Blbé a drobné (parfemové) dotazy

12. srpna 2014 17:51
Offline Fleur blogger
6757 příspěvků moje polička 06. ledna 2026 06:42

Sweet Potato jsou zajímavé, ne všechny univerzálně nositelné, naslepo nedoporučuji.

Offline Sweet Potato
39521 příspěvků moje polička 06. ledna 2026 17:22

andry 

Fleur 

Děkuju. Jestli přežiju rýmu, vypravím se k nim něco očichat.

Offline woman27
468 příspěvků moje polička 06. ledna 2026 19:40

Dámy, můžu poprosit, kde bych mohla koupit některý extrait od Chanelů? Děkuji

Offline andry
2893 příspěvků moje polička 07. ledna 2026 09:10

woman27 v Chanelu ve Vidni. Co Parizska nevim.

Offline woman27
468 příspěvků moje polička 07. ledna 2026 21:42

andry 

Děkuji.

Offline slniecko admin
19249 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 01:47

Sweet Potato ano.

Ako maju "svoj" podpis, ako vela znaciek, ale ano.

Offline slniecko admin
19249 příspěvků moje polička 09. ledna 2026 01:49

woman27 rada nakupujem z ich webstranky, vzdy to pride krasne zabalene

Offline Fleur blogger
6757 příspěvků moje polička 11. ledna 2026 20:07

woman27 Pokud víš přesně, co chceš, tak souhlasím se slniecko ; v pečlivě připraveném balíčku je většinou i nějaký malý dárek (sama volíš ze vzorků vůní či dekorativky), ale hlavně máš stoprocentní záruku, že kupuješ originál.

Offline domenica blogger
8030 příspěvků moje polička 11. ledna 2026 20:54

woman27 

Extraity Chanelu (všechny exkluzivky a některé další vůně, kromě pětky) se přes už nějakou dobu (snad dva roky) nevyrábějí a postupně zmizely všude (kromě ebay apod).

Probíhá reformulace a očekává se znovuuvedení a to v letošním roce, snad v prvním čtvrtletí.

Jsem napnutá, které z nich vrátí, jaké budou... a hlavně, jestli konečně dojde na řadu i 31 Rue Cambon.

Offline woman27
468 příspěvků moje polička 11. ledna 2026 22:06

domenica 

Děkuji

Offline mitford sister
1653 příspěvků moje polička 21. ledna 2026 14:34

Vybíráme kamarádce dárek workshop výroby parfémů (vlastního parfému), Praha, rozumná cena. Nějaké tipy a zkušenosti? Jde o to, aby to nebylo jen slejvání nějakých pár olejíčků - i když při nějakých pozitivních zkušenostech či recenzích by šlo i toto. Kamarádka není nějaká znalkyně či sběratelka. 

Předem díky!

Offline Femme_fatale
příspěvků moje polička 21. ledna 2026 18:09

Koupila jsem Santal Austral a krabička se od té předchouzí liší. Myslíte, že je to jen trochu pozměněná krabička, nebo to není originál? Zatím jsem nesundala celofán.

Offline slniecko admin
19249 příspěvků moje polička 22. ledna 2026 08:02

Femme_fatale prosim, kde si to kupovala? myslim, ze sa mam koho opytat

Edit: moc na to neviem zaostrit, ale nakolko je celofan presne priliehajuci ku krabicke?

Offline Femme_fatale
příspěvků moje polička 22. ledna 2026 11:44
Reakce na slniecko:

Femme_fatale prosim, kde si to kupovala? myslim, ze sa mam koho opytat

Edit: moc na to neviem zaostrit, ale nakolko je celofan presne priliehajuci ku krabicke?

​Nový nákup je na Kosmetika zdraví a ten celofán málo přiléhá, i ty rohy jsou takové "odfláklé". Nalákala mě hezká cena a taky jsem tam nedávno kupovala jiný parfém, který mi přijde ok. Nevím, jak to bylo u minulého nákupu Santal austral, ale u tohoto je celofán ohnutý na boku krabičky, ne na spodku a vršku krabičky, jak bývá u jiných parfému zvykem. První nákup Santal austral byl v Ingredients. 

Offline Femme_fatale
příspěvků moje polička 22. ledna 2026 11:46

A to je další věc, že na tom kosmetickém kalkulátoru nemůžu vůbec najít značku Matiere Premiere.

Offline Femme_fatale
příspěvků moje polička 24. ledna 2026 11:19

slniecko zjistila jsi neco ohledne meho parfemu? Nejspis bude lepsi ho vratit, dokud je cas. Dekuji

Offline slniecko admin
19249 příspěvků moje polička 26. ledna 2026 12:34

Femme_fatale zle priliehajúci celofán je varovné znamenie číslo jedna. Ja by som vrátila.

Fyzicky budem mať možnosť si prejsť krabičky najskôr v stredu, ale proste, toto na mňa nepôsobí dobre. Navrch zástupcovia značky majú problém zistiť, kde sa časť ich parfémov "berie" (spomínali  Notino predovšetkým). 

Online jerry
10824 příspěvků moje polička 26. ledna 2026 19:50
Reakce na slniecko:

Navrch zástupcovia značky majú problém zistiť, kde sa časť ich parfémov "berie" (spomínali  Notino predovšetkým). 

​Problém "Chanel" zjevně nebyl jediný.

Offline Femme_fatale
příspěvků moje polička 28. ledna 2026 15:59
Reakce na slniecko:

Femme_fatale zle priliehajúci celofán je varovné znamenie číslo jedna. Ja by som vrátila.

Fyzicky budem mať možnosť si prejsť krabičky najskôr v stredu, ale proste, toto na mňa nepôsobí dobre. Navrch zástupcovia značky majú problém zistiť, kde sa časť ich parfémov "berie" (spomínali  Notino predovšetkým). 

​Děkuji za reakci. Ještě počkám jestli jsi něco nezjistila. Já nějak ty celofány nezkoumám, většinou se na to vrhnu a rozsápu to :-))) takže ani nevím, jak ty celofány obvykle vypadají... Ale tentokrát ta cena byla hodně výhoná, tak jsem si řekla, že zkusím porovnat s předchozím balením. 

Offline slniecko admin
19249 příspěvků moje polička 01. února 2026 15:29

Femme_fatale všetky celofány, ktoré som pozrela boli ako vyžehlené.

Teraz sa mi prestal zobrazovať tvoj obrázok, tie spodky sú naozaj zmenené, ale má to napravo nad adresou vyrazený kód?

Ako je to divné, ako vymeniť celofán ak sa pokrčí na linke je tak jednoduché, že sa mi ani nechce veriť niečomu, že zlacnený podukt.

Krajná možnosť by bola napísať výrobcovi.

Viem, že keď bola zástupkyňa firmy na Slovensku, tak sa snažila dostať do Notina tak zúfalo, že sa snažila aj cez BA výdajňu, lebo proste hovorila, že s ňou absolútne odmietajú akokoľvek komunikovať.

Tak ešte posledná možnosť je skúsiť tú fotku poslať rovno firme.

jerry by som sa divila, keby bol...

Aj keď pozerám, že to Kosmetika-zdraví ide cez Elnino.