Lama_z_Lana Magnet na špagátě? Pokud jsou náusnice z vhodného materialu
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Lama_z_Lana A nešla by vyplavit proudem vody?
Lama_z_Lanamusí to jít, to dáš. muž kdysi vytáhl z dvoucentimetrove škvíry za posteli vysokou půl metru mobil. Nedalo se tam dostat z boku ani z jedné strany.
Já jsem si právě myslela, že to nebude tak hrozný, že půjde tou dlouhou pinzetou vyšťourat, ale bylo to marný, potřebovala bych i lepší baterku než tunz mobilu. Spadla mi nakam sem, no. Jsou tam takový prohlubně kam není vůbec vidět a nedosáhnou tam. 
Prodali mi knihu z knihobota... pozdě večer jsem koukala, že mi štěknul hlídací pes a ráno k tomu sednu a kniha je fuč ![]()
Samantha To se mi stalo už dvakrát. Jednou jsem ten mail otevřela pozdě (po půl dni), ale jednou v podstatě hned a už byla pryč.
Lama_z_Lana Jak to tehdy dopadlo s tou náušnicí?
Sweet Potato No nevadí, počkám na další. Ale tak udivilo mě to ... a vlastně i potěšilo, protože jsem to nepovažovala za knihu, která jde na dračku. Tak asi to s tím naším národem není tak špatný, jak si mi to prezentuje v diskuzích na seznamu ![]()
Sweet Potato nijak
neda se tam dostat.
Lama_z_Lana Ach jo ![]()
Ráda bych se tady svěřila s pravdivým příběhem. Text, který jsem stvořila a teď vám tu předkládám, mi pomohl se z toho "divna" psychicky odpoutat. Jména jsou samozřejmě smyšlená. Zajímá mě, jestli nemá někdo podobnou zkušenost.
Ať se z toho všichni dostanou co nejlépe. Včetně toho hocha.
Zkušenost nemám, naštěstí. Ale umím si představit. Když si vezmu, kolik mají mladí virtuálních "přátel"
A nakonec nejen mladí, třeba my tady.
alibi něco z podobného ranku se stalo mojí kamarádce, ale před x lety, takže možnosti byly omezené, ale zjistila, že jeden její vzdálený kamarád, spíše přítel přátel o ní založil webovou stránku, kde sbíral různé informace o ní. A třeba do statusu na FB si psal ruzné zkratky nebo takové vzkazy které se vztahovaly k ní. Ale je to fakt třeba 15 let zpátky, takže výsledek odpovídal možnostem, dneska by to bylo asi pernější. Bylo to ve městě kde studovala, jeho nakonec vyhodili z VŠ a vrátil se do kraje kde bydlel, takže tím se jí to vyřešilo
Pak mám z okolí ještě takovou vztahově stalkující záležitosti a to sem nemůžu ani napsat, protože z toho člověka mám respekt, ale tam se děly věci, které tě ani nenapadnou, že existují a skončilo to podmínkou.
Takže je to jiné, osoby byly jen fyzické, ale to virtuálno v tom hraje velice významnou roli, to byl prostě významný nástroj a vlastně jediný nástroj v tom.
alibi no tyo, jeste hustsi nez se zdalo:-/
Sweet Potato právě, mě toho kluka bylo vlastně strašně líto a přitom nebylo. takový divný pocit. byl na holky fakt hodnej a přitom jim lhal. kvůli němu se ta kamarádka trápila a on ji pak utěšoval, asi mu dělalo dobře, že je na něj tak upnutá.
o něm zatím nic dalšího nevíme. holky teď bydlí v bytě jen ve dvou. dcera to už asi pustila z hlavy, protože zas začal semestr a má co dělat, aby stíhala ve škole. a ta dceřina kamarádka má od pondělí brigádu, je vyučená cukrářka, a v září se chce vrátit do školy.
Karja to je fak hustý. my jsme právě měli strach, že by k tomu stalkingu mohlo dojít. ale dost mě uklidnil přístup jeho rodičů i to, že jsou z jinýho města.
viktorka_od splavu no to teda...
alibi Jojo, snad ta vzdálenost udělá svoje, ale kdoví jakou má v dnešní době sílu ta fyzická vzdálenost. Poslala jsem ti SZ;-). Držím palce.
alibi Snad se mu dostane pomoci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“