Karja já si to musela zapsat do diáře, a stejně jsem to o den prošvihla![]()
(Aj blbé) kozmetické dotazy.
Evaeva Jj no, no já o den, o dva a pak jsem na to zapomněla. Já jsem na tohle hrozná no. Ještě mám ricinovej olej na řasy. Přes rok, tak ten jsem si dala tak osmkrát, vdzycky tak dvakrát za sebou po pár měsících.
Karja já to mám na lince vedle konvice, všimnu si, jakmile si jdu dělat ráno čaj. Takovéhle věci nemůžu uklízet.
Evaeva Mně se zdálo, že to trochu pomohlo, ale jedno balení je teda málo. :-( Jinak jsem dceři koupila tuto masku, jen proto, že jsem na ni měla velkou slevu.
Je to teda docela pidimalé balení, ale je skvělá, normálně šlo poznat zlepšení po jednom použití. Zatím ji měla 2x takže nedokážu říct, jestli to má nějaký dlouhodobý efekt.
Holky, ja vam nevim. Uz jsem to tu psala, ale moje mnohalete akne, nekolika koznimi diagnostikovane akne ve skutecnosti akne nebylo. Cele kolecko absolvovano, mesic bez mleka (hruza!!
)A jen diky tomu, ze v puberte jsem opravdu akne mela a vedela, ze toto je jiny, tak jsem patrala dal a pres osviceneho neurologa dosla k diagnoze herpes. Ktery se ovsem vubec neprojevuje jako opary, naopak jedine misto, kde nikdy nebyl, bylo kolem rtu.
Cimz nerikam, ze je to u vas herpes, ale ze to muze byt uplne cokoliv...
Evaeva Ono to úplně nevysušilo, hlavně to tu pleť tak jakoby hrozně změkčí. Ale nechci doporučovat, přece jen není úplně levná a dcera má fakt tu pleť pubertálně mastnou.
Garfie já rozumím, ani v tom popisu nepíší, že by to bylo jen na mastnou
Prosím co ti na ten herpes předepsali?
jerry zkousela jsem ho utlouct herpesinem peroralne, to pomohlo z nejhorsiho, pak nizkou davku toho stejneho dlouhodobe, ale je pravda, ze ucinnost se casem snizuje..
Definitivni pomoc byl 2L Herp. Zaplatila jsem nemalo penez, pak se dozvedela, ze je to vlastne neco jako homeopatikum, strasne jsem se namichla, ze to si jako neurolog vyposlechne, az to nezabere, ale ono to zabralo. ![]()
Pavlena No jasně ono to v tomhletom věku bude něco jinýho, ale já vůbec nevím kudy to uchopit jako!
Díky, ten Herpesin mám za sebou, tak uvidím, jak se to vyvine.
U mě byl spouštěč zřejmě v nošení respirátoru![]()
Karja no jako je to zoufalé, to rozumím. Mě hlavně ubíjely ty návštěvy kožních s výsledkem: akné, akné, akné a zase akné i když jsem věděla, že to není...! ![]()
jerry a co udělal? U mě při prvním užívání působil úplně zázračně, to vše mizelo před očima. ![]()
U mě se to právě jen znatelně zlepšilo, ale nezmizelo. Pak se to přestěhovalo na jinou část obličeje. A jak se přestaly nosit respirátory, tak najednou se to pomalu začalo ztrácet (a doufám, že se to hned tak nevrátí).
jerry a jak to vypadalo? U mě jsou to výrazně bolestivé podkožní boláčky, vlastně často ani nejsou zpočátku okem patrné, ale velmi citlivé, taková ohraničená bodavá bolest. Pokud se proklubou ven, pak mokvají podebírají se a nehojí i týdny. Neurologa "trklo" umístění po nervových drahách - v obočí, před uchem, brada.
Co mě teda řekla jedna z kožních bylo, že Herpesin z nějakého důvodu účinkuje na kožní kde-co, třeba i na atopický ekzém... Takže to je těžký no...
Pavlena tak to asi nebude můj případ. Já je mám na čelisti, na bradě, tvářích i krku. U ucha teda taky. Ale kromě podkožních boláků mám i klasickou krupičku, i ty boláky se nehojí špatně, když už prasknou.
Evaeva jasný. Já ani nemínila, že všichni musí mít herpes, ale spíš že i když několik doktorů řekne akné, tak nemusí být..
Příznaky stejné, umístění podobné (taky se mi to nakonec přestěhovalo do obočí).
Pavlena tak jsem to ani nebrala!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“