jerry No tak ta je hustá!!!
Já jsem četla s jedním z těch reprezentatnů rozhovor a říkal tam, že ho adoptovala Francouzská rodina, takže lyžuje tam. Na Haiti byl poprvé navštívit původní rodinu až v patnácti. A pořád žije ve Francii.
jerry No tak ta je hustá!!!
Já jsem četla s jedním z těch reprezentatnů rozhovor a říkal tam, že ho adoptovala Francouzská rodina, takže lyžuje tam. Na Haiti byl poprvé navštívit původní rodinu až v patnácti. A pořád žije ve Francii.
A mě dneska hodně rozesmál článek o japonské princezně Akiko, sestřenici (přes koleno) současného císaře. Vypadá moc sympaticky a napsala knihu o svém životě, ve které popisuje třeba jak chtěla navštívit manga čítárnu, kam se ale potřebujete předem registrovat, jenomže registrace po vás chce křestní jméno a příjmení. A ona má jen křestní.
Nebo jak se vždy snažila cestovat low cost, jenomže s diplomatickým pasem byl s japonskými aerolinkami vždycky problém a musela do kanceláře vysvětlovat, že ano, oravdu s nimi chce letět.![]()
A pak tak vtipně podávala, že když jí vyšla první kniha (vydala tuším dvě nebo tři), tak s ní vydavatelství nechtělo udělat žádnou autogramiádu nebo setkání, protože se to prý pro její postavení nehodí, tak chodila číhat do knihkupectví a jednou když viděla nějakou starší paní, jak si prohlíží její knihu, tak k ní přiskočila a vnucovala se, že je autor...nebohá paní byla celá vyděšená a prý "asi je nevhodné požádat princeznu o autogram do knihy?" A princezna okamžitě celá šťastná vytáhla z kapsy tužku, protože přesně na to celou dobu čekala! ![]()
Garfie Sleduji na instagramu jednoho Japonce, včera o ní mluvil ve videu https://www.instagram.com/p/DUfzd19EiI-/
Kitsune Ten je spravnej ![]()
Garfie Když zmiňuješ ta manga, česky teď vychází komiks japonského autora o husitských válkách, je to celá série. Prý výtečné. Vydává Argo pod názvem Dívčí válka.
Garfie Tak teď?
https://argo.cz/knihy/divci-valka-1/
Jitka77 Díky, to už funguje! :-) Našla jsem to dokonce na japonském amazonu v originále...chvíli jsem uvažovala, jestli to nekoupit dceři, ale někdo tam v komentářích píše, že je to sice super čtení, ale že obsahuje dost explicitní násilné a sexuální scény a že je to zjevně určené pro dospělé muže...Tak to mě trochu vyděsilo. ![]()
A surikaty prasknou.

Sweet Potato Jo, už jsem našeho dvorního švába Josého a jeho rodinu varovala, že jestli to budou letos přehánět a vecpou se dovnitř, tak skončí v Lodži!!! ![]()
Garfie pár (tucet) surikat na zahradu? ![]()
Nedalo mi to nevzpomenout si na Simpsonovy ![]()
Když jsme byli před třemi lety v létě u mých rodičů, zrovna mapy.cz prováděly mapování ulic. Takže je teď Rostík s dědou a psem zachycen, jak vycházejí ze zahrady. Tata nese bedýnku nějakého lupení a Rosťa hrábě ![]()
dzizisketa To je moc hezká památka;)
My tak máme zachytenú neter, stretli ju prvý deň po preberaní vodičáku, sama v aute, oči vytrestene tvár nalepená takmer na prednom skle. Už to tam teraz nie je, ale uložené to máme všetci ![]()
Garfie možná jsem jen zaujatá, ale výklad husitských válek pouze ve prospěch Žižky mi přijde zavádějící, takový Jirásko-komoušský. Žižka byl normální obrazoborec, vojsko bylo stejně kruté jako protivník, znásilňovali a plenili úplně stejně.
"nachází záchranu u největšího českého vojevůdce Jana Žižky a jeho hrdinné husitské armády, aby se se svými družkami a druhy celou svou duší a tělem oddala boji proti katolicismu. Historický manga"
"Husité, opakovaně pobouření krutostí nepřítele, shromáždí vojsko na jejich záchranu"
"Dojde k urovnání vnitřních rozbrojů a husitské vojsko pod velením vojevůdce Jana Žižky opět zvítězí. Katolíci, kteří už nevidí šanci na vítězství, se uchylují k zapovězeným opatřením. Příběh se také zaměří na Žižkovu minulost. Víra předaná Janem Husem Janu Žižkovi se přenáší na další generace a slavný vojevůdce vyráží do své poslední bitvy."
Tak já jsem potkala to mapovací auto, když jsem zrovna nouzově jela manželovým služebákem, který podle všech pravidel samozřejmě řídit nemůžu, takže doufám, že tam bude rozmazaný obličej, až to zveřejní ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.