Pravé české i světové peklo

01. prosince 2016 11:05
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 22. října 2024 06:29

Isca To bude, ale umírali za cizí ideály a touhu po moci. Chtěla bych vidět výraz krále a královny v ten daný moment. Ostatně nebyla sama, v článku se píše i o jiných ministrech, kteří odmítli audienci. :D

Offline andulka01
12617 příspěvků moje polička 22. října 2024 07:40

Kan Tak on král i královna zcela jistě nejsou blbí a tohle všechno si uvědomují, odmítnutí je nemůže překvapit, výraz v daný moment normální. Dědictví holt nejsou jen zámky a sbírky da Vinciho, ale i všechny ty chyby. Nicméně Austrálie je stále v Commonwealthu a hlavou je král, až si to odhlasují jinak, budou to tak mít. Ale - jak výše zmíněno, pro původní obyvatelstvo se bohužel nic moc nezmění.
Samozřejmě, řešení by tu bylo, vystěhovat všechny neoriginály a vrátit zemi do stavu před dvěma stovkami let...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 22. října 2024 09:07

andulka01 Tak jsem koukla na video z toho cirkusu a trošku překvapení tam bylo. Jako Kamila se radila s nějakou ženou po pravici a karel s mužem po levici. Ale stejně oceňuji tu ženu, pěkně na hlas, zřetelně takto křičet! Úžasná odvaha. Micmeně mluvčí krále řekl, že se za genocidu omlouvat nebudou a Austrálie má s králem luxusní vztahy. 

Offline OliveOyl
1954 příspěvků moje polička 22. října 2024 09:21

Kan nerozumím, co je na tom odvážného. Hrozí jí za to něco? 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 22. října 2024 09:27

OliveOylPíšu, že MNĚ to přijde odvážné! A musím tedy vzpomenout nedávnou diskuzi, kde se někdo bál říct o přidání šéfovi a hrozilo jí za to něco? :D

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. října 2024 09:33

Kan ta diskusia bola o úplne niečom inom

Offline andulka01
12617 příspěvků moje polička 22. října 2024 10:40

Kan nevidím nic zajímavého na tom, si něco vyřvat. Je politička? Je, má tedy moc věci změnit.
Křičet na hlavu státu je možné a beztrestné, ale úplně k ničemu. Nebo teda ok, zviditelnila se, no. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 22. října 2024 11:12

Mrakoplas Tak těch diskuzí tu bylo více, třeba o těch papírech na sedačce v metru, taky bych se neozvala. Neřeknu cizímu pokliď si ten mrdnik po sobě a bylo nás víc. 

Offline Sweet Potato
39521 příspěvků moje polička 22. října 2024 12:04

Kan Asi proto nejsme v politice.

Offline Anička dušička
99 příspěvků moje polička 22. října 2024 12:42

Na asertivívne správanie netreba byť politikom - to k tomu pýtaniu zvýšenia platu a papierom v metre. A je to niečo, čo sa dá naučiť (nikomu to nepadlo z neba). 

K politikom - bolo by skvelé, keby sa vždy a všade správali asertívne, ale to sa nedialo, nedeje a asi tak skoro ani diať nebude. Voláme to zastupiteľská demokracia. Čo si ľudia zvolia, to majú. Rozhoduje väčšina, ktorá sa asertívne správať nevie, a vyberajú si takých zástupcov, ktorí sú im myslením a správaním blízki. 

Easy. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 22. října 2024 16:47

Anička dušička Tak asi se domorodá senátorka Lidie asertivitě neučila. Jestli to tedy vůbec jde, když vám někdo vyvraždí předky. 

Offline Anička dušička
99 příspěvků moje polička 22. října 2024 18:44

Kan Domorodá senátorka hrá s kartami, ktoré sú na stole (je to politička, je to jej práca). Ak by si s Charlesom asertívne pokecala, zrejme by to nikomu zo zúčastnených nestálo ani za zmienku. Chcela upozorniť na situáciu, v ktorej žijú Aborigéni - a to dosiahla. Venovali jej miesto v novinách dokoca aj na opačnom konci sveta. 

