Guerlain

09. srpna 2014 00:04
Online Miru
16033 příspěvků moje polička 26. února 2026 19:58

Mitzi 

...jo, přesně.!

Offline Mitzi admin
1436 příspěvků moje polička 26. února 2026 20:04

Holky, přísahám, že odteď chodím lovit jen k sobě do archivu! Mon Guerlain je opravdu skvělá. Ale teď jsem tam očichávala ještě Floral Romantique a to je taky paráda. Je skvělé objevovat už pozapomenutou krásu. A mám radost, že se nic nezkazilo. 

Offline blackviolet
3418 příspěvků moje polička 26. února 2026 21:28

Mně se z té řady Les Elixirs Charnels nejvíc líbil Oriental Brûlant.

A zdá se mi, že zkoušením těchhle vůní z archivu ještě víc bije do očí ta plytkost současných vůní. Tím myslím celkově, ne Guerlain, z jejich vůní je pořád cítit kvalita, jak zpracování, tak ingrediencí.

Taky se změnila doba a styl života, to se odráží samozřejmě i ve vůních.

Online Miru
16033 příspěvků moje polička 27. února 2026 06:52

Mitzi 

...joo, já ještě včera prolétla tvorbu Thierryho Wassera a přesně - Floral Romantique(opět si pamatuji moje první dojmy z něj, zkoušení) a pak jeho plno dalších vůní, hlavně tedy z těch lepších řad, ale pořád jich je dost

Online slniecko admin
19252 příspěvků moje polička 28. února 2026 12:57
Reakce na Mitzi:

slniecko tak já tedy jsem oľutovala zrovna před chvílí, když jsem ve své vitríně identifikovala velmi zdařilý fake.

ale abych byla pozitivní... testuji Rose Barbare ... takže milé blackviolet "pěkně děkuji" za objev, protože to je taková krása. Achjo.

Hlavně disciplínu!! Dis-ci-plí-nu!! Ale je to těžké. Odolám všemu! Kromě pokušení :) 

​Tak fake by som oľutovala tiež. Nejaký Guerlain?