Korsičanka No kdyby zklamal, tak se nic neděje. ![]()
Chanel
Uvedení Le Lion v Evropě je na spadnutí. V Paříži už kolem 15. listopadu.
Moc se těším ![]()
Potěšením je pro mě i nová tvář ikonické Chanel N°5 - Marion Cotillard ![]()

Ó, to je skvělá volba! ![]()
Korsičanka vzpomínku na The Lover's Tale jsem raději vytěsnila z paměti ![]()
Uvedení Le Lion v Evropě je na spadnutí. V Paříži už kolem 15. listopadu.
To by bylo fajn. Ale myslíš, že aktuálně se s tím termínem dá počítat, když od zítra na rozdíl od Německa zavírají na měsíc i většinu obchodů, což předpokládám zahrnuje i parfumérie
?
To by bylo fajn. Ale myslíš, že aktuálně se s tím termínem dá počítat, když od zítra na rozdíl od Německa zavírají na měsíc i většinu obchodů, což předpokládám zahrnuje i parfumérie
?
Počítat se v současné době nedá celkem s ničím, bohužel. Ano, parfumérie budou zavřené, ale některé plánované akce v určité náhradní podobě budou - alespoň částečně - fungovat i bez nutnosti otevřeného kamenného obchodu. Uvidíme.
Čerstvé dojmy z právě dorazivšího Le Lion:
Citrón/bergamot se střídá s koženým tónem (labdanum) - chvíli vládne jeden, chvíli druhý, po půlhodině se vetře vanilka a za další chvíli závany pačuli. V tom okamžiku se opravdu připomene Coromandel.
Santal nerozeznám, ale na složky nejsem zas takový odborník. Ta směska, která zůstává, je hodna Chanelu a přináší mi radost. Nevím, jak dlouho vůně vydrží a zda zatoužím po větším množství, ale těší mě, že je jiná![]()
Korsičanka Vnímáš podobnost s Shalimarem, jak jsem četla v recenzi od Miru ?
Dalia Mám ho ve sklepě, ještě jsem neporovnávala. Až zítra:)
Korsičanka Tak ale přece víš, jak Shalimar voní, ne?
A když přivoníš k Lionu, tak jestli Ti Shalimar naskočí, nebo ne.
Shalimar mi naskočil okamžitě už i jen u rozprašovače. Na kůži pak zjemněl a přidaly se chanelovské vintage aldehydy...
Miru Korsičanka Díky, těším se, až někdy vyzkouším. ![]()
Dalia Pošlu ti vzorek, až budeme teď měnit![]()
Korsičanka Tak to se budu moc těšit, děkuji! ![]()
Le Lion
Vůně Země ...
Na mě se dívej a přestaň se ptát. Tak jako ostatní i ty všechno chceš znát. Avšak ptáte se špatně, vy ptáte se slovy. Odpověď dostaneš, až ptát srdcem nebudeš se bát. Na mě se dívej a otázky nech, ať v dýmu se ztratí, poslouchej a mou píseň zpívej, protože já jsem matkou, která za děti své platí … a dýchej, prociť mou vůni. Mé slzy voní, když pláču skrze pryskyřice stromů, můj smích voní, když teplým paprskem svítím ti na cestu domů …
Vůně jantarově pryskyřičná, halící se do jemného roztančeného závoje dýmu, zemitě tmavá, dřevitá, po vanilce nasládlá, ale v úvodu citrusy jiskřivá. Voní mi jako všechna tajemná zákoutí lesů, jako matka příroda, ve které je prapůvod všeho. Magická vůně.

Dalia To je krasa
Musim vypidit vzorek, uz kvuli tvemu popisu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“