Čistě náhodou, nemáte někdo nevyužitý slevový kupon do Vavavoom? Který nehodláte využít? ![]()
Blbé a drobné (parfemové) dotazy
Poradíte mi, prosím, jestli je u vůně Fidji lepší EdT, nebo EdP?
Dalia ty se k ní chceš vrátit, Dali?
tina Přemýšlím nad ní. Mně se úplně mění nos, tak pořád hledám. Květinky, čistota, svěžest, vůně květinářství, mýdlo ... ![]()
Dalia jestli vydrzis, tak ti ji pristi tyden, az se dostanu k nasim, rada poslu. Je to jeste ten flakon od tebe![]()
tina Neunosila jsi ji? Nekupovala jsi ji pro maminku? Jinak ji ráda koupím zpět. Je stále v kondici?
Dalia my si ji s mamkou tak ruzne pujcujeme, ale on je ten flakon snad nejaky bezedny, vubec z nej neubyva
Myslim, ze maminka bude urcite souhlasit a posleme flakon zase zpet domu![]()
tina Jé, tak pokud vůni nosíte, tak si ji nechte. ![]()
Klidně si malý flakon objednám, není to zas tak drahá vůně. A navíc, už si vzpomínám, že jsem Ti ji darovala, když jsem onemocněla. A dary se nevrací. ![]()
Vůní Fidji jsi mi připomněla dobu, kdy mi bylo ještě náct .... Krásná, tehdy tuzexová. Před časem jsem ze vzorků porovnávala vintage verzi a současnou EdP . Pořád pěkná vůně, jemná, decentní květinovka, ale slabounká, brzy se vytrácela. Ale za tu současnou cenu - proč ne
. Udělej si radost!
.
Hanka H A verzi EdT znáš?
Ještě bych si ráda připomněla "holubičky". Před hodně lety jsem je nemohla "unést", dnes by to možná bylo jiné. Ale ani u těch si nejsem jistá koncentrací.
Dalia Současnou Fidji EdT si nevybavuji. Holubičky jsem také v polovině 80. let nosila - ale vlastně se mi ta vůně ani tehdy zase tak moc nelíbila, a hlavně mi vůbec neseděla - dvacetiletá holka navoněná dekadentními karafiátky
! Před pár týdny jsem už nevěděla co by, tak jsem sáhla po další "zapadlé" vůni - Kobako od Bourjois - a je fakt teď v zimě krásné! Jenom se trochu obávám, že mohlo i u něj v posledních letech dojít k nějaké nepěkné reformulaci - mám flakón už poměrně letitý, odhadem někdy kolem r. 2012.
Hanka H Asi si tedy pořídím flakon Fidji a L'Air du Temps bych zkusila sehnat odstřik. ![]()
Kobako neznám.
Pořád pěkná vůně, jemná, decentní květinovka, ale slabounká, brzy se vytrácela.
To potvrzuju - je celkově taková éteričtější, bývala to větší pecka. Ale krásná je pořád.
Dalia Kobaka mám už jenom slzu, ani vzorek bych z flakónu nevymámila. Tvrdím už léta, že je to "Opium pro chudé"
.
jerry Zrovna pročítám, co se dá, a přemýšlím, jestli nevzít místo Fidji ty houbičky. Lákají mě obě.
...za mě u obou vůní EdT(Fidji i L´Air du Temps)
V té koncentraci je u obou vůní to, co hledáš...
(Pamatuji si, že cca před 40(!) lety dostala moje mamka od táty právě L´Air du Temps a to byla krása, dodnes si to pamatuji...
Jenže moje mamka - vůbec nic jí to neříkalo..., nevím, po kom jsem vášeň k parfémum zdědila
)
Miru Pamatuji si, že jsi holubičky nosila a já si Tvoje příspěvky k ní na Arome právě před chvílí pročítala. ![]()
A teď tedy nevím, kterou chci honem dřív.
Ale jednu z nich určitě. Tak půjdu spát a "ráno moudřejší večera", jak se říká. ![]()
...jojo, nech to uležet, uzrát![]()
Hanka H Kobako mám čerstvo doma a veľmi rada by som zistila, ako voňalo pôvodne, lebo toto je čistá hrôza.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“