notna Pro me je Bozskej bozskej, presne muj typ!
Tak hezky do fronty za mě, holky! ![]()
notna Pro me je Bozskej bozskej, presne muj typ!
Tak hezky do fronty za mě, holky! ![]()
Kchárl si nechal narůst fousy! ![]()

Mutziputzi první klidně, ale ten třetí, brrr
Fakt jo? No tak to ja teda zas treti jo a jinak asi ani nikdo.![]()
notna A ktery je to cislo? Jsem ani nevedela, ze tam bylo tolik chlapu
Edit: Uz vim!
barbucha Snad se nepoperem.. Božský je Božský, Aidana beru taky a Baryšnikov.. ach.. ten jde přímo do ledvin,
Beru všechny. I jazzmanna! Ale to je asi vše. ![]()
Dadoo Jazzmana si nepamatuji vůbec on byl ve více dílech? Baryšnikova bych taky brala.
Fakt jo? No tak to ja teda zas treti jo a jinak asi ani nikdo.
Baryšnikov u mě skončil, když jí nacpal do kabelky banán, že bude mít pozdějc hlad, ihned kategorie ne**katelnej
barbucha Tak v reálu Barysnikov prosim pěkně už vůbec ne
Aspoň se nepoperem. No, moh by mít o pár cenťáků víc... ale co, člověk nemůže mít holt všechno.
barbucha A nedohánět je 10 centimetrovejma vlasama na stojáka![]()
kárl s fousama
kde je ten běhající smajlík?
barbucha A nedohánět je 10 centimetrovejma vlasama na stojáka
No to je specialita hlavně Al Pacina vodjakživa ![]()
Mutziputzi No tak ja to beru, ze kdybych si z nich MUSELA vybrat.
Za me je nejstrasnejsi ten Burger nebo jak mu rikala, nesnasim siroky cerny oboci a Mr. Big taky hruza, ten ma taky ten pohled ala Disney zviratko a na banan si nejak nepamatuju.![]()
Luna Já to mam zmáklý, jazzman u mě taky hned dostal stopku, páč vo něm Božskej prohlásil, že mu smrdí z pusy, to je u mě taky konečná...když se nad tim zamyslim, je mi jedno jak chlap vypadá, ale pak teda musí se všim vostatnim hodně vopatrně, to jsou pak nuance!!!![]()
barbucha Tak v reálu Barysnikov prosim pěkně už vůbec ne
S týmto sa stotožňujem.
.. jazzman u mě taky hned dostal stopku, páč vo něm Božskej prohlásil, že mu smrdí z pusy, to je u mě taky konečná...
S týmto tiež
Božský je božský, ale ja by som brala aj nováčka Yankee ![]()
Já bych ho skoro nepoznala! Ale nakonec to neni tak zlý...
barbucha No kdyby ustřihl ten culík, tak jo, jako to nosil jednu dobu zamlada, ale takhle néé, prosím
. Jediný povolení nosit dlouhý vlasy a plnovous z chlapů nad 60 let má vode mě Sean Connery v Šamanovi
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.