Offline barbucha blogger
34974 příspěvků moje polička 22. října 2024 22:56
Reakce na andulka01:

Samozřejmě, řešení by tu bylo, vystěhovat všechny neoriginály a vrátit zemi do stavu před dvěma stovkami let...

​Hehe, myslíš všechny ty potomky deportovanejch kriminálníků a pobudů?

Offline andulka01
12617 příspěvků moje polička 25. října 2024 08:32

barbucha tak přesně No ale vážně, Austrálie je velkej průser, ty Aboriginský komunity mají extrémně nevýhodnou pozici dodnes. Je úplně jedno, že jim "vrátili" půdu (nebo spíš prostor), většina Aboriginců už se nemá jak vrátit ke kořenům, bílá populace je odmítá (tam kvete rasismus jak vyšitej), oni maj problémy s civilizačními návyky, alkoholem, závislostí na dávkách... 

Offline barbucha blogger
34974 příspěvků moje polička 25. října 2024 09:07

andulka01 

Rasismus? Vzhledem k (už zmíněnýmu) původu většiny teda věru nemaj proč nad někým ohrnovat rypák To bych do nich nikdy neřekla (znám tam jen Čechy)

Na druhou stranu pokud se dneska, v 21. století, někdo chová/chce žít jak v době kamenný, okolí z toho skákat nadšením nebude, to je taky pochopitelný.

Offline andulka01
12617 příspěvků moje polička 25. října 2024 09:34

barbucha jojo, na to, jak je Austrálie (teda východní pobřeží) neuvěřitelně kosmopolitní, tak ten střed je hroznej mazec. A samozřejmě, tím, jak Aboriginské komunity nesplňují současné standardy (neumí pracovat jak to vnímáme my, mají nízkou toleranci alkoholu, pobírají dávky, neumí si poradit s majetkem) - vem si, že je donutili v podstatě přeskočit dva tisíce let vývoje, tak to dobrotu dělat nemůže, no. A bílí australáci, potomci zlodějů, vrahů a darmošlapů, se k nim často chovaj hodně hnusně.

Offline barbucha blogger
34974 příspěvků moje polička 25. října 2024 10:42

andulka01 

A to máš pravdu. Kdoví, jak by na tom byl chudák Ötzi, kdyby se dneska najednou vzbudil!

Offline Isca
4867 příspěvků moje polička 25. října 2024 16:07

andulka01 Nojo, ale po odtržení od monarchie by původní obyvatelé už stejně s těmi potomky zlodějů, vrahů a darmošlapů zůstali. 

Offline Blanka
příspěvků moje polička 28. července 2025 11:12

K tomu českému a svetovému peklu pripojím peklo slovenské . Rada by som  čísla  z prieskumu spochybnila, ale viem, že to je , ako každý prieskum  , plus-menej realita . Je mi z toho čím ďalej tým  viac zle. Mohla by som sa už na tú slovenskú politiku  vykašlať, prípadne sa z nej smiať, vzhľadom na svoj vek a fakt, že všetci naši potomkovia žijú mimo Slovenska . Ale cez to všetko, čo sa na Slovensku deje, mám tú krajinu krucipísek rada ! 

vehttps://www.startitup.sk/novy-prieskum-stvrtina-slovakov-by-pripustila-pripojenie-k-rusku-14-je-jednoznacne-za/

Offline chia
příspěvků moje polička 28. července 2025 14:28

Blanka U nás doma takmer denne diskusie, kam sa odsťahujeme a či už alebo ešte chvíľu počkáme. Ale vzhľadom k tomu, že naše deti sa práve vrátili po rokoch naspäť domov a zatiaľ veria, že tu ostanú, tak ostávame aj my. Pretože bez detí nejdeme. A sme tu doma a všade inde budeme navždy cudzí. Je to hrozné.