Mrakoplas Podle mě to není nic neobvyklého, v takových těch oděvních řetězcích jsou takových "jako-bot" hromady. Kdysi mi tak děsně sedřely nohy zimní boty od Tamaris (od té doby jim nemůžu přijít na jméno) a já ještě potřebovala někam dojít, tak jsem si musela koupit v Tescu narychlo boty za pár korun z tohoto materiálu - vypadá to jako semiš, je to ale hadr. Ale ten den to byla jejich jediná chůze na veřejnosti, pak už jsem v nich jen vynášela odpadky ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Pinot Noir aha takze papuce to su! Vhodne na utieranie mokrej podlahy
neber to za tie prachy!
Mrakoplas řekla bych, že to bude do mrazivé suché zimy. Moc se mi tyhle nelíbí, ale se Skechers mám celkově dobrou zkušenost.
prosím, máte někdo tip na nějaký prima bar v Praze s hudbou? Žádná diskotéka, spíš tak něco pro dva padesátníky ( duchem mladé :-) ) na příjemný večer, posezení, tanec... Existuje to ještě? Díky
Mrakoplas taky myslim, ze jsou do suche zimy
Berta a to neporadím, ale tiež sa spýtam, či piatok večer sa dá niekdy zabaviť aj s tancom. Kludne aj disko, len aby tam nesvietili staré rašple, ale zapadli. ![]()
Zu no chcela som nejake nasuchovacky, ktore rychlo obujem/vyzujem ale tieto na prechadzky s malym dietatom teda prakticke nebudu
Mrakoplas chápu, ale je to prostě něco jako UGGs, sice se do toho hned vlítne, ale do mokra nebrat. Do mokra jedině asi ta kůže s impregnací, ale ty jsou zase na šněrování...
to je moc hezke, ze hledate neco na ven s detma do zimy. mam podobne zadani, potrebuji boty do zimy, ve kterych se bude dat ujit 8-10km a nebudou uplne osklive.
nechci zadne kotnikove s podpatkem, tech mam dost, potrebuji neco teniskoidniho, vhodne do lesa a aby se v tom v krajnim pripade dalo dojit do prace. a nechci vylozene pohorky nebo snehule.
tyhle konkretni se mi vubec nelibi, ale neco na tento typ. material hladka kuze nebo i nubuk, snerovani nevadi.
continuity Hledám stejné boty. Prosím, až najdeš, dala bys je sem?
continuity kotníkový kožený dokonce snad i zateplený má Converse, ne?
RoSa diky za tip, ale ty se mi nelibi. jsou takove: chci, ale nemuzu. navic maji tu letni podrazku a to si neumim na snehu moc predstavit.
continuity Timberland?
Mutziputzi ty mam v uzsim vyberu, jenom skoda, ze ty teniskoidni nemaji trochu pricetnejsi podrazku. ale toto je na zimni botu snad vtip
kdyby to bylo jinak, mam viteze.
no ale tyhle, ty by sly 
continuity hladké podrážky mě na zimu trochu děsí :) Converse se mi líbí, ale kvalita i u obyč tenisek šla dost dolu, tak zimní nechci. Timberland se mi víc líbí klasické, ale pořád mi evokují obyč pohorku nebo pracovní boty.
Lamicka mne spis army prabosky
a kanady vlastne nekde jeste mam, to vazne nemusim kupovat.
hodne se mi libi tyhle, ale ty patri k te podrazce nahore, kdyby meli jinou podrazku tak nevaham, ale takto porad nevim. no uvidime rano moudrejsi vecera a navic snih je stejne v nedohlednu.

continuity leda si k nim koupit ještě nesmeky ![]()

continuity A musia byť nutne teniskoidne?
Ináč podľa toho čo si tu dala, to si už môžeš rovno kúpiť tie klasické Timberlandy, podrazku majú celkom slušnú.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“