat, jestli uz jsem to cetla.
Garfie Kufr 160 cm??? Jak se to přepravuje, na pojízdných márách?
Někdo by jim mohl říct, že u nás se můžou normálně vyložit na policku, protože jsou dostatečně prostorné. Rozhodně se nenechávají se v uličce, kudy budeme utíkat v případě nehody a kudy chodí steward. ty kufry potkavam v rychlících Praha - Vídeň a místo, aby to uklidili nahoru, hodí mi to pod nohy.
V tom kupé pro čtyři úplně stačí, když má každá paní jeden.
continuity jestli si to dobře pamatuju, tak japonský vlaky měly na začátku vagónu místo na kufry. A kupé nebyly.
V ICE se dají šoupnout mezi záda sedadel, nebo jsou taky speciální parkovací místa. Ale občas holt nestačí.
Tabea já píšu o střední evrope. Hodně vlaku má to místo na kufry na zacatku. V Itálii jsem dokonce zažila hádku o to, kdo tam zabral zbytečný prostor svymi zavazadly. Ale to byli domaci. ![]()
Ale RegioJet, kterým cestuji já, má v businesu kupé pro čtyři a tam žádné takové místo není.
Bud by pomohlo ty kufry zpoplatnit tak, že můžou jet zvlášť, nebo omezit velikost batoziny.
Hlavně ta místa na kufry jsou dole, to jest nemusím si hrát na Zarembu! U nás ty police nahoře jsou k ničemu...
Ale posílat kufry zvlášť by u vlaku nešlo, vykládání v každý stanici by ho hrozně zdrželo, vono stačí už běžný zpoždění u pomalu každýho spoje tady.
barbucha teď jsem místo vykládání četla vykRádání v každý stanici a říkala si, že jsi dost vostrá. Jako obvykle. ![]()
No vono na tom taky něco bude ![]()
Prosím odemkl by mi někdo?
článek HN o spekulantech s půdou
Taky mi ten spam chodí, tak mě zajímá, co nového "v oboru". Díky!
Včera jsem odeslala odpověď a koukám, že tu chybí. :-) No, lepší než kdyby se tu objevila 5x, zase tak chytrá nebyla. ![]()
Je to tak, v JP jsou místa na kufry na začátku vagonu v uličce, nad hlavou je místo jen pro malá zavazadla, určitě menší než třba v letadle.
Sweet Potato Taky mě to překvapilo, vždyť to je větší než já! Možná se jen zprávař upsal, vůbec si to nedovedu představit. I když teda občas vídám na letišti lidi opravdu s megakuframa.....
Garfie nebudou to všechny tři rozměry sectene? nektere aerolinky to tak mají.
continuity Je to možné. Každopádně co se teď děje v japonských vlacích je masakr. I v té debatě někdo psal, že ví, že jeho krajané jsou zvyklí cestovat s mnoha zavazadly, ale že se jim snaží říct o existenci přepravních služeb...Většina aerolinek umožňuje cestovat do Japonska s dvěma velkými kufry v ceně, dost lidí toho využívá, navíc jak je tu teď hodně turistů, shinkanseny jsou plné lidí i kufrů, možná jsem tu psala, jak jsme se minule málem nevlezli do vlaku z letiště. Dostali jsme se dovnitř jen díky tomu, že jsme neměli kufry, minimálně polovina lidí zůstala na peróně. Muži teď přiletěli dva kolegové z ČR, večer měli jít společně na večeři, ale zrušili to, protože se z letiště dostali o dvě hodiny později, než počítali, všechny vlaky byly plné....tak se ani nedivím, že lidi se snaží ty kufry narvat kam se dá.
Kufr 160 cm je přece Zatýkací kufr inspektora Trachty z filu Rozpuštěný a vypuštěný!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“