Myrtila myslíš, že někdo bude zkoumat mapy, aby tohle našel?
Čo vás dnes rozosmialo?
Evaeva Asi ne, ale náhoda je blbec ![]()
MyrtilaJá myslím, že autům zakrývaj SPZ, tak ti nikdo nedokáže jaké přesně auto sis půjčila ;o)
Rozmazávají RZ i obličeje ![]()
Garfie no právě, že to asi je fakt jen volná inspirace, ale s pravými jmény a místopisem, to mi na tom vadí.
DruI dzizisketa Vidíte, ta spz me nenapadla, přitom to je úplně logické ![]()
andulka01 Jo, to chápu. Taky to nemám ráda, sama vím, že mám tendence brát historické knihy, filmy jako relevantní zdroj...
6 neděl starý příspěvek v Novinkových vůních od Miru
https://parfumanie.cz/files/users/113995.jpg
Na první pohled si říkám: "Proč česnek?". Teprve pak jsem četla
.
Vyprskla jsem smíchy na titulkem... než jsem zjistila že je to skutečnost. Dneska člověk už neví ![]()
Ach, kde inde to dať ?![]()
/ ach, nenahral sa mi člámok z Expresu /, tak spoň titulok .
Z Ornelly Koktové se už zase stala Štika. S Pepou Koktou to brutálně projeli a proč se jí to vymstí?
Blanka To na nás teď asi bude vyskakovat i z ledničky.
Blanka Přečetla jsem si včera k Ornele jeden článek. pak už jen titulky, protože jim nechci zvedat čtenost. A je to sranda. Rozvádí se, je rozvedená už rok, rozvedená na oko, aby si koupila vilu a teď to teda projela a je Štika? Tak bych řekla, že je to všechno nějak jenom velký haló o ničem, ale Ornella s Agátou mají pěkně namaštěnou kapsu ![]()
barbucha uz to myslim zmenili na "dusici se muz" ![]()
notnaPořád nedokážu pochopit, že je ochoten jim někdo za to žvatlání platit.
brrr A není jich asi málo. už jsem to psala, že na IG je lajkovala i NG Praha. Z toho se nějak nemůžu furt vzpamatovat
V tom článku, který jsem četla, bylo, že mají jenom z podcastu 500tis. měsíčně. Slušný. Musí se jim nechat, že jsou to holky šikovný.
Nehovorím, že si neprečítam pre pobavenie článok, ale viac nepotrebujem, a ešte za to platiť ? Ale ako môj otec hovoril - keď to ľudia zaplatia, bude sa to ponúkať . V článku, na ktorý som odkazovala sa ma páčil ten ironický tón .Bulvár asi vie byť aj tvrdší, ako by sa celebritkám mohlo páčiť .Inu - kto chce kam, pomôžme mu tam .
notnaproto se taky Agáta rozčilovala, že tohle se nedělá a že od kamarádky čekala, že k ní bude upřímná...a že to práskne v jejich podcastu a ne tahle ![]()
Evaeva Agáta škodná nebude, si myslím. Koho zajímá ornela, pujde se podívat i co na to Agáta.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“