Lukáško už má na zajtrajší pochod vyrobený napís "stačilo Fica".
Slovenská politická situácia
Uvedomila som si, že v '89 som mala 9 rokov, tak ako on má teraz. Ja som vtedy ničomu nerozumela, nikto mi nič nevysvetlil a bála som sa, čo sa deje. On sa očividne nebojí a veľa mu vysvetľujeme.
letfenixa áno, to je dôležité
Ako sa Ficovi podarilo objednať si to dnešné počasie?! Ale aj tak ľudia ukázali svoj názor.
letfenixa podla mna preto nemohol prist do tej telky, ze sa cely cas modlil za dazd ![]()
ale na to pocasie to bolo super, akurat potomkovia prisli uplne mokri, lebo nevies drzat aj transparent aj dazdnik naraz:)...aj ked mali igelitove ponca, nepomohlo.
Takže chcete na Slovensku dalšího Matoviče? On se tam Fico nezjevil jen tak, lidi ho zvolili, protože Matovič a kol. ukazali nove dno kabaretni politiky. Podobne to podojil Fiala v CR.
Samara vážně srovnáváš Fialu s Matovicem? ![]()
Jasne ze jo. Myslim, ze ten smajlik smichu jasne ukazuje, proc odska volby projela. Duvody jejich nastupu do politiky a vysledek jejich pusobeni je totoznej. Komu se nelibi Fico a Babis, by si mel uvedomit, ze k jejich vyhre notne prispeli Matovic i Fiala svym podivnym chovanim. A mimochodem, stejny mechanismus vynesl nahoru Orbana (krach dluhopisu a pujcek obyvatel) a Putina (po Jelcinove totalni debilite).
Samara ja vidím dno kabaretnej politiky v súčasnosti. A každý deň ma ta banda utvrdzuje, že sa dá padnúť stále hlbšie.
letfenixa podla mna preto nemohol prist do tej telky, ze sa cely cas modlil za dazd
ale na to pocasie to bolo super, akurat potomkovia prisli uplne mokri, lebo nevies drzat aj transparent aj dazdnik naraz:)...aj ked mali igelitove ponca, nepomohlo.
hej, počasie si ten zmrd vymodlil. Ale o to je to krajšie, že napriek totálne hnusnému počasiu bola taka obrovská účasť. Videla som ľudí na vozickoch, rodičov s kočíkmi, atď ludi dážď neodradil.
Boli sme vcera na Bielych vranach, to je vzdy take "nabitie sa" nadejou.
Samara fakt nechceme
Samara teraz nerozumiem. To akože chceš povedať, že veď Fico je v podstate v pohode???
letfenixa Fico neni muj salek caje a Kalinak s tou jejich ministryni uz vubec ne. Ale uz tu mame zkusenost, ze kdyz sel Fico od valu, protoze pri urcitou skupinu lidi je Fico hroznej, tak nastupce Fica byl jeste horsi a proto F. nasledujici volby vyhral. A nad tim by se mohli kridovi aktiviste zamyslet.
Samara takze vravíš, že za seba by si vyberala diktátora pred komediantom? No tak teda good luck...
slniecko Proc je pro tebe Fico diktator proboha?
Samara lebo sa správa presne ako diktator a Slovensko sa vďaka nemu stalo bananovou republikou.
My ako štát máme jediné šťastie, zatiaľ, že sme v EÚ. Inak by sme boli už dávno v p...
Samaraprosím tě a ty slovenskou politiku sleduješ, na Slovensku žiješ a máš tam volební právo?
Sleduju, obcas jo. A ty mas slovenske obcanstvi a zijes tam?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“