Garfie nejsi![]()
Postřehy z Japonska
já se o ty potápěče bojím, už když na to koukám v televizi. Takže celá rodina plánuje, jak si zaplatí kurz na Tenerife.
viktorka_od splavu continuityPotěšily jste mě a zrovna jsem vám chtěla napsat, jak máte aspoň dobrý, že jste mimo ty typický potápěčský destinace...když čtu o Tenerife! ![]()
Tady už se někdy potápěl prakticky každý a my o tom uvažovali už minimálně 2x někde na dovolené....ale já mám asi nějakou fóbii nebo co.
Garfiejá mám fobii z vody určitě, ja se naposled pomodlím i když do ty vody jen skáču hlavičku.
A muzi s dětma potápění připadá jako příjemná dovolenkova kratochvíle, pořád s dětma snorchluji nekde u skal 200 metrů od pláže. Tak teď vymysleli, že na místě budeme dostatečně dlouho, aby si zkusili to přístrojové potápění.
Dneska jsem se rozhodla vyrazit do civilizace a ponořit se mezi turisty. Zjistila jsem, že v tokyjském metru nám přibyly nové nápisy, které žádají, aby lidé při sledování videí nepouštěli nahlas zvuk
.
Což mi připomíná, že se tady teď hodně řeší, že lidé v onsenech vypouští po koupání vany.
Což ovšem znamená, že se to pro onsenové resorty pořádně prodraží, nemluvě o času, který trvá, než přiteče nová horká voda....
No nic, užila jsem si na střeše obchoďáku a vyrazila k nejstaršímu místnímu chrámu (kde už teda Japonce skoro nepotkáte, to je masakr)
Hlavní nádraží (vlevo), kde jsem už podruhé potkala suitu černých limuzím s policejní ochranou, minule vjížděli do nádražní budovy, tentokrát směrem k paláci, tak doufám v císaře! ![]()

Osmé patro :-)

A Asakusa

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje