viktorka_od splavu Ty seš strašně kritická osoba, ty jak tvrdíš, že ženská ženský vlkem a chapi rovný, daj si po čuni a dobrý, ty to bereš podle sebe totiž!![]()
Pravé české i světové peklo
jj tak nejak. neni to hezky. a ta pani na jezka
bohuzel, jak tam nekdo psal, vypada jak po chemu, chudera. hlavne zezadu je videt jak nesedivi rovnomerne
Chm. Mívám to i kratší, a nikdo mě jako chuděru po chemu nelituje.
barbucha jenze ja pisu o tamte pani z videa, ne o tobe:-) nepochybuju ze ti to slusi
Mutziputzi kriticka k tem ktery se zivi vzhledem, to asi jsem. k “normalnim lidem” bych nerekla. a treba darinciny kolena me nechavaji uuplne chladnou;-))
No já nevim, mně se zdá že vypadá mnohem líp než s těma dlouhejma. Nehledě na (děsivý) odrosty - který jsou mimochodem vidět vždycky, pokud si vlasy nedobarvuješ každej tejden: z pohledu cestujícího MHD, shlížejícího na pěšinky spolucestujících bych mohla vyprávět... tak nehledě na ty odrosty jsou ty barvený vlasy evidentně mrtvý, bez života. Co je na tom hezkýho nebo slušivýho fakt nevim.
viktorka_od splavu Ona je redaktorka ve Vogue, ne modelka
barbucha Na původních vlasech nic, ty jsou ekl, ale ta proměna z ní udělala druhou a stejně vošklivou, ta stylizace je příšerná, kdyby ubrala na makeupu a sundala ty kolesa z uší, nahodila vkusný minimalistický mundůr, bylo by to hned OK
S tím nelze nesouhlasit ![]()
barbucha Až tě začnou pouštět sednout, hned bude svět hezčí![]()
barbucha jako predtim vypadala.. rekneme nemoderne, takova zastydla kraska. se obavam ze pokud zmeni jen barvu vlasu tak to nikterak nevylepsila. no a z te zaverecne stylizace je to pomerne zrejmy, jak pise mutzi
A bude to oboustranně výhodné
Ježiš já budu nasraná až mě jednou pustí sednout a nebude mi devadesát!![]()
Už jsem to sem jednou dávala, ale takhle bych si to na stáří představovala já :-).
viktorka_od splavu Ona je redaktorka ve Vogue, ne modelka
okok, tak zustavam u toho ze to je hezka pani (a mela by se ostrihat;-)
viktorka_od splavu Hele, to by mohl leckdo doporučit aj mně aj tobě, ty suchý vlnitý chrouny se taky nemusí líbit všem![]()
Mutziputzi jasne, mne uz (nejen zde) kdekdo kdeco k vlasum radil, nemam s tim problem:-) vyjma tech vylozene hrabecich rad, ty me kapku iritujou:P
Mne sa ten preberaný tu krátky účes páči. Až tak, že by som si to kludne tak dala vystrihať. Ale štylizácia je trošku slabá, to je fakt. Myslím, že tento účes aj pri uplne chabom úsilí bude každodenne vyzerať dobre. Len to treba pravidelne strihať, čo? barbucha ?
Jo, přesně. Pokud to má k něčemu vypadat, chce to častej střih. To je potíž u šedivejch vlasů, ty by měly bejt dokonale upravený, aby člověk nevypadal jak zanedbanej důchodce.
Podle toho, jak rychle rostou vlasy... já bych někdy potřebovala každý tři neděle, přes zimu to zas vydrží delší dobu...
Lilly_Ku ja bych si sedy klidne nechala, ale ja mam jenom dva
...taky zalezi na puvodni barve, ja bych to asi resila sedou barvou, umne udelanou samozrejme...
Tak tento komentář by mohl taky být pod onou diskuzí, hned pod tím o občance v 35 ![]()
Samantha proč?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“