paktofonika Nehty hnusný, ale ten prsten...
.
VIP styl
999 a tie tetovania na prstoch...
Dalia Mám to úplně stejně. Nelakuju, jen jednou - třikrát do roka. maximálně. A pak stejně nude, nebo tedy echt rudou.
pecka Taky pěkně hnusný, co...? ![]()
Mám dotaz k tomu obočí Rihanny - vůbec se v tom nevyznám, tak mě zajímá, jak se tohle vyrábí. To se nakreslí nějakou širokou tužkou? Nebo na to jsou šablony?
Třeba naše sousedka to (v méně povedené verzi) má, ale té se ptát nechci, že jo. ![]()
Stará Stanová Kůže To ti udělaj v každý Sephoře s Brow barem, je-li z čeho, pokud neni jde to vytetovat, nutno umně, to vlastně obojí.
Mutziputzi Aha, dík. Nevím, odkud to sousedka má, tvar stejný, ale u ní to vypadá jako namalované fixou.
999 podla mna ano,ale tak jasne,ze je to otazka vkusu ![]()
barbucha hehe, mňa zas babička učila, že upravené nechty majú mať viditeľné "mesiačiky" (pokiaľ teda nie sú nalakované), ale koža sa má zatláčať, niekdy nie strihať. O dĺžke si nič nepamätám
...
Vieš, čo je sranda? Že si viac pamätám rady od babičky, ako od mamy.
Dadoo Špicaté sú ešte dobré keď je to pekne urobené ale tie ustrihnuté lopaty čo má Riri
Na tých zvráskaveno-potetovaných prstoch ![]()
slniecko Ja mam takisto vraskavé ruky. :(
Miru Starám sa o ne ale mám na prstoch ako keby veľa kože, proste nie krásnu peknú napnutú kožu. Keď zovriem päsť nieje to vidno ale keď mám ruky povolené proste tak koža sa nahrnie ako Riri a vyzerá to tak ako vyzerá. Chrbáty rúk mám hladné ale tie prsty...
Miru Tak tak, ale nechty ako ona našťastie nemám :D
paktofonika Tak že se kůže nahrne, když člověk narovná prsty, je asi normální, jinak by nešly ohnout. A ušmudlané jako R.tím tetováním (takhle mi chodí domů pokreslené dítě ze školy) je jistě nemáš.
paktofonika To mám taky, když napnu prsty, tak vypadají jak šarpej ![]()
Vieš, čo je sranda? Že si viac pamätám rady od babičky, ako od mamy.
No to já taky. Asi proto, že se mi jich od babičky dostalo víc, a prospěšnějších. Líp se poslouchá, jak si upravit nehty, než že rostu pro šibenici ![]()
Žádná krása teda. Kromě toho, že ty prsty vypadají víc jako špinavý než potetovaný (asi je to tetování už staršího data a kdoví kdo to dělal), tak ani nemají pěknej tvar - jsou křivý, a ty klouby! Přitáhnout k tomu pozornost dlouhým rudým nehtem mi nepřipadá jako šťastná volba.
paktofonika ako aj ja keď takto prsty vypnem, tak pochopiteľne koža tiež nie je úplne hladá (veď niekam sa musí "zmestiť"), ale tu mi to príde viac...možno to robí fakt to akoby "špinavé" tetovanie, možno ten kontrast s tými nechtami a možno aj to, že ich má úplne inej farby ako tvár, také nejaké popolavé. Normálne mi prišlo na rozum také "šáhla na ní smrt"...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“