Doporučila bych Ti
...pak klidně i(místo oudu jsou pryskyřice):
Doporučila bych Ti
...pak klidně i(místo oudu jsou pryskyřice):
Daridari Radical Rose znám - krásná sytá růže, plná, šafránová .... mňam mňam ...... no nemůžu mít všechno - spotřebovala jsem odstřik, třeba na ni ještě někdy dojde. TT jsou opravdu vesměs siláci, Porpora v čele
!
Daridari za me Diptyque Oud Palao. Ruzi s oudem mam taky rada, teda spis v mem pripade oud s ruzi ![]()
Miru Ďakujem za tipy......MFK Oud Satin Mood extrakt mám......je to krásna vôňa, ostatné nepoznám, ale píšem si a vyskúšam, Byredo nemám veľmi prebádané.
Hanka H Tiež som k Radical Rose zaujala stanovisko ako Ty, že nemôžem mať všetko. Ale snívať o nej neprestávam![]()
andry Díky za zaujímavé tipy.....Diptyque vôbec nepoznám, nikdy som žiadnu neskúšala a na slepo si netrúfam...asi začnem odstrekmi, tak môj zoznam začína narastať![]()
Daridari Určite skús Eau Capitale, je krásna. ![]()
Daridari Souhlasím s Biely kvet - Eau Capitale je také růže hodna vyzkoušení - měla jsem od Bílého Kvítku ochutnávku
.
Biely kvet a Hanka H ja už dlho intuitívne cítim, že Eau de Capital by si mi mohla páčiť.
Idem snoriť po odstreku![]()
Ale zatiaľ ako mi Hanka dala prvý tip , víťazí u mňa T.T. Gold rose oud, pomer cena a kvalita je pri nej perfektný
Daridari Odstrek môžem poskytnúť. ![]()
Biely kvet Super, beriem...píšem SZ
@Zbožňuju vůni šeříkových keřů. V Eclat Arpege na kůži šeřík bohužel nemám a připadá mi dost sladká.
Teď, dost pozdě, jsem objevila https://www.parfumanie.cz/database/detail/parco-palladiano-vii-lilla-bottega-veneta
A neměla jsem příležitost ji otestovat. Prohrávám si s myšlenkou ji koupit. Jak moc hloupý je to nápad? Byla by to moje první niche vůně. Z ingrediencí mám pocit, ze bych si ji mohla zamilovat.
Je drahá, netestovala jsem ji a musela bych nějak vyjednat dopravu z Francie.
Mohl by mi někdo, kdo ji zná, mi ji zkusit popsat trochu více? Je pudrová? Je svěží, zelená, nebo hodně sladká? Je vodová, nebo je v ní spíš cítit "mořský vzduch"? A je v ní cítit šeřík, autentický přírodní, po celou dobu i v drydownu?
Zkouseli jste nekdo neco z rady Singulieres od Le Couvent? Konkretne me zajimaji Theria a Hattai. Cekam spis neco minimalistickeho - Ellena...
andry Neznám, ale když Ellena, tak jsem zbystřila - Theria prý moderní rtěnkovo šminkovo - pudrová s jemným irisem
a Hattaï shrnuto jako červené nakyslé ovoce se žvýkačkovým aroma pokryté kakaovým práškem, z čehož vznikne lepivý sirup
Potěš koště. Ale ta první by mohla být dobrá.
Korsičanka uf, takovou recenzi jsem necetla, zni to hrozne ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.