VIP, na které je příjemné koukat;-)

01. zaří 2014 21:45
Online Ounz
20358 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 09:02

letfenixa no..

Offline Hwi
716 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 09:33

Luna Jsi naopak prudce in, celebrity si teď nechávají odstraňovat tuk z tváří, aby měly ten žádoucí, elegantně kostnatý obličej! :) Jmenuje se to odstranění bukálního tuku. Je to dost riziková operace, ale chápu tu touhu, výrazné lícní kosti jsem si přála vždycky.

Offline Lamicka
14112 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 09:33

Ounz letfenixa jj, to zname... velky nos, tlusty nohy... ale nedavno mi jeden doktor rekl, ze mam dlouhy krk, ze ty mivaji problemy s krcni pateri. Ja si toho nikdy nevsimla, od te doby to vidim!

Offline Lamicka
14112 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 09:35

Hwi mne prijde, ze mas hezky vyrazne licni kosti (aneb jak se vidime a jak nas vidi ostatni) 

Offline Hwi
716 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 09:42

Lamicka Jé, děkuju :) Ale musím se přiznat, že to na sobě opravdu nevidím, možná výjimečně v hodně příznivém světle (a s dostatečně vážným výrazem :D).

Online Ounz
20358 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 09:46

Lamicka jejda!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 10:21

Lamicka Já bych řekla, že jak se vidíme vnitřně a potom jak se vidíme na fotkách.. nebo v zrcadle, protože  si vždycky ráno říkám - to vám přeju. Haha, žádná krasavice.

Offline Garfie
27867 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 10:26

A já bych chtěla i vysoké (nebo aspoň viditelné, haha) lícní kosti i dlouhý krk!

Offline 999
19400 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 10:26

Lamicka No ale dlouhej krk je hezkej, to je labutí šíje :-). 

Offline Tabea
7500 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 12:46

Ounz Hm, máš pravdu. Já byla na večeři s kamarádkou. Když jsem rekla, že si dezert nedám, protože jsem zjistila, že když si dam večer něco sladkyho, tak se cítím ráno jak po opici, tak na mě vybalila, že mám strašně hubený ramena a ruce. Opanovala jsem, že mám naopak paže moc hezký s vyrýsovanýma svalama. No tak prý že ne.
Ale nepřesvědčila mě.

Online Ounz
20358 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 12:47

Tabea tyo, docela drsná kámoška! (Asi nechtěla bejt sama, kdo si dá desert? )

Offline barbucha blogger
34973 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 13:05
Reakce na Sweet Potato:

barbucha Řekla bych, že nemáme (naštěstí) ani tušení, jaké jsou na ty "tetiny" vyvíjeny tlaky. A dřív to určitě lepší nebylo. Vyoperovat pár žeber, vytrhnout stoličky (GG)...

​No, ale ne každá podlehne, a v tom to je.

Tyhlety tetiny nepodlehly, a hrajou (na rozdíl od přešitejch) furt, ačkoliv by jim dvacet nikdo nehádal, ani třicet, a už ani čtyřicet Tak v čem to teda je?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 13:15

barbucha Maj zdravé sebevědomí a se svým stárnutím jsou v pohodě s nebo se bojí špitálu/doktorů  jako já. :D

Offline Tabea
7500 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 14:17

Ounz ona je taková samozvaná sudí toho, jak má co vypadat. Už jsem měla parkrat na jazyku, že jí řeknu, že bude příšerná tchyně.  Naštěstí má dvě dcery, tak nejspíš žádnou snachu deptat nebude. 

Offline Tabea
7500 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 14:19

Jsem teď na dovolený a těch přešitejch&přifoukanejch paní se nějak strašně vyrojilo. Jdou ty rty udělat vůbec nějak příčetně?

Offline barbucha blogger
34973 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 14:19

Kan 

Nebo já Na mně by bylo práce... tuhle přistehnout... tamhle zapošít ale vzhledem k tomu, že bez skalpelu by to nešlo, tak kašlat na to.

Online Ounz
20358 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 14:49

Tabea no pěkný teda, já mám kamarádku, která tomuhle říká 'nastavit zrcadlo' a tím v podstatě omlouvá cokoli, co mi řekne (nastavuje mi zrcadlo, mam bejt ráda a ne se vztekat!) - no, myslim si o tom svoje ( zajímavý je, že když jsem ji to jednou oplatila, mohla se po..vzteky)

Offline Tabea
7500 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 16:41

Ounz Jo, já si ji davkuju teď už jen homeopaticky. Zjistila jsem, že mě ta neutuchající kritika všeho a všech dost vysávala. Já: Ta Brigitta se fakt strašně zlepšila v němčině. Ona: No, ale zas tak super to ještě není. Dost často hledá slova a neví, jak z toho vybruslit. Já: Ta Claudia je tak strašně hezká!    Ona: No, ale to její obočí je moc výrazný. 
A tak je to pořád se vším. 

Jednou jsme se potkaly na hřišti a ona komentovala mojeho syna: Ten J pořád jen vymýšlí nějaký blbiny. To je děsný. 
Vzápětí přišla jiná moje kamarádka, Kanaďanka, a tahle odešla. A ta druhá kamarádka pozoruje mojeho syna a říká: Ten J je tak super, on má pořád nějaký nápady co dělat. Vůbec nikdy se nenudí. 
Tak to mě fakt hodně pobavilo.

Offline Gatita
8428 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 18:31

Tabea ja si taky vubec neumim predstavit, ze  nekdo nekomu rekne neco zrovna o licnich kostech. I kdyz kamaradce jednou v dospivani nejaky borec hodnotil bradu, takze asi verim vsemu. 

Mne casto dostava do rozpaku podivovani se nad tim, kolik toho snim (Ty jo, ty se nezdas. Zavidim, na mne by to bylo hned videt. Hele, maj veorovy koleno, to je neco pro Gatitu, mrk mrk). Neni to mineno nijak spatne, ale ja si pak pripadam jako nejaky junk food lover. 

Online Ounz
20358 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 18:36

Tabea no tohle je v dlouhodobým horizontu hrozně vysilující, poslouchat ten negativismus..jako každej občas řekně něco takovýho 'no mohlo by to bejt lepší' , ale nesmí to bejt furtnfurt!