Mutziputzi Jsa majitelkou placky,závidím tu klenutost ![]()
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Mutziputzi ja i s tim pasem a je to pekne na dve veci... (Rozdil mam 40cm) Strasne blbe se na to shanej kalhoty. Jakykoliv.
Já naopak tento trend velkých kulatých zadků nachápu. Daleko víc se mi líbí ženy se souměrnou postavou. Pokud je navíc vysportovaná, tím líp
Proč ne Eva JLo nemá souměrnou postavu??

Mutziputzi pro mě už úplně ne
Proč ne Eva Pak je ale na odstřel 80% ženskejch na ulici, pokud tohle není souměrnost![]()
Mutziputzi a tak buďme schovívavé. 80% žen se primárněsvým vzhledem neživí.
Proč ne Eva Ona taky ne![]()
Mutziputzi o tom by se dalo polemizovat ![]()
Proč ne Eva Já teda hlavně nechápu v čem je to podstatný čím se kdo živí, bankovní úřednice když má prdel jak pivovarskej valach je míň hrozná nebo víc pochopitelná než když jí má herečka? Si neumim představit, že bych si řekla Hele neživíš se tělem, můžeš se vykrmit.
J Lo je nadherna, myslim, ze lip vypada nez zpiva.![]()
Luna Náhodou její koncert byl jeden z nejlepších na jakym jsem kdy byla.
Mutziputzi Ale jo, ja verim... Ja jen, ze proste fakt dobry, ji snad bude brzy 50, ne? A hrozne se mi libi jeji vlasy, ta barva je bozi.![]()
Mutziputzi napsala jsem, že se mi tělo J Lo nelíbí a že nechápu módu obrovských oblých pozadí. Je to můj názor a určitě ti ho nevnucuji.
Nakonec je na každém z nás co se svým tělem udělá, i když jsou nějaké limity, které člověk úplně nemá ve svých rukách.
Proč ne Eva Já nepíšu, že mi vnucuješ že má JLo strašnou postavu, jenom se ptám jak souvisí nárok na tělo se zaměstnáním.
Mutziputzi když se vyhnu herečkám (hercům), zpěvačkám ( zpěvákům) co třeba profi sportovci. Tam jsou nejspíš fyzické (tělesné) předpoklady důležitým měřítkem budoucího úspěchu. I když asi ne tím hlavním
Proč ne Eva Ježiš ale to je mi novina
Ptám se proč schovívavost k postavám těch, které se postavou neživí.
Mutziputzi asi bych řekla, že mě diskuze s tebou přestala bavit. Kdo chce pochopit, pochopí. Třeba zase příště ![]()
Proč ne Eva Jojo, jsem si myslela, že víš že je to nesmysl, tak příště lépe![]()
JLo je krásna
Mne sa jej postava veľmi páči, krásna ženská. Pre mňa pravý opak trendu, ktorý priniesla éra Kate Moss (tá sa zas mne nepáči v žiadnom uhle).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“