Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 21:02

A docitavam tie vase navrhy na kreativne tvorenie s detmi a uplne zavidim. Artur nechce malovat, kreslit ani vyfarbovat, lepit, nic. kupila som kopec vytvarnych potrieb a lezia mi tu, lebo ked vytiahnem farby, tak jedine co ho bavi je natierat si ruky a nohy, ani ich neotlaca na papier, ale bezi si ich umyt do umyvadla . Vcera teda zacal vykrajocat z plasteliny panacikov a robili sme z nich Pinokia (chvostom z dinosaura urobil dietu do hlavy s strcil do nej nos), ale dnes uz chudaci panacikovia skoncili napichnuti na pazuroch therizinosaura .

Offline MPLee
3021 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 22:47

Na Bonami mají v akci kolem 20% několik těch kreativních sad od Djeco a ještě na ně funguje kód na dalších 20%, kdyby se to někomu hodilo

Offline Karja
43573 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 23:02

MPLee Aaaa, satan, satan:-D A ještě takhle 15. po výplatě rodicaku:-D 

Offline dzizisketa
8742 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 23:09

MPLee

Sakra zrovna dneska jsem nakoupila v Agátině světě

Offline Mohučanka
7305 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 23:25

DrowRanger dcera taky nic netvoří, jenom výjimečně, a malovat začala až docela nedávno, tak ještě neházej flintu do žita

Offline Pinot Noir
29250 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 23:35

DrowRanger u nás to tvoření taky není slavné. Ríša si občas kreslí, omalovánky jo, ale ty linie vůbec nerespektuje, po třech minutách jakékoli obrázky, ať jeho, nebo z omalovánek, zachvátí tornáda (tzn. všechno začmárá černou), vykrajování ho baví pět minut, pak mi žere syrové těsto, stříhat nechce, kromě vytáhnutých smyček z koberce, na ty číhá a pravidelně zastřihuje, plastelínu rozdrobí na nejmenší možné drobky a odejde, u razítek si taky jen barví ruce. Ale tak co už, no. Každý je nějaký. .

A mně i tak připadá úžasný.

Offline dynda
7286 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 01:13

MPLee 

Jaký je prosím kód na těch dalších 20 %?

Offline continuity
41412 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 07:51

DrowRanger ešte je maličký. Moje deti tvorili až trochu väčšie. 

Offline letfenixa
10694 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 08:15

continuity keď si minule písala, že vyhadzujes puzzle s chýbajúcim kúskom, tak niektorí to tak aj predávajú, a ešte napíšu, že chýba dielik, preto znížená cena.

Offline MPLee
3021 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 08:16

dynda 0226c2085

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 08:26

Mohučanka Pinot Noir continuity Ja tu obcas skusam aktivity, o ktorych pise Karja . Tak som kupila farebne kolienka, lepidlo, na papier nakreslila lepidlom obrazce a syn nalepil 3 kolienka, ja teda zvysok a hned na to prisiel dinosaurus a vsetko rodupal s mocnym kricanim dup-dup- dup . Ale s plastelinou sa hra rad, len teda nevykrajuje, ale skor ju nici - ja vykrojim panaka, on ho zozerie dinom .

Ale zas miluje stavat z lega, teraz nedavno zacal stavat domceky pre lego zvieratka a normalne 3D stavby a to je tak skvele!

Offline dynda
7286 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 08:38

MPLee 

Děkuju Nebo možná děkuju ?

Ne, budu se držet při zdi.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 09:04

DrowRanger syn rád tvoří od mala, ale respektovat nějaký plán nebo tak začíná až teď a to ještě mírněz modelíny nejradši lisuje a krájí

Offline MPLee
3021 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 09:05

dynda Pardon   Já jsem vzala pár těch kreativních sad jako univerzální dárky pro děti od známých. Domu už nic naštěstí nepotrěbujeme, jen jejich malou gumovou postavičku slepice

Offline rasaNori
8742 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 09:34

dynda tak me to stalo jen 2500,- :D

Offline Pinot Noir
29250 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 09:56

Ještě jeden tip, zapomněla jsem, že ještě máme pro Viktora tenhle semafor. Můžou jezdit na odrážedlech i doma, tak se to určitě využije od prvního dne.

https://m.alza.cz/hracky/semafor-s-automatickym-prepinanim-svetel-d2417355.htm?o=1

Offline Gatita
8428 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 10:30

DrowRanger u nas se taky netvori, ale neni se cemu divit, ja na to taky nejsem. Nicmene vytvarnych potreb mame taky dost, obcas to vytahnu, ale je to celkem marne;). Co me ale mrzi vic, je nezajem o knihy. Ja bych synovi tak rada cetla, ale on vubec nechce. 

dynda rasaNori dekuju MPLee za tip, neco jsem nahazela do kosiku, chybi mi jeste darky pro ruzne deti znamych (presne jak pises - univerzalni), ale bylo by to zas za 1500, tak jsem se na to vykaslala. Mne se leccos od djeco libi, ale u syna to vetsinou nemelo moc uspech, a nebyla jsem si jista, jestli se mi chce davat tolik penez za univerzalni darky s nejistym vysledkem. Mne prijde, ze s darky pro nas jsem hotova raz dva, ale nejvic me mori to vymysleni darku pro deti kamaradu, aby to nebylo moc, ale ani malo, a aby to padlo na urodnou pudu. No asi jsem mela nakoupit balik z djeca a mela bych pokoj. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 10:44

Gatita dárky pro děti kamarádů je ten největší mor strašný,strašný.  Já nad tím přemýšlím už od prázdnin a stejně zas budu na poslední chvíli řešit jestli toho není moc,nebo naopak dokupovat.

Offline Pinot Noir
29250 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 10:50

Uf, to jsem ráda, že s kamarády nic takového jako dárky pro děti neprovozujeme.

Offline Garfie
27869 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 10:57

Pinot Noir  Přesně to jsem chtěla napsat. Ale má to ségra a je to děsný, opravdu!