Toto ma tu atakuje, že vraj, pošli mamine, tá nevie povedať nie, Potrebuje domov, má 4 mesiace

Toto ma tu atakuje, že vraj, pošli mamine, tá nevie povedať nie, Potrebuje domov, má 4 mesiace

Janulik03 vy potřebujete něco většího - abyste nemuseli předělávat plot na hustší! ![]()
RoSa to je taliansky vodný pes, jazierko už máme ![]()
Som sa sľúbila cez víkend varovať, fakt som mäkká ![]()
Janulik03 na tom snehu vypada jak hromadka nestesti, tak bacha! ![]()
My až tak nechceme ešte psa, ale akosi fakt som seba naštvaná, neviem odmietnuť prosbu, tak uvidíme po víkende
Janulik03 já bych si taky všechny pejsky v nouzi vzala - ale to nejde zachránit všechny...
Janulik03 Bude furt mokrej, nudit se nebudeš :-D.
RoSa Popravdě já bych si zas všechno nevzala, hlavně mi přijde, že v útulku často převažují kříženci bullů, a na ty se vůbec necítím. Italskýho vodního psa bych naopak brala hned, ale nemáme bohužel aktuálně volnej slot
Zina no já koukám na RR v nouzi, a tam jsou tak tři do měsíce, co bych brala ![]()
Zina tak mi k nemu napíš pozitíva/negatíva, prosím
Janulik03 Ty jo, já na ně nejsme žádný velký odborník, ale z toho, co jsme kde posbírala, když jsme zvažovali alternativu k flatovi:
pozitiva - nelíná, má rozumnou velikost, neměl by moc štěkat (to nemůžu potvrdit :-D), má rád vodu, má docela dost energie, neměl by být moc konfliktní ke psům a naopak být dobrý k dětem, najde ti lanýže!
negativa: musíš se trochu starat o srst, sem tam vyčesat a i se nějak stříhá, nehlídá (krom toho štěkání), má fakt dost energie, má rád vodu, nemá rád samotu a potřebuje zaměstnat tělo i hlavu, blbě se shání.
Pro vás by to byla asi docela změna, po ridgebackovi, který dokáže v dospělosti prolenošit celý odpoledne, hlavně když prší, byste tam měli činorodýho nezmara, co je schopný ti v rámci samozabavení na zahradě vyhrabat metrový kráter a v průběhu hrabání se v jakémkoliv počasí chodit svlažovat do rybníka. Nějakou takovou změnu by samozřejmě přineslo každý štěně, u lagoťáka část z toho může držet i do dospělosti, hlavně ta s tím jezírkem. Na druhou stranu by ale měli být opravdu učenliví a u vás ta samota asi moc nehrozí, pro tebe i pro vnoučata by z něj tak mohl veselý parťák, s kterým by bylo spousta legrace.
RoSa Já jsem si už kolikrát říkala, že u další psa bych mohla prostě počkat, až se ocitne v nouzi nějaký fletík, čas od času se hledá nový majitel (u nich teda převážně kvůli vážný nemoci v rodině). No snad to ještě dlouho nebude aktuální.
Naše kočka začala být teď, překvapivě, zase divná. Schovává se i prede mnou, je takova plachá. A mladší dcera říká,,mami, ona je nervózní z toho sněhu,,...A ona je to fakt pravda! Ona se bojí totiž, že ji na ten sníh zase dáme, když si dám na hlavu čepici, tak to bere smykem pod postel, aby nešla ven taky a dneska jsme stavěli sněhuláka všichni venku a ta kočka normálně seděla za skleněnýma dveřmi hodinu a koukala na nás. Jakmile jsme otevřela, zase to brala smykem pryc, zavrela jsem, zase prisla na za sklo. Ale mě teda nervozita ze sněhu vůbec nenapadla!
Ale je s nim sranda ![]()

Samantha Boží fotky
My psa nemáme, ale sleduju pár IG účtů a jako největší hérečky mi připadají zlatí retrívři. Všechno je hrozná křivda.
Zina Ja tuhle uplne zjihle koukala cestou do prace na nejakyho strasnyho spicovityho podvrataka, to je fakt na celej život ![]()
Zina krásne si to spísala, mňa teda neláka hlavne ten vodný šport.
A aj tak by musel byť prevažne s mužom, no neviem či by takú raketu zvládol. A čo moje biele koberce?
Elzicka prekročila každú kvetinku, prisahala by som, že si aj privoniavala, no tento víkend uvidíme. Bude veselo.
Samantha no takto, ty už fotky neposielaj, mohol by u nás zostať už len na ich základe. ![]()
Janulik03 no hlavne ta druha fotka, uplne k tomu vidim ty bile koberce ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.