To je trefný![]()
A ted ještě, aby to bylo co nejblíž a co nejdřív.
Beranka zkus velvyslanectvi. Odtamtud to meli i poslanci. Mohli by to mit treba na vratnici?

Děkuju.
Já to furt gůglim a nic, nejsme z Prahy, jsem myslela, že to někde půjde objednat :-(
Beranka ja to hodila do googlu a vyskocilo mi tohle:https://www.stuhy.cz/ukrajinska-stuha-10-cm-10-m-bal.html ale musis asi objednat celej balik za litra :)))
jerry no tak jsem mluvila se ségrou na Slovensku, ušla jsem 7 km a nasrana jsem pořád. Pokud tam názory, které adaptovala od kdoviodkoho, převládnou, tak Putin dostane po hubě v lepším případě na Václaváku, v horším v Londýně.
Za celý problém si může Ukrajina, co si má co vyskakovat a provokovat Putina. ![]()
![]()
Když budeme tiše sedět ve své jamce, tak se nám nemusí nic stát, ještě by nám náhodou Rusko přestalo dodávat plyn a my tady umrzneme.
Jak jsem přemýšlela, jak mohli lidi dovolit to, co se dělo před WWII, tak už vím. Díky za ty dary, nemohla by tato praktická lekce z dějepisu už skončit?
No nazdar...jestli si tohle myslí na Slovensku víc lidí![]()
jerry je to ještě horší než jsme si mysleli.![]()
Když jsem to hledala, našla jsem taky úvahu na téma, jestli by ČR šla bránit Slovensko ( že by n(v)ás tam videli radši než Američany) a moje otázna zní: zaslouží si to vůbec?
Demokracie se dá bránit, ale nedá se bránit ve chvíli, když o ní nestojí vlastní obyvatelstvo.
Třeba nám Kalousek spraví náladu.

continuity Kalousek
jinak teda deprese velká
https://twitter.com/fotoshuma/status/1496438692889739267?s=21
Japonský velvyslanec na Ukrajině. ![]()
![]()
continuity To je hrozný. Já jdu o víkendu na jednu akci a jako jelikož tam budou nějací antikovidari, kde vidím trochu průnik s proruskou skupinou, mám trochu obavy. Jakoby ten anticovid byl ještě v podstatě ,,trochu sranda,, když to někdo zpochybňoval téma největšíma kravinama, ale tohle už je prostě na otevření pusy a prasknutí dverma. No tak uvidíme,ale myslím, že na tu smutnou realitu o které ty píšeš, na tu všechny narazíme.
Karja no ten průnik vidíš úplně správně, i když ségra anticovid nikdy nebyla. ( To ruské Trollí dezinfo chodí přes stejné lidi) Já i ten anticovid snáším nejak líp, to je tak na pozvednutí obočí. Tohle mě zasáhlo mnohem víc.
Ja nejak nechapu, jak s nasi historickou zkusenosti muzou u nas ty proruske nazory vubec se objevit. Kratka pamet?
Kriste pane.. Ten zmrd začal válku!
pPutin nápadl Ukrajinu ![]()
![]()
Ach ne... ![]()
Teď to čtu a je mi z toho fakt zle, to snad není možný, že se tohle děje v roce 2022. A ta ruská svině ještě vyhrožuje ostatním, aby se do toho nepletli, jinak to prý bude mít důsledky, jaký si ani neumíme představit ![]()
prvni zprava dne, brecim tady u pocitace. Fakt se bojim, co bude
Dadoo strašný ![]()
7:18
PROJEV PREZIDENTA. V 11 hodin promluví k národu prezident Miloš Zeman.
Jiří Ovčáček
@PREZIDENTmluvciPrezident republiky ???????? Miloš Zeman pronese ve čtvrtek dne 24. února 2022 v 11:00 projev k národu.07:16 – 24. 02. 2022
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.