wendulka Díky, o těch vim, ale furt mi to přijde brutal
Bot není nikdy dost
Chápu. Jestli se ti je pak povede splašit cenově někde líp, tak ti budu tiše závidět
.
wendulka Já mám bot, ze bych mohla obout pomalu půl Prahy
, takže nijak zvlášť nespecham
wendulka viktorka_od splavu Já nosím běžnou velikost 38 a Emmeline jsem měla též 38 a byly mi volnější a širší, takže nej byly s hodně silnou ponožkou.Tak a teď si vyber :-D.
Dočítám a pardon, má odpověď už je mimo :-D.
Užij si je, jsou krásné, jen mně se nějak nehodily :-/.
Auvajs.

Sweet Potato ty jsou řádně ujetý
edit a těch puchejřů, co z toho bude!
Mně se líbí, klidně bych do nich šla, jen mě odrazuje ta doba, než ty pásečky správně našteluju a pak si říkám, jestli nejsou takový nevyvážený, jestli ta část pod palcem nebude moc " plandat " a já o ní zakopávat.
kocoureksuggy taky se mi libi,obvzlast ty zlaty a nemusi to nutne boletSweet Potato ![]()
Jj, k bílým letním šatům by se mi ty zlaté obzvlášť líbily
na Andělu v OC se chystá prodejna/výdejna? eobuv ... v místě, kde byl Datart
tohle jestli bude fungovat, tak to bude bomba!
máte to už někdo nainstalovaný a vyzkoušený?
RoSa a já už živé vidím všechny parfumaniacky jak si fotografují chodidla.. ![]()
RoSa tak jsem se o to pokusila a pořád jen zadává telefonní číslo a následně pin a nikde se neukáže nic, kam bych mohla nahrát fotky. ![]()
Dadoo asi to má ještě mouchy, dáme tomu čas... ale bylo by to skvělý, kdyby to fungovalo - i pro ten eshop, že by se neposílaly čochty tam a zpět
RoSa tak to funguje.
Zádrhel je v tom, že tvůj odkaz hodí doprostřed procesu. A proto to nefunguje.
Musí se začít od začátku, tedy z menu.
Testla jsem to na Adidasech a Hóglech a fakt, ukázalo mi to jiné velikosti.
Takže možná, asi, dobrý! ![]()
Dadoo tenhle odkaz myslíš? https://www.eobuv.cz/esizeme
mě tenhle link, označenej jako Google Play, háže do App Store
RoSa je to v aplikaci. Jak ji otevřu, hned to na mě vyskočí na první stránce. Takhle jsem se k tomu propracovala.
Shání někdo "klasické lodičky"?

Sweet Potato velmi klasické:) U těch bot nacházím poslední dobou celkem dost bizardností, v hlavě mi utkvěly hlavně šílené Diesel kozačky. Obrázek nenajdu, ale vypadalo to jako potrhané džíny navlečené od prstů někam ke kolenům. Fakt ohavnost....
Sweet Potato A dokonce v mojí velikosti! ![]()
Jen škoda té ceny, jinak bych je zkusila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“