Jos dekuju za tip, hned jsem si tu knizku v LK koupila a vypadá slibně
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Cetl tady nekdo neco od Kristin Hanah? Matne si vybavuju, ze tady byla v minulosti brec o Slavikovi, ale nejsem si jsta.
Verna svemu predsevzeti, ze budu cist i neco jineho nez trillery, horory a detektivky jsem prave docetla "The Women" - pribeh zen, ktere slouzily ve Vietnamu jako zdravotni sestry. Byla to bichle, ale cetlo se to dobre.
MP Marge Četla jsem toho Slavíka, ale jediné, co si pamatuju, že to bylo o druhé světové a že se mi to líbilo.
brrr No ale zase nejak extra to na tebe zapusobit nemohlo, kdyz si to nepamatujes ![]()
Mozna to taky zkusim.
MP Marge Ale já si děje nikdy nepamatuju, ať je kniha sebelepší. A taky jsem to četla před víc než 10 roky.
brrr A jo, tak to uz je dlouho!
Ja si prave deje neskutecne pamatuju, treba zapomenu i nazev nebo autora, ale dej ne.
O tom Slavikovi se tady jednu dobu hodne mluvilo, tak to zkusim.
Nečetla jsem, ale reference jsou pozitivní: kniha básní pro děti ve věku 8-15 let s názvem Už žádný verše o zvířátkách. 38 současných básnířek a básníků, ilustrace středoškolští studenti výtvarného oboru.
MP MargeSlavík je dobrej, doporučuji
Fakirka Uz je na seznamu. Ted ctu "The Secret of Secrets" od Dana Browna. Pred lety se mi libil "The Da Vinci Code", tak jsem si rikala, ze od nej zase neco zkusim. Nemuzu rict, ze bych byla nejak zvlast odvazana z jeho stylu psani, ale pribeh se mi docela libi, a hlavne ocenuju, ze se odehrava cely v Praze!
Četla jsem teď Zimní zahradu, protože jsem chtěla vědět, jak píše. Dozvěděla jsem se docela hodně o obléhání Leningradu (Petrohradu), ale byla to taková červená knihovna. Určitě už od ní nic číst nebudu.
woman27 Hele, takhle to bylo i v tech Zenach - dozvedela jsem se toho hodne o valce ve Vietnamu, hlavne z pohledu zdravotnich sester, ale milostny zivot hrdinky byla taky spis cervena knihovna, hlavne ten cukrkandlovej (a znacne nerealistickej) konec!
No ja ji to odpustim a toho Slavika jeste dam ![]()
Jos joo tohle jsem četla, akorát já to nemam z levných knih, ale tušim z booktherapy za plnou ![]()
Začínám Svatební košili
Nečetla jsem, ale reference jsou pozitivní: kniha básní pro děti ve věku 8-15 let s názvem Už žádný verše o zvířátkách. 38 současných básnířek a básníků, ilustrace středoškolští studenti výtvarného oboru.
Ta je hrozně moc skvělá. Přesně to, co na trhu fakt extrémně chybí. Ta spodní věková hranice je docela nesmysl, pro osmileté jsou tam tak možná dvě básně, ale tak 10+ už možná jo, pro mě ideálně tak 12+.
Victoria
Čtu furt, cestou do a z práce (když je světlo, tak i venku cestou od metra ke dveřím, ne jen v metru), večer místo koukání na filmy a seriály, o víkendech... Někdo tady psal, že jeho babička nebo prababička moc neuklízela a možná ani nevařila, protože by neměla čas na čtení, vzala jsem si příklad
Čtení je můj asi největší koníček,tak se mu snažím pořádně věnovat.
Dnes se mi konečně povedlo přihlásit, tak opožděně... To je skvělý, přeji hodně přečtených knih v roce 26![]()
Victoria Docetla jsem Pomstu mocnych, moc dekuji za vase doporuceni. Bylo to velmi poucne a obohacujici.
Ja zvladla letos asi 30 knih. Na to jaky rok to byl, to vlastne neni spatne.
To mám radost! Tak přeji i letos pěkné čtenářské zážitky ![]()
žluťásek Pro tenhle věk je obecně složité něco najít, asi i napsat.
Já teď čtu poslední knížku od Klabouchové - Duch Pankráce. Je to tak brutální a skvěle napsané, až z toho mrazí.

žluťásek O knize jsem viděla reportáž a práce Petry Klabouchové je obdivuhodná a musí to být silné čtení. Mě tento druh knih vždycky strašně sejme, asi na ni odvahu bohužel neseberu.
Taky jsem se pustila do pořádnýho horroru: Krvavé země: Evropa mezi Stalinem a Hitlerem.
To se nedá najednou... musím se mezitím uklidňovat u obyčejných detektivek, kde je na stránce maximálně jedna mrtvola a zločinci skoro neškodný ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“