alibi To je úžasný sen, silný.
Nedávno jsem četla hezku myšlenku: Sny nejsou záhadné. Jsou upřímné. Ukazují věci, jak doopravdy jsou...
alibi To je úžasný sen, silný.
Nedávno jsem četla hezku myšlenku: Sny nejsou záhadné. Jsou upřímné. Ukazují věci, jak doopravdy jsou...
Jitka77 jako ten tvůj s hudbou. úplně podle něj vidím animovaný videoklip
Teda, to je imaginace!
Mně se zdaj levný sny. Činoherní výprava.
Zrovna nedávno se mi zdálo cosi o lebkách kudlanek nábožných. ![]()
Tak dnes nad ránem jsem randila s Pedrem Pascalem.
Škoda že fakt těsně předtím, než zazvonil budík.
Balila jsem si do Japonska tašku plnou encyklopedií ![]()
No a pak se mi zdálo o ženě, která měnila okapy - bylo to u našich, ne přímo na domě, je tam vedle nízký pás provozních budov (dílna, prádelna, kůlny atd.) Pracovala velmi energicky, zdatně... akorát si vybavuju, že instalovala jeden z okapů přímo i na hřbet střechy, kde nemohl z podstaty pochytat víc než pár kapek. Chtěla mít vše hotové, zajištěné, být připravená, ale vlastně dost neúčelně. Takhle déšť nefunguje. Ještě jsem z ní cítila takové to nasrání "tak já to teda udělám sama, když se k tomu nikdo (rozuměj: mužský) nemá". Jo,cosi mi výjev říká ![]()
Dneska se mi zdálo o alibi ![]()
Aranžovala flakony na focení, vše decentní černobílé, těšila jsem se, až začneme zkoušet. A potom "pro vylepšení" do vzduchu mohutně rozprášila něco z jedovatě zeleného flakonu, možná Cabotine. Vůně se k sestavě na stole vůbec nehodila a navíc zamořila celou místnost...
V dalším výjevu jsem předávala nějaké urozené osobě rukou psaný dopis a ona mi pokynula, ať ho položím do dřezu (nechtěla si ho ode mě vzít přímo z ruky), kde se ale okamžitě inkoust začal rozpíjet. Honem jsem obálku vytáhla, že snad slova zachráním.
Pak mě někdo upozornil na květináč na okně, byl to dárek, odložila jsem ho stranou a moc se o něj nestarala, prakticky ani v myšlenkách. Rostlina byla celá obsypaná květy, střídaly se drobné růžové a tmavší podobné orchideji.
Dělo se toho víc, pokaždé přišel nečekaný zvrat. Spuštění alarmu po nevinné poznámce, sova přistávající nad hlavami nic netušících táborníků. Po delší době noc plná obrazů.
Jitka77 nerada jsem tě vystrašila ![]()
V posledních týdnech jsem až nezdravý daydreemer
V poslední době si často podmalovávám oči fialovou tužkou a vždy si při tom vzpomenu na teena-s a její recenzi na Lavandeluce
V poslední době si často podmalovávám oči fialovou tužkou a vždy si při tom vzpomenu na teena-s a její recenzi na Lavandeluce
Recenzi (ani vůni) jsem neznala, luxusní čtení!
Zdálo se mi, že mi lékař řekl, že mi zbývají ještě 2 měsíce života. A pak to náhle změnili na týden. Chtěla jsem se rozloučit s dvěma kamarádkami, ale ani jednu jsem nezastihla. Vubec jsem z z těch zpráv nebyla na dně. Jen jsem řešila, kolika řečma napsat a kam uložit, aby po spálení půlku popela rodiče vysypali tam, co jsme pohřbili několik pejsků, a aby si půlku vzal manžel s dětma.
(Asi se mi do snu promítlo to, že mě několik dnů silně bolí žaludek a o víkendu jsem s dcerou koukala na filmy Bailey, kde pejsek několikrát umře a reinkarnuje se.)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.