Garfie ale to je vtipný
Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)
Garfie Já myslím, že jo, že je to trochu vlezdoprdelkovství. Rok Draka jede v legu ve velkém.
brrr No ale tady jsou těch čínských napodobenin mraky, pominu japonské nanoblock, ty čínské kopie od lega reálně nepoznáš, je to prostě vyrobené zjevně v jedné fabrice. Třeba shodou okolností asi pět minut poté, co jsem to tady četla jsem potkala tohle.

Prosím, nevite niekto, či sa dá niekde kúpiť logaritmické pravítko? Najlepšie také to úplne klasické.
slniecko tak pokud by vám stačilo zánovní, tak bych Vám jedno mohla zaslat.
shark áááááno, vďaka!!!!
Nemate prosim tip na deskovku pro dva ucitele matematiky v duchodu?
Evaeva Pelíšek je i ve dvou skvělý.
žluťásek Evaeva Sweet Potato diky moc, vezmu ten patchwork, kocky myslim nemusi :)
Potřebuju tip pro hru pro desetiletého kluka, který hraje. Má různé Karaky, Ples příšer, Dostihy, .... Chtěl Vlkodlaky za úplňku, ale klidně mu koupím ještě jednu (dloužek za narozeniny)
Mám vybrané čtyři: Loooď, Klaní klanů, Listí nebo Podhoubí (hoch je nadšený houbař).
brrr já můžu fakt moc doporučit Listí, líbí se mi graficky i herně, skvělý papírový insert, no prostě krásná hra. Ostatní zmíněné jsem ale nehrála, nemůžu tedy ve výběru porovnat.
Bavili jsme se teď v nějaké skupině o deskovkách a vyvolala jsem zájem o Krycí jména (která vyšla v anglické i japoské verzi) a při té příležitosti jsem je hledala pro italskou kamarádku i v italštině....a zjistla jsem, že v italštině vyšla speciální verze jen pro dospělé. V češtině jsem je neobjevila! Neexistuje, nebo jen neumím hledat?
Garfie
Nevím. Ale asi to bude dost těžké jrát, když všechno souvisí se vším. Teda s jedním.
Páni, tohle. Už jste viděly LEGO parník?
Prosím, nevedel by mi tu niekto pomôcť?
Potrebujem kúpiť synovi nový nb, a teda hlavna poziadavka je, aby utiahol Unity.
Ja vyberám svoje nb podľa farby a ci sa mi zmestí do kabelky, takze toto je pre mňa tak nejaki neuchopiteľná úloha.
Nevedeli by ste mi poradiť, podľa čoho vyberať?
Nemáte nějaké nové tipy na príma hry pro dva? Dospělé.
Ideálně něco rychlejšího, menšího, třeba i na cesty.
Zatím je ve hře Patchwork a Tantrix.
Sweet Potato a chceš jen přesně pro dva nebo i pro víc, ale aby šla dobře hrát ve dvou?
žluťásek Klidně i pro víc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“