Postřehy z Japonska

25. února 2021 21:15
Online viktorka_od splavu
48963 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 16:26

Garfie nejsi

Offline continuity
41943 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 17:51

Garfie

já se o ty potápěče bojím, už když na to koukám v televizi. Takže celá rodina plánuje, jak si zaplatí kurz na Tenerife. 

Offline Garfie
28079 příspěvků moje polička 12. dubna 2026 00:53

viktorka_od splavu continuityPotěšily jste mě a zrovna jsem vám chtěla napsat, jak máte aspoň dobrý, že jste mimo ty typický potápěčský destinace...když čtu o Tenerife!

Tady už se někdy potápěl prakticky každý a my o tom uvažovali už minimálně 2x někde na dovolené....ale já mám asi nějakou fóbii nebo co. 

Offline continuity
41943 příspěvků moje polička 12. dubna 2026 10:12

Garfiejá mám fobii z vody určitě, ja se naposled pomodlím i když do ty vody jen skáču hlavičku. 

A muzi s dětma potápění připadá jako příjemná dovolenkova kratochvíle, pořád s dětma snorchluji nekde u skal 200 metrů od pláže. Tak teď vymysleli, že na místě budeme dostatečně dlouho, aby si zkusili to přístrojové potápění. 

Offline Garfie
28079 příspěvků moje polička 14. dubna 2026 12:41

Dneska jsem se rozhodla vyrazit do civilizace a ponořit se mezi turisty. Zjistila jsem, že v tokyjském  metru nám přibyly nové nápisy, které žádají, aby lidé při sledování videí nepouštěli nahlas zvuk .

Což mi připomíná, že se tady teď hodně řeší, že lidé v onsenech vypouští po koupání vany. Což ovšem znamená, že se to pro onsenové resorty pořádně prodraží, nemluvě o času, který trvá, než přiteče nová horká voda....

No nic, užila jsem si na střeše obchoďáku a vyrazila k nejstaršímu místnímu chrámu (kde už teda Japonce skoro nepotkáte, to je masakr)

Hlavní nádraží (vlevo), kde jsem už podruhé potkala suitu černých limuzím s policejní ochranou, minule vjížděli do nádražní budovy, tentokrát směrem k paláci, tak doufám v císaře!

Osmé patro :-) 

A Asakusa