I u nás se koná významná akce
a Ivana letos mnohem lepší, zdá se mi.

I u nás se koná významná akce
a Ivana letos mnohem lepší, zdá se mi.

minimálně rozhodně lepší než ivana :)
Podle mě srovnáváte nesrovnatelné. Jack a Jackie působili kdysi díky svému vzhledu i mládí jako zjevení, po smrti JFK vlastně jejich život i život samotné Jackie zahalila legenda a jistá nedotknutelnost, to se už nikdy žádnému dalšímu prezidentovi ani jeho ženě nepodařilo a nepodaří.
Jinak Melaniin kostým se mi líbil moc, ona sama je mi svým výrazem i vzhledem nějak nepříjemná, i když uznávám, že pro řadu lidí krásná a přitažlivá bude.
To je nedoruzomění. Já naopak už od začátku souhlasím, že ty dvě vůbec nesnesou srovnání ani vzhledově ani jako osobnosti. Z mé strany byla pouze řeč o samotném kostýmu, tak jsem to myslela, že ten Melaniin kabátek je střižený a ušitý v podobném stylu, jaký nosila Jackie. Nic víc.
No já tu vaši poznámku, že tyhle dvě nesnesou srovnání, chápu tak, že Melanie je na tom o dost hůř... Já se Melanie nezastávám, jen z Jackie je už prostě mýtus a to se odráží i v hodnocení její osobnosti.
Ale kdepak To, že nesnesou srovnání, bylo myšleno tak, že Jackie pocházela z jiné doby, jiných poměrů a především v té době to byl úplně jiný módní styl. Proto by mě ani nenapadlo srovnávat styl jejich oblékání nebo jejich osobnosti. Každá má úplně jiný výraz, takže není co srovnávat. To ale neznamená, že Melanie je na tom hůř nebo že Jackie nějak obdivuju.
Já opravdu souhlasila jen s tím, že ten kabátek je stylově podobný tomu, co nosila Jackie. Jen na téhle jediné fotce. Jinde ne.
A naopak jsem psala, že i mně se ten Melaniin kostým líbí a že bych ho společně s lodičkami bez těch rukavic hned brala a že si nemyslím, že by jí ta bleděmodrá neslušela. Jenom, že lepší by podle mě bylo, kdyby byl mezi rukávem kabátku a rukavicemi alespoň malý prostor holé kůže anebo aby byly v jiné barvě, aby té bleděmodré nebylo tolik a bylo by to ťip ťop.
Ale nemyslela jsem to tak, že by to bylo o dost horší než ta barevná kombinace s doplňky, kterou tehdy zvolila Jackie, jen ta její se mi líbí o trochu víc. Klidně bych ovšem pro srovnání použila i fotku kterékoliv jiné ženy než tu její, pokud by si na sebe vzala nějaký podobný bleděmodrý outfit a lehce jej doplnila bílou nebo jinou barvou. Taky rozhodně netvrdím, že se mi líbí všechno, co si na sebe kdy Jackie vzala. To jen, že na mě ta fotka vybafla z googlu.
A jak říkám, to je jen můj názor a určitě si netroufám tvrdit, že je správný.
Paní prezidentové to tentokrát opravdu slušelo. Ovšem to, co předváděl pan Z. jako že tanec, to je ukrutné. Když nemůže pořádně ani chodit, mohl si to odpustit, mohli vzít na předtančení nějakou profesionální skupinu a on mohl jen pronést řeč.
Já jsem si říkala, kde jsem ten výraz viděla a pak ten záblesk...Dětský pokoj, nálepka ze žvýkačky na čele postele...A bylo to tam!![]()
A ještě jeden záblesk, pokud jde o Melanii.

Jana Havlatová. Tady v Cirkusu Humberto, předtím v My všichni školou povinní.
Jasně, chápu, prostě jsem se ztratila v překladu. ![]()
Melanie Trump je naprosto příšernej, ordinérní zjev. I kdyby měla nejkrásnější a nejdecentnější šaty od nejlepšího návrháře, ten její agresivně sexy výraz zazdí úplně všecko.
Dívala jsem se na inauguraci, a málem mě porazilo, když na kameru házela ty přimhouřený oči, vhodný tak leda do reality show...

Mně připadá jak předělanej chlap.
A zblízka už se na to nedá vůbec koukat ![]()

Mne ten výraz úprimne pripadá, akokeby bola krátkozraká. Ale prečo by potom nenosila šošovky? Je nejaký medicínsky stav, keď človek šošovky neznesie?
Alebo je možné, že neznesie silnejšie svetlo? Lebo zas na niektoré príležitosti by tmavé okuliare boli fakt trapas.
Já ti nevim. Už jsem ji viděla i s (víc) otevřenejma očima... ale tak nějak se mi zdálo, že si vysloveně dává pozor, aby je takhle mhouřila, zvlášť když ví že je v záběru.
Neviem, lezie mi na nervy celá ako je, ale ten výraz mi normálne príde, že musí byť spôsobený niečím...obzvlášť v prakticky povinne usmievavej Amerike, kde by jej to minimálne teda volebný tým rovno zatrhol, keby to šlo.
![]()
třeba si myslí, že to je sexy
třeba jako victoria, která se nikdy nesměje.
Toto, keď som zbadala, nedalo mi :-)...

Ty kokso, ale keď pozrieš na neho, tak sa tvári veľmi podobne, nútený úsmev, keď je otočený k nej, ktorý okamžite zmizne otočkou nazad. Ešte aj ten chlapík za nimi sa tvári šťastnejšie.
Editujem, mizne, ešte PRED otočkou nazad. Akoby jej tým chcel dať niečo najavo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.