Hučák

09. ledna 2024 13:49
Offline Lama_z_Lana
6697 příspěvků moje polička 26. března 2024 16:13

slnieckojá jsem asi mimo, dlouhej den odškrtli myslíš jako co jsem vyloučila? 

Offline Lamicka
14112 příspěvků moje polička 26. března 2024 17:02

Lama_z_Lana jakoze si odskrtnes ten tinitus nebo psychiku. Venujes tomu tolik casu a energie, ale tohle nechces vyloucit. 

Kdyz za neco muze psychika, tak klidne muzes mit halucinace (jen priklad) nebo pocit, ze se treses, ale ve skutecnosti se netreses. Muze te pichat ucho k zblazneni a probrecis kvuli tomu noc, ale ucho te ve skutecnosti nepicha. Muzes mit mocak, ale mocak to neni. Proste cokoli.

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 26. března 2024 21:08
Reakce na Lama_z_Lana:

viktorka_od splavu no, tak pokud budu vědět zdroj, můžu si to nechat změřit. Pokud to nějaký limit bude přesahovat, tak se tím něco dělat dát (třeba i na mojí straně). Já teda to zjištění zdroje považuju teda za dost esenciální informaci. 

​No ta naše sousedka byla jediná, kdo to slyšel. Chodili jsme k ní do bytu v zástupu a nic. Něco naměřili, za velký peníze se odhlučnila kotelna. Jenže ona to slyší pořád a měřitelné už není nic. Dle mého prostě nějaká frekvence, kterou slyší jen ona. 

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 26. března 2024 22:01

Renusatko hele, ale něco podobného mám taky. Sice mě to úplně neomezuje v životě, ale narušuje teda jo. Zrovna včera jsme s mužem koukali večer na film a v nepravidelných intervalech se ozývala určitá tónina/hudba. Muž neslyšel nic, mě to hrozně rušilo,  už po x té letos. Nakonec jsme museli vypnout TV, dovřít okno, zavřít dveře do ložnice a 10 minut špicovat uši, aby připustil, že lehce něco slyší...sousedi z horního patra koupili jedné dceři k vánocům piano (ovčáci milionkrát) a druhé flétnu. Flétnu přes všechny běžné ruchy slyším jen já...a nevím tedy, jak dlouhodobě s těmi muzikantkami tady dokážu žít 

Offline slniecko admin
19253 příspěvků moje polička 27. března 2024 00:06

Lama_z_Lana myslela som to tak, ako píše Lamicka 

Offline Lama_z_Lana
6697 příspěvků moje polička 27. března 2024 20:42

slniecko Lamicka já vím, že bych si měla někam dojit. Když já si, debil, furt říkám, že tohle "odskrtnuti" mi pak v důsledku nijak nepomůže achjo

Offline 0zero7
11547 příspěvků moje polička 27. března 2024 22:16

Lama_z_Lana Zajdi, to odskrtnuti toho, ze to nebude tinitus nebo neco podobnyho prispeje k psychicke pohode a treba se to celkove zlepsi. Podvedomi je hrozna vec, rozhodi telo svalama pocinaje a spankem konce. Hodne stesti at to konecne vyresis. 

Offline slniecko admin
19253 příspěvků moje polička 28. března 2024 01:54

Lama_z_Lana

pozri, buď niečo najdu a pomôžu, alebo nenájdu a budeš mať viac sebavedomia iešiť to, keď budeš vedieť, že chyba nie je v prijímači

držím palce!

Offline Lama_z_Lana
6697 příspěvků moje polička 28. března 2024 11:49

Díky moc. 

No, mně se to nějak všechno sere, tak nevím, kterje průšvih řešit dřív. 

Offline Aranel
6275 příspěvků moje polička 28. března 2024 15:35

Lama_z_Lana To je skoro jedno, hlavně z některý strany začít. Držím palce.

Offline Lama_z_Lana
6697 příspěvků moje polička 12. dubna 2024 11:21

Detektivka na pokračování :)

O víkendu jsem byla u našich a co jsem se v neděli vrátila, je ticho. 

Co se mezitím stalo?

Začalo být teplo - někdo v baráku si vypnul kotel/topení?

Vystěhovali se najémnící z "mezipatra" mezi prvním a druhým patrem (já jsem čtvrté, ale "sdílíme zeď, která se táhne od přes dva pokoje). Dneska ráno jsem je zastihla při vyklízení posledních věcí a tak jsme hodili řeč. Ale na nic, co by u nich jelo 24/7 a mohlo dělat hluk jsme nepřišli, měli tam bězné spotřebiče, nic speciálního. 

Pokračovaní přístě  

Offline RoSa
9908 příspěvků moje polička 12. dubna 2024 11:33

Lama_z_Lana tak teď jen aby si někdo nezapnul klimatizaci!

Offline Lama_z_Lana
6697 příspěvků moje polička 12. dubna 2024 11:41

RoSa ty "klasický" naštěstí památkáři zakázali

Jestli dokážou dělat bordel takový ty přenosný, to netuším. 

Offline RoSa
9908 příspěvků moje polička 12. dubna 2024 11:43

Lama_z_Lana mám pocit, že tepelné čerpadlo umí topit i chladit...

každopádně super, že je klid!

Offline Candance
5602 příspěvků moje polička 12. dubna 2024 12:06

Lama_z_Lana mne se uz vickrat zdalo, ze to souvisi se zimou a ochlazením 

Offline monr
74 příspěvků moje polička 12. dubna 2024 19:41

Lama_z_Lana akurát som dnes čítala na nejakom fóre, že takto hučí tepelné čerpadlo. Riešili tam pri nejakom rodinnom dome, a že počas chladných dní to v susedných nehnuteľnostiach vibruje. Verím, že sa ti podarí nájsť, čo to spôsobuje

Offline Lama_z_Lana
6697 příspěvků moje polička 18. dubna 2024 19:59

Candance jo, fakt asi že jo. Co se ochladilo, je to zpět Je to zatím nejsilnější korelace, s tím ochlazením. Hm. Asi je pozitivní, že to není konstantní jev. 

Ale co to kur*va může bejt. 

Offline stes
8795 příspěvků moje polička 17. května 2024 11:53

Lama_z_Lana to je fakt záhada...blbý je to,že pokud je to nějaký přístroj,tak ho nikdo kvůli tobě nepřestane používat,ikdyz na to ve finále třeba prides. Každopádně fakt lituji,já jsem na tyhle monotónní zvuky citlivá a opravdu je k hrabnuti, zvlášť když jeden nikdy neví,kdy to uslyší.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 17. května 2024 11:59

Lama_z_Lana Já to říkala, nějaký čerpadlo, kotel a trubkama se to nese dál. Náš soused přes silnici má to topný venku a když sepne, tak to hučí jak Jihlava o povodních.

Offline Lama_z_Lana
6697 příspěvků moje polička 17. května 2024 12:15

Kančerpadlo tu žádný není.