Motivovala si ma, ja som objednala tieto...
Vonné svíčky
...a túto

Biely kvet Tak doufám, že se podělíš o dojmy z nich. ![]()
Dalia Určite. ![]()
Cozy Cashmere (Village Candle)
Vanilkově-dřevitá, kašmírová ...
Dřevěná skříň po babičce, kde na polici leží pár vypraných měkkých svetrů, ze kterých je cítit lehká vůně květin. A když se těmi svetry probírám, moje ruce voní vanilkovým krémem.
Svíčka, která krásně hoří a svou vůní se hodí spíš do chladnějšího počasí. Vůně působí velmi hebkým, až krémovým dojmem.

Rain (Village Candle)
Květinovo-vodní, chladivá ...
Jestli může nějaká svíčka vonět chladně, tak je to právě tato. Aroma se nese v duchu vodního osvěžení a éterické vůně květin a dobře se hodí do horkých dnů.

Dalia Tá by sa mi páčila...vodná, chladivá, zaujímavé. ![]()
Biely kvet Pěkná je. Připomíná mi jednu "modrou" vůni od Oriflame, kterou jsem kdysi dávno zkoušela ... Elvie nebo možná Divine? ![]()
Dalia Elvie som mala veľmi rada...![]()
Strawberry Buttercream (Yankee Candle)
Ovocně-smetanová, lahodná ...
Vyvážená kompozice ovocně laděné kyselkavosti a smetanovo-vanilkové sladkosti. Po zapálení provoní svíce poměrně široké okolí, ale intenzita vůně není nijak obtěžující. Toto je opravdu povedené!

Dalia Já je nakupuji tady: https://www.jasminkashop.cz/
Mají dost dobrý věrnostní program a paní je spolehlivá.
Nevieš, či posielajú aj na Slovensko?
Biely kvetBohuzel nevim ![]()
Evanilla Skúsim napísať dotaz.
Strawberry Buttercream (Yankee Candle)
Ovocně-smetanová, lahodná ...
Vyvážená kompozice ovocně laděná kyselkavosti a smetanovo-vanilkové sladkosti. Po zapálení svíce provoní poměrně široké okolí, ale intenzita vůně není nijak obtěžující. Toto je opravdu povedené!
Chcela som ju objednať dcére k meninám, ale nikde nie je, len na Notino. Myslíš, že tam bude OK?
Biely kvet Z Notina mám Sweet Morning Rose a je naprosto v pořádku. Na Notinu bych se objednat nebála.
Co ta "Jasminka", neposílá na Slovensko? Tam vidím, že ji nabízí ještě ve střední velkosti, ve vosku a votivce. Tu velkou jsem vykoupila asi já. ![]()
Dalia Napísala som im mail, tak uvidím.
Peony (Yankee Candle) - vosk do aromalampy
Květinová, elegantní ...
Výrazné květinové aroma s hodně velkou intenzitou. Čtvrtina voskového kolečka provoní celý byt a tato pivoňka může být bolehlav. Takže není na škodu při pálení vosku i průběžně vyvětrat.

Pořídila jsem na svíčky Yankee Candle takový ozdobný kovový nástavec, který by měl napomáhat i rovnoměrnému rozpouštění vosku. Máte ho někdo taky?
Už ho mám...

Biely kvet Krásné! A jak Ti voní svíčka?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“