Karja jo, velké krabice baví i naše kluky. Vždycky z toho něco chtějí vyřezat, nějaký domeček nebo tak a pak po to čmárájí. Asi budu muset něco objednat![]()
Vše o těhotenství a dětech
Mně se loni taky studený porcelán nepovedl. Ale letos to zkusím znovu. Taky budeme příští týden sušit jablka a pomeranče, viděla jsem, že doprostřed koleček z jablek se dá vykrojit taková ta malá třeba hvězdička (jak jsou sady vykrajovátek na linecké) a pak budeme vystřihovat vločky z papíru, Rosťu teď stříhání baví.
Pinot Noir to by sa Alici páčilo, dúfam, že sa k tomu dostaneme. Dik
Pinot Noir tlusté jsem to měla dost, ale po uschnutí se to celé polámalo. Ale připomnělo mi to, že máme vykrajovátka na 3d stromečky z perníku, tak uděláme to. Chtěla jsem i normální perníčky, ale asi mám jen velikonoční vykrajovátka![]()
Evaeva fakt? Tak to ty moje, i ty tenké, byly jako kámen!
betsey Ríšu to bavilo vykrajovat, já jsem vykrájela vánoční motivy, pak jsme to navlíkli na šňůrku a měli z toho takovou girlandu nade dveřmi do pokojíčku. Ríša vykrájel auta, pak si je počmáral a chvíli si s nimi i hrál.

Pinot Noir tak já to zkusím letos znovu.
Pinot Noir to je moc hezky
Evaeva vemte hlavně bambulky a samolepicí barevný papíry, to se hodí vždycky. A mají levné barevné čtvrtky.
Když byl syn malej, necelý 3 roky, vyráběli jsme úplně nejjednodušší vánoční přáníčka, z barevné čtvrtky, moosgummi a bambulek. Jen trojúhelník jako strom, pěnovka na kousky jakože dárky a ozdoby z bambulek. To ho bavilo moc, vyrobili jsme jich spousty pro širokou rodinu :-)

Pinot Noir ta hmota se mi líbí, zkusíme. Nevíš jestli by šel použít i bramborový škrob, nemáš vyzkoušeno?
Evaeva neni to adventni, ale moc se mi libily u kamaradky ruzne home made doplnky k vlackodraze. Delala to z papirmase a byla to parada. Ale ona je sikovna, je to architektka, tak jsem si to s tebou hned spojila:)
žluťásek jo, to by zvládli, díky
Gatita já se sice taky trochu nudím, ale potřebuju zabavit hlavně děti
papírmašé všude po bytě by mě asi zabavilo na dlouhou.
Ještě pak jsou ty vystřihované sněhové vločky z papíru.
Mně se to taky drolilo. Máme tvrdou vodu, tak nevím, jestli to může souviset. Postup jsem dodržela.
https://m.youtube.com/watch?v=eL3k3E-mz1c&feature=youtu.be
Hvezda z pytlíků, to melo uspech u nas
Mně se to taky drolilo. Máme tvrdou vodu, tak nevím, jestli to může souviset. Postup jsem dodržela.
continuity koukala jse predevsim na ty detsky rucicky, to je jak nas malej. Vsechno rozstrihat na co nejmensi kousky je nejvetsi zabava.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“