Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline barbucha blogger
34976 příspěvků moje polička 08. května 2024 12:03

Garfie no ale jaky konkretne duvod to ma? jako nevidam ze by lide hromadne odhazovali vicka po ulicich a lahve sporadane odkladali do trideneho odpadu. slusny clovek to odlozi komplet a hovado hodi proste petku na zem

​Mně teda dost leží v žaludku i to, že dřív jsme dávali ty kartonový obaly do k tomu určenejch kontejnerů a víčka extra do těch na plasty... a teď se to vyhazuje celý dohromady - což vede k tomu, že doma mám koš "na plasty" daleko rychlejc plnej, to jest musí se s ním chodit ke kontejneru mnohem častěji

Offline Kokoska
33996 příspěvků moje polička 08. května 2024 12:10

barbucha nejradsi mam plastove lahve nebo ty hranaty krabice, kde se cely plastovy vrsek ufikne a vyhodi zvlast.

Offline žluťásek
8786 příspěvků moje polička 08. května 2024 12:13

barbucha můžeš to třídit doma pořád stejně, kartony zvlášť a pak to vysypeš do těch plastů

Offline andulka01
12617 příspěvků moje polička 08. května 2024 12:16

Kokoska nevidím problém? Na rovném a přehledném úseku, láhev mám v drzáku, pravou rukou otevřu, víčko dám vedle volantu, napiju se, láhev zavřu. Koukat na to nemusím. Stačí mi, že je láhev přizavřená a nevycamrava se tekutina při otřesech auta.

Offline continuity
41412 příspěvků moje polička 08. května 2024 12:19

Mně víčka nevadí, piju z pětek málo, ale ještě jsem nepotkala láhev, z které bych to neukroutila.

A kdyby muž nosí nůž, tak mi to ufikne on. 

Offline viktorka_od splavu
48808 příspěvků moje polička 08. května 2024 12:24

andulka01 ja v tom teda taky nevidim problem, a auto je vlastne jediny misto, kde piju primo z petky. nejak nevim co jinyho nebo lepsiho pouzit (jeste me napadla cyklolahev s tou nacuckou, ale z toho ja nepiju vubec, to se mi navaluje)

jinak doma spotrebujeme nejvic obalu na to mliko, tak 10 litru tydne urcite, ja si z nej delam kefir a chlap ho lije do hektolitru kavy kterou ma namisto jidla. sklo fakt neni unosny v takovym mnozstvi

pak kupuju jeste fejkovou colu v lidlu a jelikoz jsou tam hoodne sporivi, tak ten canfour je tak tenouckej, ze jde lehce utrhnout

Offline Friga
1983 příspěvků moje polička 08. května 2024 12:38

Prodavaj se v CR kartony, ktery otviraj rozevrenim rohu? Segra mi tvrdi, ze ne. Ja si cilene kupuju mliko, dzusy a jogurty v tomhle, protoze tam nechci to plastovy vicko, prijde mi tam zbytecny, stejne to pak stoji v lednici, tak je jedno, ze neni zavreny natesno. 

Offline Ounz
20366 příspěvků moje polička 08. května 2024 12:41

Friga prodávaj, ale jen některý

Offline Potrefenáhusa
38121 příspěvků moje polička 08. května 2024 12:42

Friga mne přijde, ze to nezavreny mliko v lednici nacichava hrozne rychle. Cerstvy mliko se podle mě jen v kartonu neprodava, trvanlivy minimalne driv jo, teď nevim, to vůbec nekupujem 

Offline 711990
18258 příspěvků moje polička 08. května 2024 12:44

Friga mozna ze takovy to trvanlivy mliko, ale cerstvy ne. To se prodava v tetrapaku s vickem anebo v plastovy lahvi. 

Offline Ounz
20366 příspěvků moje polička 08. května 2024 12:50

Potrefenáhusa 711990 hele to je zajímavý, fakt už jenom trvanlivý. Estě nedávno jsem kupovala čerstvý s rohem a už je jen s plastovým víčkem

Offline barbucha blogger
34976 příspěvků moje polička 08. května 2024 12:54
Reakce na Kokoska:

barbucha nejradsi mam plastove lahve nebo ty hranaty krabice, kde se cely plastovy vrsek ufikne a vyhodi zvlast.

​Ty neznám asi, který to jsou?

Plastový flašky cajk, akorát líp se skládaj do lednice ty hranatý kartonový. 

Offline Friga
1983 příspěvků moje polička 08. května 2024 13:01

Potrefenáhusa nacichnuti jsem si nikdy nevsimla, pokud se nam neco nekde vzadu bez povsimnuti nezkazilo a nezacalo smrdet. Ono je to skoro zavreny, kdyz clovek ten roh vrati do puvodni pozice, jen to uz neni slepeny. Tady zase neni mliko v lahvich, jen v kartonech, nektery maji vicko a nektery ten roh. Ale mozna to jenom necitim nebo to vypijeme rychle, muz pije casto mliko k obedu, treba i k rizku s bramborama

Offline Friga
1983 příspěvků moje polička 08. května 2024 13:07

711990 trvanlivy si pamatuju, ze byvalo v tech kartonech, kde roh odstrihne nebo utrhne. Ted je v tech vysokych uzkych kartonech, kde se roh rozlepi? To abych si davala na nakupu v CR pozor

Offline viktorka_od splavu
48808 příspěvků moje polička 08. května 2024 13:09

Offline dzizisketa
8745 příspěvků moje polička 08. května 2024 13:15

Friga 

Jj, ty rozlepovací rohy jsou u některých kefírů nebo malých balení smetan. Já mám tento způsob ráda, to rozlepování mně infantilně baví 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. května 2024 13:20

dzizisketa ale u mé oblíbené smetany to jde hrozně blbě 

Offline Friga
1983 příspěvků moje polička 08. května 2024 13:39

dzizisketa aha, dik. Takze ted je jasny, ze mi segra kecala nebo nedava pri nakupu pozor

Offline 711990
18258 příspěvků moje polička 08. května 2024 13:43

Friga jo ty myslis to rozlepovani jako u smetany/slehacky? To jsem u mlika jeste nevidela. 

Offline Karja
43573 příspěvků moje polička 08. května 2024 13:51

continuityMně ta víčka nevadí taky, zatím jsem to totiž viděla jen jednou, ale fakt, na kefíru ze kterýho jsem pekla buchtu.Mléka kupuju trvanlivá, stříhací a asi jinak fakt nic. Na oleji co mám doma to zatím ještě nemám, asi nějaká stará šarže