Blbé a drobné (parfemové) dotazy
Vivantis je spolehlivý.
jerry Děkuji ![]()
Poéma
Pak ještě i Gucci Bloom EdP(původní, bez přívlastku)
Tak tohle je ze všech těch zkoušených vítězka.
Miru děkuji.
Fleur Tu Bloom di Fiori jsem zatím neměla nikde možnost ovonět, snad prý bude s jarním závozem k vyzkoušení brzy ve Fann, tak to bude poslední z těch od vás všech doporučených.
...tak to mě moc těší!![]()
![]()
Objednala jsem si z eshopu nějaké vzorky. Mimo jiné Rochas Byzance. Prosím, kdo vůni znáte, cítíte v ní kokos? Představovala jsem si ji podle složení úplně jinak. Ale ať dělám, co dělám, cítím jen obyčejný kokosový sprchový gel. A nevím, jestli je špatný vzorek a mám se pokoušet zkoušet jinde nebo je chyba v mé pokožce nebo v mém nose.
Paris Znám ji a kokos necítím. Mimochodem nová Byzance se mi vůbec nelíbí.
Vysloveně kokos zrovna ne, ale cosi neidentifikovatelně krémově sladkého ano. Takže ten kokos by mě vůbec nepřekvapil.
Který parfém je cítit jako rozpuštěný asfalt/ipa/tér?
Určitě to byl parfém, ta dáma nevypadala jako stavební dělnice.
Mha Lonestar Memories od Tauera
Může to být i Bvlgari Black nebo Lush Breath of God.
Koupili byste si limitku z roku 2013 (tzn. i rok výroby), nepoužitelné, zabalenou v celofánu? Přemýšlím, jestli má smysl kupovat edp vyrobenou před 9 lety
Jde o Eternity 2013 za 999,-. Tehdy jsem ji měla a byla mi v létě moc příjemná. Váhám, jestli to nebudou vyhozené peníze, jestli bude vonět stejně, nebo jestli po tolika letech zbyl jen alkoholový odér...
Tyana Zrovna typ vůně jako Eternity bych v takovém parfémovém "věku" nepořizovala. Kdyby to byl extrait Shalimaru, tak klidně...
Fleur Pravda, nostalgie mě nalomila. Díky.
nevíte, proč vůně, které se mi líbí, ze sebe za chvíli necítím, a jakmile na sebe cáknu něco, co mi nesedne, tak to cítím ještě druhý den?![]()
Právě jsi popsala jeden z Murphyho parfémových zákonů![]()
Většinou zájem nositelku potěší - aspon tedy podle mých zkušeností. Akorát si někdy nemohou vzpomenout na název a flakón (jako my) spolu netahají![]()
Tak to zkusím. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“