Bot není nikdy dost

10. října 2016 16:41
Offline černá káva
2104 příspěvků moje polička 18. března 2025 19:27

999 Děkuju. Asi na Tebe dám. Radeji bych trochu levnější, ale experimentovat nebudu..

Offline Mini
příspěvků moje polička 18. března 2025 19:30

Tyto jsou mi strasne pohodlne, tvrde mi neprijdou

Gazelle

Offline 999
19400 příspěvků moje polička 18. března 2025 20:26

Mini Ty vypadají taky v pohodě.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. března 2025 21:34

brrr anatomic mají trochu silnější stélku a podrážku, záleží, co očekáváš od toho bf. Do města (na tvrdší povrch) jsou podle mě fajn. Taky je mám teď v merku.

Offline brrr
12074 příspěvků moje polička 18. března 2025 22:24

Evaeva Už je mám na cestě, zvidíme  jak se sžijem. Ale za ty prachy mi fakt nebude líto, když případně povýší na zahradu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. března 2025 22:33

brrr jo, ta cena je super. Já už je jednou měla, ale blbě jsem odhadla/vyzkoušela číslo a zjistila jsem, že mi jsou malé. Jsou fajn, široké, ohebné, akorát to nejsou šlupičky, pro mě je to spíš výhoda. Jakou barvu sis vybrala?

Offline černá káva
2104 příspěvků moje polička 19. března 2025 16:26

Evaeva pěkně prosim byly ti malé? Ajak tedy volit velikost?

Offline brrr
12074 příspěvků moje polička 19. března 2025 16:30

Evaeva Mám tmavě modré(ke svým "námořnickým" outfitům). Velikost jsem trefila, vzala jsem o půl čísla větší než obvykle.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2025 16:41

černá kávato bylo ještě v době, kdy jsem nebyla vnitřně smířená, že mám po dětech minimálně o číslo větší nohu Vzala bych běžnou velikost.

Offline černá káva
2104 příspěvků moje polička 19. března 2025 16:51

Evaeva Děkuju.

Offline slniecko admin
19253 příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 20:31

No, tak som si kúpila napriek varovaniam balerínky Vasky. Sľubujem, že Vás už budem viac počúvať. Veľmi pekné, fakt, a neviem nič podobné zohnať.

Ale to čo prišlo, to som ešte nezažila. Môj syn skonštatoval, že z plechu by boli lepšie, lebo plech sa predsa len trocha ohne, a či si nechcem radšej vystrúhať dreváky.

Takže išli obratom nazad ...

Tak fňukám. Potrebujem nutne pohodlné balerínky, nie špicaté a vo viacerých farbách, ideálne veselých, alebo pastelových, ako jedny čierne sú povinnosť, ale rada nosím farebné.

V podstate presne také, ako majú Vasky, ale z nositeľného materiálu.

Mala som Camper s takou tou "zrezanou" špičkou, tie boli materiálovo dokonalé, ale tá špička sa mi nepáčila a tie ich s tou gumičkou cez vrch sú síce tiež papučkové, ale jednak mi trochu pripomínajú cvičky a jednak ich nosí moja dcéra.

Nejaké nápady?

Offline RoSa
9908 příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 20:50

slniecko co Vagabond Jolin? ty jsou pohodlný...

moc barev ale nemaj, možná stříbrný? maj i červený, béžový...

Offline leona mp
příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 22:03

slniecko Gabor, ecco , hogl. A cvičkoidní leguano, ale to je BF. :-) 

Offline slniecko admin
19253 příspěvků moje polička 08. listopadu 2025 10:25

RoSa pozriem!

leona mp Hogl sa rozhodli, ze budu moje nohy nenavidiet, Ecvo trochu lepsie (aj ked by dom musrla prehltnut ich neochotu opustit Ruzzko), ale kedysi som nejake ich boty nosila.

Kuknem ten Gabor, ten mi zvykol sediet, a aj tie bf...bf mi tak nevadi, v najhorsom do toho dam vlozky, konieckoncov kompromisne topanky nosim najradsej.