Sweet Potato jak jako levny sny? Tohle jsou sny za vsechny prachy! ![]()
Co se vám dnes zvláštního zdálo za sny?
Poslední tři noci se mi zdají samé zamotané motanice. Včera: šla jsem k zubaři, což ale byl můj kamarád z jedné alternativní punkové kapely, objevil mi kaz vpředu na řezáku a dal mi tam bílou plombičku. Odcházela jsem odtamtud smutná - první kaz v životě, a navíc komu se udělá kaz vepředu na té plošce?!
To sem musím dát, protože to je fakt hovadina: Chtěla jsem jít na film, který se jmenuje Klub přátel i nepřátel postiženého skotu a nemohla jsem najít, kde to dávaj. Jedinou spojitost bych viděla v tom, že jsme byli v té době na chalupě, kde jsou krávy ![]()
Marbuša Ten název! To by skoro stálo za ochrannou známku![]()
Mne to uplne pripomnelo vetu: Nejradsi bych sel s tebou, ale musim sledovat besedu o hovezim dobytku.![]()
Marbuša To má potenciál! ![]()
Už bych s těma hadrama měla dát pokoj. Dneska se mi zdálo, že ty objednaný šaty z Arketu samy měněj barvu: jeden den jsou béžový, druhej zelený, třetí červený...
barbucha Jestli to neznamená, že by sis měla koupit i v jiných barvách! Včera jsem si na zalandu objednávala trench a z košíku jsem vyhodila, ale fakt vyhodila správným směrem dvoje šustáky!:-D Že toto fakt vynechám, takhle já jsem silná.
Tuhle se mi zdal velmi vypravny sen, vystupovali v nem skoro vsichni lidi, co znam. A taky Vari , ktera mela trojcata, 2 holky a kluka :))
Já dneska akorát obligátně nedokázala dopsat diplomku, protože jsem už pracovala ![]()
Tyhle sny, kdy se člověk musí učit na maturitu nebo státnice, to je mor.
Mne sa dnes snívalo, že mi volala nejaká pani z Bonprixu, že si všimli, že som si už odtiaľ roky nič neobjednala. A bola taká úpenlivá - takmer plakala - že som sa s ňou v tom sne pustila do debaty. Pýtala sa ma, že kde nakupujem, ja som povedala, že zásadne len COS, Tatuum a Essentiel Antwerp (v živote som ešte nič nekúpila z Essentiel Antwerp!!!) a ona mi potom diktovala stránky v papierovom katalógu (ktorý mi už tiež roky nechodí), že kde majú úplne rovnaké veci, ale lacnejšie:)))
Rozmýšľam, či to znamená, že sa mám pozrieť na Bonprix, alebo objednať z Essentiel Antwerp:)))
slniecko
to je dokonaly
Určitě sis poradila ![]()
slniecko nebo si vsadit cisla tech stranek!
Kokoska to keby som si pamätala ![]()
Zdál se mi strašlivý sen o tom, že někdo Ebby fakt obrovsky ubližova. Vzbudila jsem se úplně ochromená. Uff.
Mně se dneska zdálo, že Tak Betty se rozvádí. Samozřejmě v tom snu vypadala jako svoje ikonka ![]()
Aranel já jsem na rozvod stará. V těchhle letech se už nepřepřahá. Snad nemáš věštecké schopnost? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“