Tomu rozumím, ale anomálie je pořád jen anomálie. To jest odchylka od normy (kterou máme dvojí, byť bez zákona/ústavy).
Slovenská politická situácia
barbucha nojo, ale nejak to do ty statistiky dostat musej, tam neni text, jen zaskrtnuti moznosti.
Jasně, kolonka musí bejt ![]()
Ale mně jde o to, že se to pohlaví musí dát určit podle nějakejch znaků, a to znaků fyzickejch, protože nebohý mimino jim ještě neřekne že se cítí jako 17... 36... 72. Jsem si našla seznam těch 72, moc pěkný, některý se dají měnit podle prostředí!
Pro mě to je prostě jen z říše (divokejch) snů dotyčnýho potrefenýho - žádná seriózní/vědecká diagnóza, anžto je to založený jen na prohlášení, a ne fyzickejch, prokazatelnejch znacích. No, nemusí se mnou každej souhlasit, ani nebude
Ale ten zákon je zbytečnej, tak jako tak.
Kapitán (Danko) zadefinoval pohlavia tri: muž, žena, a had. (Podľa rajskej záhrady).
Inovátor ![]()
Človek si vždy povie, že hlbšie sa klesnúť nedá a dá!
letfenixamyslíš pana doktora?
Makara teraz Huliaka, ale to je jedno.
Kriedová revolúcia, november 2026!
A zas! Matúš Zaplať Všetko ![]()

letfenixa a toto ta rozveseli

Včera na Štúrovej blízko univerzity popísané všetko, ešte aj medzi koľajnicami, to chcelo kus trpezlivosti. Ešte aj môj otec kúpil kriedy aby mohol doprevádzať svoje vnúčatá.
continuity áno, to som videla.

continuity To je dobré
Najkrajšie na tom je, že mu na frak nedáva nejaký politik ale decká s kriedami![]()
Tá jeho bezmocnosť je úžasná![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“