999 Děkuju. Asi na Tebe dám. Radeji bych trochu levnější, ale experimentovat nebudu..
Bot není nikdy dost
Tyto jsou mi strasne pohodlne, tvrde mi neprijdou
Mini Ty vypadají taky v pohodě.
brrr anatomic mají trochu silnější stélku a podrážku, záleží, co očekáváš od toho bf. Do města (na tvrdší povrch) jsou podle mě fajn. Taky je mám teď v merku.
Evaeva Už je mám na cestě, zvidíme jak se sžijem. Ale za ty prachy mi fakt nebude líto, když případně povýší na zahradu.
brrr jo, ta cena je super. Já už je jednou měla, ale blbě jsem odhadla/vyzkoušela číslo a zjistila jsem, že mi jsou malé. Jsou fajn, široké, ohebné, akorát to nejsou šlupičky, pro mě je to spíš výhoda. Jakou barvu sis vybrala?
Evaeva pěkně prosim byly ti malé? Ajak tedy volit velikost?
Evaeva Mám tmavě modré(ke svým "námořnickým" outfitům). Velikost jsem trefila, vzala jsem o půl čísla větší než obvykle.
černá kávato bylo ještě v době, kdy jsem nebyla vnitřně smířená, že mám po dětech minimálně o číslo větší nohu
Vzala bych běžnou velikost.
Evaeva Děkuju.
No, tak som si kúpila napriek varovaniam balerínky Vasky. Sľubujem, že Vás už budem viac počúvať. Veľmi pekné, fakt, a neviem nič podobné zohnať.
Ale to čo prišlo, to som ešte nezažila. Môj syn skonštatoval, že z plechu by boli lepšie, lebo plech sa predsa len trocha ohne, a či si nechcem radšej vystrúhať dreváky.
Takže išli obratom nazad
...
Tak fňukám. Potrebujem nutne pohodlné balerínky, nie špicaté a vo viacerých farbách, ideálne veselých, alebo pastelových, ako jedny čierne sú povinnosť, ale rada nosím farebné.
V podstate presne také, ako majú Vasky, ale z nositeľného materiálu.
Mala som Camper s takou tou "zrezanou" špičkou, tie boli materiálovo dokonalé, ale tá špička sa mi nepáčila a tie ich s tou gumičkou cez vrch sú síce tiež papučkové, ale jednak mi trochu pripomínajú cvičky a jednak ich nosí moja dcéra.
Nejaké nápady?
slniecko Gabor, ecco , hogl. A cvičkoidní leguano, ale to je BF. :-)
RoSa pozriem!
leona mp Hogl sa rozhodli, ze budu moje nohy nenavidiet, Ecvo trochu lepsie (aj ked by dom musrla prehltnut ich neochotu opustit Ruzzko), ale kedysi som nejake ich boty nosila.
Kuknem ten Gabor, ten mi zvykol sediet, a aj tie bf...bf mi tak nevadi, v najhorsom do toho dam vlozky, konieckoncov kompromisne topanky nosim najradsej.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“