Mohučanka chudatko :( u nas je tej boreliozy nejak vela. Mama ju teraz ma uz druhy krat.
Ordinace 24/7
Díky moc za tipy. Ona vůbec nemívá ty dětské nemoci, a teď rovnou tohle
Zatím to naštěstí komplikuje život akorát nám dospělým, zatímco já jsem na mrtvici, ona se v ordinaci točila na židli a vykládala, že letos rozhodně žádné klíště neměla
ještě chudák ani nepochopila, že půjde na odběr krve.
Mohučanka a jak jste na to prisli?
711990 měla takovy jakoby rozmazaný flek od kousance jakoby kolem ucha, v pátek odpoledne, po návratu ze školy v přírodě. Namazala jsem jí to fenistilem a hned to začalo mizet, v neděli už tam nic nebylo, tak jsem si říkala, že dobrý, že to byla nějaká hnusná muška (mně se občas stane, že mě něco kousne a reakce je horší), bohužel po dvou týdnech se objevil flek znova, už ten "typický", ohraničený. Aspoň manžel vygooglil úplně stejné fleky a doktorka s ním souzněla. Prý to klidně může přenášet i komár, a to teda dcera připustila, že jí komár do ušního lalůčku štípl.
Mohučanka achjo to je naprd teda:( Tonda prave mel podezrelej flek po klisteti na hlave ve vlasech, ale tak typickej nebyl, takze jsem to nakonec nechala bejt, proto se vyptavam
No tak mám nález z MR kolene, podezření na rupturu předního krizoveho vazů + prasklý meniskus. No běhám s tím už tak 12 let, tak přemýšlím, jestli to už nedoklepu. ![]()
711990 ja měla flek dost netypickej, ale byl velkej
Mohučanka to bude dobrý,
hlavně, že se na to přišlo takto. Já ten flek považuji u boreliozy za velké štěstí. Protože jsou také lidé bez fleku a rovnou s neuroboreliozou.
Karja continuity díky. Doufám, že to bude pokračovat tím, že flek prostě zmizí a už se nikdy neobjeví ![]()
Karja Jo, flek po klíštěti mám vždy, hned pár hodin po vytažení. A svědí to fest. Po pár dnech zmizí. Borelioza to není.
No tak mám nález z MR kolene, podezření na rupturu předního krizoveho vazů + prasklý meniskus. No běhám s tím už tak 12 let, tak přemýšlím, jestli to už nedoklepu.
Běháš a lyžuješ? To už si můžeš 10 let počkat na titanový ![]()
Aranel no právě, co jsem se dočetla, tak operace tu artrozu kolikrát ještě urychlí (tu mám zatím fakt v začátcích). To nemůžu potřebovat.
continuity a proč jsi tam vůbec lezla
?
protože už téměř rok pajdam a řeším to s tou doktorkou od ledna. Ale než jsem se dočkala termínu, tak je díky všem těm fyzioterapie a magnetům lepší. Ono i ta fyzioterapie pujde jde lépe nastavit, když víme co a jak.
continuity tak to jo. Správný posilování těm vazům hodně pomáhá. Na artrózu je na houby. A fakt máš pocit, že ti magnety pomohly? Ja je mela na male klouby rukou a nohou i na kyčle a efekt teda nevidím/necitim. Já už jen ten titan
.
Já si hlavně myslím, že ty problémy mi nepůsobí artróza, tu mám fakt v začátcích. A na ty zablokované svaly kolem pak ty magnety pomáhají.
continuity Ale neee. Tlapkám.
Diky, ale já to beru sportovně. Tohle je fakt zranění staré 10 let minimalne, ani se mi to nechce počítat. Úplně dobré řešení to nikdy nemá, ale když se podívám na meho muže, ani ta operace nebyla kdovijake terno nakonec. A celkem ho ta střapace uzemnila ![]()
Karja moc casto ne, ale ten flek tam mel treba jeste 14 dni pote, ale fakt mini, takovej jak rikas no, jak po komarovi.
Potrefenáhusa ty veliky sem taky videla pri googlovaci exkurzi, tohle bylo pidi, ale zas v tech vlasech clovek leccos prehlidne. A vcera tam mel hned dalsi na tom samym miste
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“