Catherinne podoma vyrobené dredy?![]()
Vtipy
Torrah RoSa viktorka_od splavu
Vypadl nadpis, omlouvám se, už je tam.
Catherinne to si fakt někdo vzal na sebe? Já zírám teda. Připomíná mi to, když jsem jako malá holka chtěla panenku s dlouhýma vlasama, tak jsem jí je udělala z černé vlny a nalepila na gumovou hlavičku podobně :). To jsou mi věci.

andulka01
to je smutný!
Ounz Není zas tak moc, dává to určitou naději ![]()
andulka01 no ale už má jen dva!
Ounz Já to ale nemyslím nijak zle, představ si, že je to starej a životem protřelej kocour s velmi bohatou minulostí, několika generacemi koťat... A má JEŠTĚ dva životy PŘED SEBOU!
My máme asi nesmrtelný kočičí prototyp. Už pár let jsem na podzim říkala, že do jara nevydrží, vloni ne, protože si mi smála celá rodina. Před pár dny bouchnul kotel (takové to, že vyletí kouř a plameny ze všech otvorů), když na něm spala a místy má trochu ožehlou srst a vousky, ale žije vesele dál.
Mirka
Tak to je borec!! Moje kočička zemřela před dvěma lety, bylo jí skoro 21 let, pak jsem si vyčítala, že posledních deset let jsem s ní nebyla ani na veterině, až když to s ní začalo vypadat fakt zle. :-( Možná mohla vydržet ještě déle....
Garfie 21 je velmi úctyhodný věk. Kočky bych návštěvama veteriny zbytečně nestresovala, pokud je vše ok, není důvod. Tak si to fakt nevyčítej. S nejvyšší pravděpodobností by tu déle nebyla.
andulka01 Já vím, věk je pořádný a vlastně dožila bez nějakých výrazných potíží. Jen jsem jí ke konci musela přestěhovat pelíšek, pořád si chodila lehat pod moji židli. ![]()
andulka01 ja se priznam, ze jsem to nejdriv vubec nepochopila..!
Ale pak jako

moora jeste by se patrilo dodat: bohuzel.. ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“