A docitavam tie vase navrhy na kreativne tvorenie s detmi a uplne zavidim. Artur nechce malovat, kreslit ani vyfarbovat, lepit, nic. kupila som kopec vytvarnych potrieb a lezia mi tu, lebo ked vytiahnem farby, tak jedine co ho bavi je natierat si ruky a nohy, ani ich neotlaca na papier, ale bezi si ich umyt do umyvadla
. Vcera teda zacal vykrajocat z plasteliny panacikov a robili sme z nich Pinokia (chvostom z dinosaura urobil dietu do hlavy s strcil do nej nos), ale dnes uz chudaci panacikovia skoncili napichnuti na pazuroch therizinosaura
.
Vše o těhotenství a dětech
Na Bonami mají v akci kolem 20% několik těch kreativních sad od Djeco a ještě na ně funguje kód na dalších 20%, kdyby se to někomu hodilo ![]()
MPLee Aaaa, satan, satan:-D A ještě takhle 15. po výplatě rodicaku:-D
Sakra zrovna dneska jsem nakoupila v Agátině světě ![]()
DrowRanger dcera taky nic netvoří, jenom výjimečně, a malovat začala až docela nedávno, tak ještě neházej flintu do žita ![]()
DrowRanger u nás to tvoření taky není slavné. Ríša si občas kreslí, omalovánky jo, ale ty linie vůbec nerespektuje, po třech minutách jakékoli obrázky, ať jeho, nebo z omalovánek, zachvátí tornáda (tzn. všechno začmárá černou), vykrajování ho baví pět minut, pak mi žere syrové těsto, stříhat nechce, kromě vytáhnutých smyček z koberce, na ty číhá a pravidelně zastřihuje, plastelínu rozdrobí na nejmenší možné drobky a odejde, u razítek si taky jen barví ruce. Ale tak co už, no. Každý je nějaký.
.
A mně i tak připadá úžasný. ![]()
Jaký je prosím kód na těch dalších 20 %?
DrowRanger ešte je maličký. Moje deti tvorili až trochu väčšie.
continuity keď si minule písala, že vyhadzujes puzzle s chýbajúcim kúskom, tak niektorí to tak aj predávajú, a ešte napíšu, že chýba dielik, preto znížená cena.
dynda 0226c2085 ![]()
Mohučanka Pinot Noir continuity Ja tu obcas skusam aktivity, o ktorych pise Karja . Tak som kupila farebne kolienka, lepidlo, na papier nakreslila lepidlom obrazce a syn nalepil 3 kolienka, ja teda zvysok a hned na to prisiel dinosaurus a vsetko rodupal s mocnym kricanim dup-dup- dup
. Ale s plastelinou sa hra rad, len teda nevykrajuje, ale skor ju nici - ja vykrojim panaka, on ho zozerie dinom
.
Ale zas miluje stavat z lega, teraz nedavno zacal stavat domceky pre lego zvieratka a normalne 3D stavby a to je tak skvele!
DrowRanger syn rád tvoří od mala, ale respektovat nějaký plán nebo tak začíná až teď a to ještě mírně
z modelíny nejradši lisuje a krájí
dynda Pardon
Já jsem vzala pár těch kreativních sad jako univerzální dárky pro děti od známých. Domu už nic naštěstí nepotrěbujeme, jen jejich malou gumovou postavičku slepice ![]()
dynda tak me to stalo jen 2500,- :D
Ještě jeden tip, zapomněla jsem, že ještě máme pro Viktora tenhle semafor. Můžou jezdit na odrážedlech i doma, tak se to určitě využije od prvního dne.
https://m.alza.cz/hracky/semafor-s-automatickym-prepinanim-svetel-d2417355.htm?o=1
DrowRanger u nas se taky netvori, ale neni se cemu divit, ja na to taky nejsem. Nicmene vytvarnych potreb mame taky dost, obcas to vytahnu, ale je to celkem marne;). Co me ale mrzi vic, je nezajem o knihy. Ja bych synovi tak rada cetla, ale on vubec nechce.
dynda rasaNori dekuju MPLee za tip, neco jsem nahazela do kosiku, chybi mi jeste darky pro ruzne deti znamych (presne jak pises - univerzalni), ale bylo by to zas za 1500, tak jsem se na to vykaslala. Mne se leccos od djeco libi, ale u syna to vetsinou nemelo moc uspech, a nebyla jsem si jista, jestli se mi chce davat tolik penez za univerzalni darky s nejistym vysledkem
. Mne prijde, ze s darky pro nas jsem hotova raz dva, ale nejvic me mori to vymysleni darku pro deti kamaradu, aby to nebylo moc, ale ani malo, a aby to padlo na urodnou pudu. No asi jsem mela nakoupit balik z djeca a mela bych pokoj.
Gatita dárky pro děti kamarádů je ten největší mor
strašný,strašný. Já nad tím přemýšlím už od prázdnin a stejně zas budu na poslední chvíli řešit jestli toho není moc,nebo naopak dokupovat. ![]()
Uf, to jsem ráda, že s kamarády nic takového jako dárky pro děti neprovozujeme.
Pinot Noir
Přesně to jsem chtěla napsat. Ale má to ségra a je to děsný, opravdu!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“