Vidis, nad Havlikom som hlboko dumala, ale dnes rano mi sa mi v mejli objavika 20% singles zľava (rozhodla som sa, ze pre účely zľavy som počas platby na chvíľu single), tak mam nahle na ceste Niche--beauty.
Adventné kalendáre - parfémové, kozmetické, ale aj iné dospelácke
Kdybych byla v ČR, asi bych zkusila Adventní od Havlíka. Já tu kosmetiku moc neznám, spíš jen podle jména a ráda bych to zkusila. continuity možná i tobě by se mohla líbit.
Havlíka si loni vybralo dítě, byl fajn, ne úplně pidi vzorečky.
Garfie ja uz měla na cestě Molton Brown (a vypadá teda krásně), ale dnes jsem koukala na Havlíka v obchodě a možná ho koupím tchýni. Bude o Vánocích v lázních, tak ať si užije advent.
Garfie no tak ale! sotva se to tu zmíní, tak je vyprodaný ![]()
bublifuk Nene!
Tak aspoň mě to nemusí mrzet....Já i ty dětský letos pojmu nějak minimalisticky, v polovině měsíce se přesouváme domů.
Garfie tak to je asi největší dárek, ne? ![]()
baltik ale influencerky jsou z něj nadšený
(hlavně když z toho něco kapne že jo...)
žluťásek Ale jako, kdyby se ta uklízecí činnost udělala po otevření okýnka sama, tak by to bylo docela dobrý ;o)
žluťásek Tam není v každém.okýnku schovaná paní uklízečka/pan uklízeč?
baltikmě hlavně baví ten koncept, že zaplatis litr za papir a na konci doufas v poukázku do uklizeciho eshopu (na Štědrý den
).
A nevideli ste niekde adventný kalendár s čajmi, ale pre deti? Syn si taký želá, ale vo všetkých, čo som zatiaľ našla je niekoľko čajov nevhodných pre deti. Ano, vedela by som mu taký sama vyrobiť, ale čo potom s 24 krabičkami čajov? :D
Mrakoplas koupila bych nějaký, kde těch blbých čajů není moc, a ty vyměnila - Pickwick I Teekanne dělají předvánoční balení šesti čajů různých příchutí.
luciole ten prave chcel, ale je tam biely aj zeleny caj a oba myslim obsahuju kofein. Ale nie je to zly napad, tych zopar nevhodnych vymenit continuity
. RoSa ten obsahoval tiez biely a myslim aj cierny caj. Nejak to zbucham dokopy teda :) dakujem!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“