... a vyznavaček přirozeného looku v podpaží není málo (i když ta Drew ho má možná trochu sestřižené a učesané
):

... a vyznavaček přirozeného looku v podpaží není málo (i když ta Drew ho má možná trochu sestřižené a učesané
):

to jsou ale falešnice.
když chtějí propagovat přirozený look, bylo by možná lepší na sobě nemít milimetr makeupu. taky by se nemusely zbytečně česat...ale to by holt nikoho tak nezaujalo, to by jen vypadaly blbě.
To je příšerný!!
Dyk to vypadá jako že maj v podpaží...hm ehm... no, to... ![]()
Ale jedna každá si upravuje/trhá obočí, a knírek taky nikde nevidím!
jestli myslíte to co já myslím, tak tam možná to roští nemaj ![]()
Tomu nevěřím. Kde by pak byla celá přirozenost? ![]()
To je ale moc hezka recnicka otazka! S velmi pregnantni odpovedi![]()
![]()
V těchto kruzích mě to podpaží spíš překvapuje. Čekala bych, že všichni mají za sebou pravidelnou depilaci voskem nebo laser a nic jim tam už dávno neroste.
ono to roste i tak, stačí tam dvakrát třikrát nejít, ani laser není trvalé řešení.
Chodila jsem pravidelně 3 roky na depilaci voskem a neroste mi ani chloupek.
Možná to maj umělý. ![]()
Náhodou jí to pěkně ladí s obočím. ![]()
já tři roky na laser a po jednom roku bez rozhodně totéž říct nemůžu, naopak. aneb - u každého je to jiné, klidně na depilace chodit mohly, ale stačilo rok nejít. u někoho třeba pár týdnů. někdo na vosk chodit nemůže vůbec, třeba je to jejich případ. rty si depiluju asi dvacet let a rozhodně v žádném případě to nemá účinek delší než max. 5 dnů.
Neco jako nalepovaci knirky, ale do podpazi? ![]()
jsem 100% přesvědčená, že jsem to někde viděla!
To snad ani nemuze byt pravda
Nalepovaci chlupy do podpazi, to se prodava?
A meli na vyber ruzne tvary, delky a barvy?![]()
![]()
Celebrity bojují o pozornost, jak umí. Některá chlupatým podpažím, jiná Koránem!![]()

Co si myslíte o Melanii Trump na inauguraci? Mně se ten model moc líbí, i když mi to nevím proč, připomíná trochu Jackie Kennedy.
A Ivana už se asi připravuje na pozici velvyslankyně u nás.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.