viktorka_od splavu kolik ji je? Segra mela taky sedy este pred tricitkou...
Prave proto jsem myslela nejakej melir, aby to tak nejak splynulo trochu a nemusela bych chodit co 2 tydny na barvu.
viktorka_od splavu kolik ji je? Segra mela taky sedy este pred tricitkou...
Prave proto jsem myslela nejakej melir, aby to tak nejak splynulo trochu a nemusela bych chodit co 2 tydny na barvu.
Ja mam sedych vlasu dost a pribyvaji... vlasy nebarvim, jen zesvetlene konce. Klidne bych si hodila za cas sedou celou hlavu, jabych to unesla. Jen se bojim, ze to k memu barevnemu typu moc nepujde. Na pekne strizenych vlasech to v kombinaci se spravnym outfitem vypada skvele.
To já se těším na šedé vlasy. Zatím mám teda jenom 3 nebo 4 v ofině. To se pak dám ostříhat na ještě kratčeji.
Mně se šedý vlasy líbí, těším se na ně, ale když vidím mámu, asi se jich nedočkám a budu mít takovou tu vybledlou původní a sem tam šediny, nejhorší varianta. Táta měl první šediny v 17 a ve 3o už měl hlavu pepř a sůl (ale on byl úplně černovlasej původně)...
Potrefenáhusa ja jsem predpokladala, ze je to proste ostrihani, aby se nemusela rok divat na odrosty a neni to finalni uces, ze ted si to zase necha rust
Ja šediny nemám a už len to by mi chýbalo, ale veľmi sa mi páčia priateľove šediny.
Lilly_Ku do tricitky jeste daleko:-) teda.. stejne jako od dvacitky. ja si nasla prvni nekdy cca ve 30, ale jeste dlouho jsem se barveni branila, me to hrozne otravuje. furt mam ale sedych mozna tak 25-30% a to mi (na mne a zenach ktery jsem osobne potkala) prijde hnusny.
viktorka_od splavu Proc? To je zrovna blba dylka nema rousy
mně zrovna přesně tohle jako rousy přijde
viktorka_od splavu No tak dík teda, až se na mě na Čáře začne nějaká tmavovláskav bílý zastrčený košili a ohrnutejch kalhotách šklebit, vím na čem jsem. Já jsem líná se barvit, takže ty šedý (ehm..stříbrný) nitky v tmavých vlasech jsou dost vidět, ale možná ani neušetřím na barvení, protože to chce fakt aspoň co čtyři týdny chodit obnovovat mikádo, abych nevypadala jak stará čarodějnice.
baltik i jestli to není finální účes, tak se mi to nelíbí, chápu, že nechat odrůstat dlouhý hustý vlasy musí bejt neskutečnej vopruz, ale ten účes se mi na ní prostě nelíbí
Isca stříbrný nitky jsou v pohodě, ale mně přijde, že dost často to jde v nepravidelných pruzích nebo třeba jenom nad čelem, na spáncích (na jedný straně víc než na druhý (u mě))
baltik Podle me to je strasny, ve 40, Sarah Harris je bozi a taky sedivy vlasy a jeste starsi
pani pekna, barva taky, ale druha pulka vlasu fakt rousy ukazkove.
Mutziputzi Pinot Noir Mne prekvapila ta prevaha nazoru, ze je to uplne strasny, myslela jsem si, ze uz jsme s toleranci sedych vlasu dal
Mně se zdá, že ty nejhorší komentáře jsou od chlapů
Myslím, že bych pisatele ani nechtěla vidět radši ![]()
Potrefenáhusa Mně ne, jak někomu vadí diktát barvení šedin, tak mě zas diktát superhustejch vlasů, jinak ostříhat, blond vlasy prostě nikdy dlouhý hustý nejsou...ale uznávám, že jsem vůči ní možná nekritická![]()

Isca budu te vyhlizet!![]()
Mutziputzi ženská je to krásná.
Tak že bych si taky nechala narůst ty svoje tři vlasy?
(já se přiznám, že se mi vlasy od jistý dýlky začínaj malinko eklovat, stejně jako dlouhý nehty, přijde mi to takový už přerostlý, jinak jsem na dlouhý vlasy vysazená, jak sama na tý hlavě nic nemám a dlouhý mi nikdy nenarostly, ale vocaď pocaď)
Isca stříbrný nitky jsou v pohodě, ale mně přijde, že dost často to jde v nepravidelných pruzích nebo třeba jenom nad čelem, na spáncích (na jedný straně víc než na druhý (u mě))
jj tak nejak. neni to hezky. a ta pani na jezka
bohuzel, jak tam nekdo psal, vypada jak po chemu, chudera. hlavne zezadu je videt jak nesedivi rovnomerne
Mutziputzi ženská je to krásná.
Tak že bych si taky nechala narůst ty svoje tři vlasy?
(já se přiznám, že se mi vlasy od jistý dýlky začínaj malinko eklovat, stejně jako dlouhý nehty, přijde mi to takový už přerostlý, jinak jsem na dlouhý vlasy vysazená, jak sama na tý hlavě nic nemám a dlouhý mi nikdy nenarostly, ale vocaď pocaď)
![]()
Potrefenáhusa Mně ne, jak někomu vadí diktát barvení šedin, tak mě zas diktát superhustejch vlasů, jinak ostříhat, blond vlasy prostě nikdy dlouhý hustý nejsou...ale uznávám, že jsem vůči ní možná nekritická
tjo tady ani ta barva neypada hezky, mozna displejem ale vidim zlutosedou, brr
Potrefenáhusa Tak mně se vlasy do pasu taky eklujou, ať jsou hustý nebo 5 chlupů ve třech řadách, tahle dýlka je u mě OK, mně třeba tak dlouhý ani nenarostou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.