Čo vás dnes rozosmialo?
moora To je boží!!! ![]()
Mě rozesmála malá Garfie, chodí teď jednou týdně jako dobrovolník večer rozdávat jídlo bezdomovcům. O víkendu jsme šly nakupovat do té oblasti a to bylo jak profesionální průvodce po životě japonských bezdomovců. "A tady v tom podchodě žije asi deset lidí, přes den mají uklizeno, ale večer rozkládají krabice (japonští bezdomovci bydlí v papírových krabicích).....hele, tady žije kápo..." a podobně. ![]()

Poslala mi zřítelnice... jestli jako jo?
Vlastně ani nevím co jí na to říct ![]()
barbucha Jo. Tedy pokud ho nechce koupit tobě .
barbucha Na chlapovi to dává i smysl.
Myslím že nešlo o tričko ![]()
barbucha Jasan, chceš ji mít tady ne? ![]()
No, upřímně? Radši ne. Se podívej jak to tady vypadá
Nemůžu myslet jen sebe.
Ovšem i vzhledem ke zdejší nabídce potenciálních partnerů
jako Skandinávci (obecně) jsou do domácnosti mnohem lepší ![]()
Děti kreslily, co můžeme sklízet na poli..zde řepa ![]()

tv pěkná, taková souměrná ![]()
Řepa na první pohled....kubismus žije![]()
Včera jsem si vzpomněla na zahájení olympiády, až když třetina účastníků měla odpochodováno. Nastoupili Němci a já se smála muži, proč mají na sobě ručníkový ponča, jestli to má byl paralela na to, že si Němci u moře v Itálii rezervují lehátka ručníkem. Dokoukali jsme do konce a pak jsem to přetočila na začátek. Když nastupovalo Česko, tak se karta rychle obrátila, k úboru měli poznámku i komentátoři, muž se za břicho popadal. Jak je možný, že tohle je mně doteď vůbec nikde neprosáklo?! ![]()
Tabea . no tak ako vždy - niečo vyšlo lepšie, niečo je rozpačité ...,, Za Slovensko som spokojná . Nemecko - ehm.... ťažko okomentovať a neuraziť .
Nepozerala som celý nástup, a mrzí ma, že som prepásla Haiti. Možno to nie športovo príliš účelné, ale je to úžasné ! Neviem dať fotku, ale možno to za mňa vie urobiť niekto šikovnejší.
Haitská kolekce byla opravdu pastva pro oči. https://www.instagram.com/p/DUX7znKjN5e/
Mě tedy spíš překvapili lyžaři z Haiti![]()
já z té kolekce nutně potřebuji ty palčáky na šňůře![]()
jerry "Kokosy na sněhu"... ale to byla vlastně Jamajka, co?
Jo, Jamajka.
Sweet Potato no když to říká Vanity Fair... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“