VIP styl

03. října 2016 17:08
Offline barbucha blogger
34974 příspěvků moje polička 09. června 2018 17:47

A abych vhodně propojila  témata, to jest toto vlákno se skuhráním nad českými tetinami a jejich neschopností se oblíknout... když tak koukám na aktuální fotky vyšší společnosti  

Tak někdy nepomůžou ani (téměř) neomezený zdroje, ani tým stylistů k ruce!

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 09. června 2018 17:58
Reakce na JanieB:

Často teď na mě vyskakují na FB články o srovnávání stylů vévodkyň Kate a Meghan, např. https://www.gofeminin.de/buzz/album1328416/kate-middleton-vs-meghan-markle-0.html#utm_medium=cpc&utm_source=fcbk&utm_campaign=Fcbk-GF-Photos-AT-Desktop-Demo-W2645-kate-meghan-vergleich

Která se líbí víc vám?

​Také se mi líbí obě .

Tím srovnáním začíná v podstatě každý článek, což mi vadí nejvíce. Třeba ten dnešní, který komentuje dnešní účast obou dam na ceremoniálu k narozeninám Alžběty II.

A tady je dobře vidět, jake je Kate vysoká.

Offline barbucha blogger
34974 příspěvků moje polička 09. června 2018 19:31

cinkja 

Tomu srovnání se nevyhneš.

Bleděmodrá je slušivá - a taky ladí s Alžbětou 

Růžová je sice taky OK barva, ale málo platný, odhalený ramena patřej až k večerní róbě.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 09. června 2018 19:46

barbucha Mě baví, jak je krásně vidět, jak má Meghan oproti Kate mnohem uvolněnější dresscode. Bude to určitě zajímavé sledovat dlouhodobě. Protože Kate by ty růžové šaty neprošly ani kdyby měly být večerní (nesmí ukázat holá ramena)

Offline barbucha blogger
34974 příspěvků moje polička 09. června 2018 20:29

Solathis 

To není věc jednotlivce z rodiny, i Kate může ramena ukázat - při vhodný příležitosti 

atd., atd. Vhodná příležitost ovšem neznamená odpolední 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. června 2018 22:08

ale kate to vždycky něčím prostě zabije.

tentokrát jsem si říkala, hm hm, konečně to kate sluší, pěkně učesaná, i ten klobrc k ní jde...a pak foto zblízka a kombinace naušnic a náhrdelníku to prostě zabila  vždycky udělá něco, co je ve výsledku uťáplost. meghan žádný šperk nemá a udělala dobře.

tuším, že kate třeba má povinnost nějaký šperk mít, kdoví, ale určitě to nemusela udělat takhle.

Offline brrr
12074 příspěvků moje polička 09. června 2018 22:37

Mi se třeba na dnešních fotkách Kate líbí, ale na těch co dávala barbucha mi připadá děsivé hubená. Když má těch pár kilo navíc, je to lepší (a obávám, že zas začne diskuze o hubenosti, ale třeba u té druhé je to šílené).

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 09. června 2018 22:50

Když mně u Kate připadá, že jsou jí ty věci většinou tak o půlčíslo malý nebo v trupu krátký.  Když se to na ní tak nepne, je to mnohem lepší - viz rozdíl mezi těmi prvními černými šaty a těmi volnými bílými.

Offline žluťásek
8784 příspěvků moje polička 09. června 2018 23:37

Jiná Realita tyjo, kéž by mi to jednou jedinkrát v životě takhle  konečne slušelo, kéž bych umělá být takhle uťáplá  

Offline Karja
43573 příspěvků moje polička 09. června 2018 23:45

barbucha Tak.tady je problem, ze si ta blond pani mysli, ze je o dvacet kilo lehci a dvacet let mladsi.:-).

Offline barbucha blogger
34974 příspěvků moje polička 10. června 2018 10:53

Karja 

Blond pani je norská korunní princezna - to bych řekla, že určitý možnosti s pomocí ve voblíkání by mohla mít - když už má reprezentovat 

Offline Karja
43573 příspěvků moje polička 10. června 2018 11:56

barbucha Asi se ji tu pravdu o veku a vaze boji rict:-D

Offline barbucha blogger
34974 příspěvků moje polička 10. června 2018 12:10

Karja 

A zrcadla ze zámku radši odnesli...

Offline dzizisketa
8742 příspěvků moje polička 14. června 2018 15:58

Asi si to tu vévodkyně ze Sussexu přečetla.

EDIT: A mají s královnou stejné punčochy.

Offline JankaM
2980 příspěvků moje polička 15. června 2018 11:23

Je to nějaké pravidlo že klobouky a fascinátory se dávají/klopí na pravou stranu hlavy? 

Offline Garfie
27869 příspěvků moje polička 15. června 2018 11:43

JankaM Dobrá otázka! Netuším, ale na té společné fotce královské rodiny se mi zdá, že ta sestřenice princů vlevo ho má naklopený na opačnou stranu (ta v těch zelených šatech, Eugenie?).

Offline Friga
1983 příspěvků moje polička 15. června 2018 14:24

JankaM Pokud vim, tak pravidlo to neni, ale obvykle se nosi na prave strane, proc to nevim. Nektere zeny je nosi nalevo, pokud tak vypadaji lepe. Mam takovy dojem, ze okolo klobouku na leve strane byl postaven kus zapletky nejake detektivky od A. Christie, z toho si to pamatuju, ze nektere zeny nosi klobouky nalevo 

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 16. června 2018 14:48

JankaM Vychází se z toho, že žena stojí muži po pravici, a proto je klobouk nebo fascinátor naaranžován tak, aby nebránil vzájemným pohledům.

Offline JankaM
2980 příspěvků moje polička 19. června 2018 07:15

Stará Stanová Kůže Logické, děkuji!