zelene.oko ty oleje vubec nemuzu, staci troska a vypadam jak mastny vodnik cesilko:-( pokud mas Ava ty vlasy pevne a huste, oleje muzou byt dobre ale zkus. dost casto se za tim maskuje olna flaska silikonu, coz nerikam ze je nutne spatne, mne pripravky bez a se silikony nedelaji zadny rozdil
(Aj blbé) kozmetické dotazy.
stes tmavej suchej šampon se dělá, ale mně přijde nejlepší stejně ten nejvíc obyč oldschool od Amicy, zvlášť když trochu upravili parfemaci a už to není ta stará babička (tak moc)
Potrefenáhusa jo, to je klasika. Dcera zije v zahranici a kdykoliv prijede, odjíždí s nekolika krabickama. Vzdycky mi fascinuje lak na nehty od diora a sampon alpa amica
stes
musíš prostě vybrat podle kvality! ![]()
Ava Na vlnité vlasy používám přípravky od Davines. Kromě šamponu a kondicionéru před sušením vmackam https://international.davines.com/cz/products/view/love_krem
Vlasy nerozčesávám až do dalšího mytí. Ráno případně jen znovu doupravim tím love krémem.
stes Taky mám krátké a jemné vlasy a před časem jsem řešila stejný problém. Pomohlo mi to, že jsem začala používat přírodní šampony a kondicionéry, místo tužidla dávám krém do vlasů, který je nezatěžuje tolik jako tužidlo. A vyfoukaným vlasům dodám strukturu troškou gumy do vlasů.
Alena_In no a ja gumu ani krem nemůžu, pac mi hodně zmasti vlasy. Ikdyz ty gume bych mohla dat druhou sanci. Jakou mas vyzkousenou prosim
Daridari dík. a ten krém neslepuje?
zelene.oko viktorka_od splavu já používám opakovaně tento z DM.
Asi je zkusím, jak píšete, každé ráno trochu namočit a znovu vytvarovat.
Ava jestli snáší tvé vlasy tohle, tak to bude v pohodě, jen přidej to jemný namočení, třeba i jen mokrýma rukama, chvíli nechat aby tu vlhkost vlasy vstřebaly a pak ji tam tím olejíčkem udržet a vytvarovat účes
když už jsme u toho, nevím ve kterém vlákně jsi prďola psala že Ryor neuvádí složení a že je naprd, mám tyhle dva krémy, jsou hodně špatný? noční jsem koupila kvůli tomu hyaluronátu a denní kvůli pudrovému efektu, ale nerada bych si své relativně pohodové pleti nějak ublížila
kdyby sis našla čas tak moc děkuji předem

Ava Nie, neslepuje, je takmer netužiaci. Vytvára mäkké vlny, nemám rada zlepené vlasy. Fakt to za tie peniaze stojí, výborný výrobok. Celkovo tá rada z Balea na kučeravé vlasy, taká oranžová, je dobrá. Aj na to prestriekanie občas používam práve z tejto rady https://www.mojadm.sk/balea-professional-professional-sprej-na-kucerave-vlasy-p4010355425935.html?wt_mc=google.ads_shopping.2046716638.72698031072.358312052113&gclid=CjwKCAjwlZf3BRABEiwA8Q0qq7w_O0jcIg-iAIucORZ9XziexWVWEF4QbpJt3x1AbK0vAxkeEB_GmhoCS7MQAvD_BwE
Daridari díky, zkusím!
stes Mám z řady Osis+ tuhle: https://www.notino.cz/schwarzkopf-professional/osis-texture-stylingovy-pripravek-silne-zpevneni/ Musí se jí dát fakt jen maličko, myslím, že to nebude ani o velikosti hrášku.
A krém mám ze stejné řady:https://www.notino.cz/schwarzkopf-professional/osis-upload-volume-krem-na-vlasy-pro-objem/ a dávám tak jedno pumpnutí, max. 1,5
Nezkoušela jste některá Roll-on proti kruhům a váčkům pod očima Elixir Jeunesse? Potřebuju něco na kruhy pod očima...
Alena_In diky
prďola a jak se divas na kremy gernetic? Pouziva je moje kosmeticka a zatim to vypada jako prvni vec, co mi na tu mou dermatitidu po pul roce pomaha.

viktorka_od splavu Podívám se na to, jen se omlouvám, že se k tomu nedostanu hned... On Ryor na výrobky INCI uvádět musí, protože zákonná povinnost, ale proč to nedělá i na svých stránkách, to je to, co mě u něj hodně štve.
baltik Tuto značku neznám, podívat se můžu... ale nedělala bych to
Jestli funguje na dermatitidu, tak bych to brala jako "léčivo", u kterého se na složení až tak moc nekouká. Potlačená/vyléčená dermatitida je dar a mně osobně by bylo jedno jak toho kdo dosáhl ![]()
prďola pravda :) ja jen, ze je to celkem dost drahe, tak jestli tam fakt neco ucinneho je, i do budoucna, nebo se to jen tak seslo...
baltik Rychlým okem zkouknuto - ve složení je určitě pár aktivních ingrediencí, které jsou dobře poskládané a mají smysl. No a jak už to tak bývá i pár ingredincí, které by tam vůbec být nemusely (resp. já bych je tam nechtěla mít), ale jak jsem psala - vyléčená dermatitida je dar! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“