catch ted v dobe slev jim to svechno trva, to je normalni
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
711990 Dakujem, dufam, ze to je len tym ; ))
Aranel A kde jinde? Kazdy at je tam, kde mu je dobre.
viktorka_od splavu a ty mě štveš, taky nemusíš všechno vykdákat.
![]()
catch A kdy jsi objednávala? Já 5.10. a včera mi zásilka dorazila. Ve chvíli objednání mi přišlo potvrzení na e-mail a potom když balíček odeslali.
Garfie objednavala som 4.10., do mailu mi prislo v ten den iba podakovanie so sumarizaciou objednavky. Odvtedy nic viac. Z COS som este nikdy neobjednavala, neviem ako to tam bezi. Ale domnievam sa, ze po 2 tyzdnoch by to uz malo byt aspon odoslane a mne by mali poslat trackovacie cislo. Ci sa mylim?
catch já jsem objednávala 6.10. a dneska mi DPD dodalo balíček... mezi potvrzením objednávky (od COS) a avízem doručení (od DPD) žádná komunikace s nikým neprobíhala
catch já objednávala 8.10. a teď mi přišlo, že to odeslali. Předtím přišel email o potvrzení objednávky.
catch Tak vzhledem k tomu, ze jsi z nas objednavala prvni, vypada to, ze se neco podelalo...ale fakt je, ze kdyz jsem objednavala behem slev minule, trvalo to dele.
Garfie snad to Paypal poriesi, keby daco. Ale minule som brblala, ze vzorky od Sylvaine D. meskaju a ako som dofrflala, boli v schranke.
catch Tak to je super varianta, snad to bude i tady. COS je občas na dlouhé lokte, ale spolehlivý.
Luna Taky mi chybíš :-). Přijeď aspoň do Prahy, dáme si víno...
999 Jé, to mě ale fakt potěšilo. Ale já jsem tu pořád. A pořád si kupuju COS šaty
Žádná změna. Teda změna je akorát, že teď půjdu do práce.
A do Prahy určitě dojedu, dám vědět, miluju to tam.![]()
Luna Na Vinted sú tie hnedo červené s veľkým výstrihom vzadu. Tie sa to tuším páčili nie? ![]()
paktofonika Já vím!
Dokonce i mám vyzkoušenou tu velikost a seděla by. Proto sem už taky radši nelezu, máte přehled, ukecáte i mrtvýho a já pak nic neušetřím.
Já jsem ve slevách cos koupila 3 věci, už fakt nic.![]()
Luna Doufám, že do práce, která tě bude bavit. A určitě se ozvi :-).
Luna No vieš ako by ti svedčali? :) A cena celkom dobrá! A čo si si kúpila? Mne je hrozné ľúto tej kolektívnej sukne, ale nemôžem mať všetko no. ![]()
paktofonika Já na Vinted nechodím, ale kdybys tam viděla kolektivky modré nebo černé ve velikosti 36, dej mi prosím vědět. Všechny, co mám, jsou už na pokraji vyhození :-(.
999 No ja na ne poľujem, minulý mesiac tam boli zelené úplne nové a niekto ma predbehol. Modré ale bez rukávov som tam.nedavno videla. Moje čierne sa celkom pekné držia, štve ma, že v ponuke aktuálne žiadne nie sú. ![]()
paktofonika No vtipné na tom bylo, že jsem chtěla jedny tmavomodré šaty a oni mi poslali úplně JINÉ tmavomodré šaty. Byla jsem totálně vytočená před zrcadlem, blesky sršely až do kuchyně a manžel mi na to řekl něco ve smyslu, že konečně jsem si taky koupila nějaké hezké šaty...
Tak jsem si je nechala. Jsou to tyhle a vypadají fakt dobře.
A už mizím, ať neplevelím offtopicem:

A pak jedno béžové tričko a oranžovohnědou kalhotovou sukni s vázáním v pase.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“