Sweet Potato Super!
Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)
Pro brněnské nebo i pro návštěvy: 13. března začíná další ročník Stínadel. Šifrovačka v ulicích Brna, bývá to fajn pro děti i hravé dospělé. Já na tom přiživuju image akční tety/kmotry. :)
Sweet Potato To je super.
eM Jen ty děti už nemám. Možná mladší neteř.
eM já to sleduju
a chcem se s děckama zúčastnit. Tu Pražskou hru jsem tenkrát prošvihla.
Deskoherní soutěž Mindoku, hrajete taky?
Od včerejška se na různých kanálech Mindok objevují hádanky, narozdíl od knižní šifry trochu těžší a pátrání chvilku zabaví. Můžete luštit i zpětně, hádanky se zobrazí i když na fb, insta nemáte účet.
Víc info zde https://mindok.cz/aktuality/hrajte-s-nami-ve-velke-velikonocni-soutezi/
žluťásek Díky!
Pozvedněme hůlky přátelé, dnes je to 25 let od Bitvy o Bradavice - 2.5.1998 /*
Hraje tady některá Marvel Champions? Půjčila jsem si to v knihovně, protože Marvel
, ale po hodině a půl příprav a čtení a sledování návodu jsme to zabalili, že tomu nějak pořád nerozumíme ![]()
Asi se vrátím ke Kočičímu klubu :-)
Magráta Hrajeme jen Marvel Splendor, to je fajn hra, jednoduchá a svižná.
Pozvedněme hůlky přátelé, dnes je to 25 let od Bitvy o Bradavice - 2.5.1998 /*
To mi uniklo, hammmba mi!
Magráta My to hráli párkrát, bohužel to vlastní kamarád, jehož manželka nemá ráda Marvel a on zas nesmí trávit čas bez manželky
. Nicméně na třetí hraní to už bylo moc príma a narozdíl od Talismanu jsme to poprvé nehráli 5 hodin ![]()
A plynule navážu - nehráli jste někdo Parky? Koupila jsem je manželovi k výročí a nějak jsme zatím nebyli schopni do nich proniknout (to, že jsme se je poprvé snažili naučit, když bylo miminku 14 dní, pomlčím
)
To mi uniklo, hammmba mi!
To je škoda, já jsem si nejen pustila poslední díl, ale dala jsem si k tomu i bublinky, když oslava, tak oslava. ![]()
GChK talisman jsem hrála jednou a naposled...taky 5 hodin, nebo jsme 5 hodin studovali pravidla?
parky má myslím Sweet Potato ?
GChK Parky jsou nádherné! Kdybys potřebovala něco vysvětlit, pokusím se.
Potrefenáhusa Tak my už se do něho ponořili a je to příjemná hra na dvě hoďky - a dá se hrát jen ve dvou, což je velké plus.
Sweet Potato jo Splendor je fajn
GChK tak se snad nějak prokoušeme
My jsme na stará kolena začali chodit do zdejšího deskového klubu a hraní mě začíná trochu chytat
Teď jsme hráli Ostrov koček, což je na můj level tak akorát:-D
GChK i ve třech ![]()

tak jsem o víkendu si trochu
zahrála Diablo IV....a od neděle večer mě děsivě bolí rameno...asi jak jsem zběsile mlátila tím kyjem..![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“